Casa de vacanță Pescarus Sulina, comentarii

Casa de vacanță Pescarus din Sulina

Sulina, str. a 4-a, nr. 79  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Pescarus Sulina


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Pescarus din Sulina:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Maria C. - Bucuresti
( sejur: 19.08.2014 - 25.08.2014 )
9.3
Gazda f cumsecade. Camera curata si cu acces la bucatarie si frigider. Ne am simtit f bine si credem ca o sa revenim sau recomandam si prietenilor sa mearga la Sulina. In oras exista o minunata biserica numita pe buna dreptate Catedrala Deltei Dunarii care e in curs de restaurare. Deasemenea, restaurantele au preparate din peste f bune si personsl f amabil. Exista posibilitatea de se. Face excursii in delta pe canale si la rezervatia Padurea Letea totul e minunat si unic.

In Sulina nu sunt asfaltate decat strazile principale, cele laterale fiind se intelege neasfaltate si cu pietre. Din acest punct de vedere orasul Sulina are un minus care nu s a rezolvat de atatia ani si probabil asa va fi o vreme.
Comentariu util ?
3 voturi 12 voturi

Viorel - Babadag
( sejur: 04.04.2014 - 07.04.2014 )
8.8
Multumim gazdelor pentru amabilitatea cu care ne-au tratat. Sederea noastra in aceasta unitate de cazare a fost o adevarata `pilula antistres`. Ne pare rau ca am stat atat de putin timp. Si chiar daca Sulina ne-ar oferi alte variante de cazare, chiar si mult mai ieftine, vom reveni tot la Casa Pescarus. Multa stima pentru toti ce de la Casa Pescarus.

Viorel

Comentariu util ?
7 voturi 26 voturi

Viorel C. - Tulcea
( sejur: 15.04.2013 - 20.04.2013 )
10
Personal foarte amabil, servicii de inalta calitate, confort excelent, raport calitate pret foarte convenabil, distanta foarte mica fata de punctele de interes fac din Casa Pescarus o locatie de nota 10.

Comentariu util ?
13 voturi 29 voturi
CONTACT
Manuela Manu
0749 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare