Pensiunea Forest Ecvestru Sucevita, comentarii

Pensiunea Forest Ecvestru din Sucevita

comuna Sucevita, sat Sucevița, nr. 622A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Forest Ecvestru Sucevita


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Forest Ecvestru din Sucevita:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Nicolae - Ramnicu Sarat
( sejur: 29.04.2016 - 03.05.2016 )
9.8
Curatenie in camera si la baie, programul de sarituri si dresaj cu cai,mancarea foarte buna (felicitari celor de la bucatarie) curtea care este foarte mare si unde te poti plimba in voie,respectul ospatarilor si ai patronilor fata de clieni.Bravo!

Preturile la bauturile de la bar mi sau parut cam mari.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daniela - Roman
( sejur: 29.12.2013 - 02.01.2014 )
9.8
Am petrecut un sejur de Revelion foarte placut, de care ne vom aminti cu multa placere. Tot ce ni s-a promis in oferta a fost respectat intocmai. Ne-au placut foarte mult felurile de mancare traditionale dar si prezentarea bucatelor, confortul camerelor si ospitalitatea gazdelor.

Ar fi foarte necesara existenta unei prize cat mai aproape de oglinda (macar in camera daca nu se poate in baie).
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Florin V. - Iasi
( sejur: 24.08.2013 - 25.08.2013 )
9.5
Nu am avut timp sa ne bucuram de toate facilitatile pensiunii, si aici ma refer in special la herghelia de cai, insa per total sederea noastra a fost una foarte placuta.
Alte doua plusuri:
- ne-au dat posibilitatea sa lasam bagajele pana la ora plecarii
- fiind duminica, dupa ora 15:30 nu mai era nici un mijloc de transport, drept urmare ne-au ajutat si condus, contra cost, catre cel mai apropiat punct de lagatura.

O mica problema la dus, lipsa unei garnituri care facea apa sa se prelinga, ar fi prins bine o scurgere.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Cristina Mirela D. - Suceava
( sejur: 22.08.2013 - 23.08.2013 )
6.7
Camere foarte curate, la preţ foarte bun (mă refer la cele de 80 lei).

La capitolul `meniu` bucătăria stă extrem de prost. Se gătesc foarte puţine feluri de mâncare. Porţiile sunt mici şi foarte scumpe. Chelnerii sunt slab pregătiţi.
Si capitolul `agrement` m-a dezamăgit profund. Pe net faceţi o prezentare de spendidă a programului iar la faţa locului am constatat că sunt doi instructori care te plimbă pe calul ţinut de funie într-o hală (cică afară nu este voie)(30 lei - 15 minute) şi în asta consta `agrementul ecvestru`
Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Nicoleta - Suceava
( sejur: 22.08.2013 - 23.08.2013 )
6.8
In privinta partii hoteliere as putea da chiar nota 20 dar nu vii sa stai doar in camera.

Meniul din cadrul restaurantului este foarte sarac iar in privinta echitatiei, in prezentare nu se specifica faptul ca `echitatia de agrement` se face doar in interior.Plimbarile cu trasura se fac tot in interior?
Echitatia ar trebui prezentata mai explicit
Comentariu util ?
3 voturi 3 voturi

Carmen - Iasi
( sejur: 31.05.2013 - 02.06.2013 )
10
Am fost pt prima oara la aceasta pensiune la recomandarea unui prieten de familie cu un grup de 20 elevi si 3 prietene din Turcia. Am petrecut 3 zile foarte placute bucurandu -ma de ospitalitatea patronilor , profesinalismul personalului si nu in ultimul rand de bucatele preparate in pensiune, proaspete si de calitate. Zacusca excelenta si placintele delicioase. Dar cireasa de pe tort au fost caii minunati, spectacolul de echitatie si nu in ultimul rand de tinuta de adevarat Lord englez a patronului. Pt mine si prietenele mele a fost o experienta frumoasa care ne determina sa revenim.

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Mihail-sorin N. - Constanta
( sejur: 03.05.2013 - 06.05.2013 )
10
A fost un sejur minunat, atat locatia innobilata de minunatii caluti, dar si personalul si patronii au fost adevarate gazde. Vom reveni cu placere la forest ecvestru !

Comentariu util ?
3 voturi 1 vot
CONTACT
Receptie
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare