search
date_range

Hotel Balada din Suceava

Suceava , str. Mitropoliei, nr. 5  
​Capacitate: 142 adulți în 70 spații de cazare.
Hotelul Balada 4**** reprezintă opţiunea perfectă de cazare la cele mai bune preţuri din Suceava pentru turişti, călătorii de afaceri sau pentru cei care se află în tranzit prin oraş.Situat în zona centrală a oraşului, în imediata apropiere de Cetatea de Scaun a Sucevei, mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou şi alte repere administrativ turistice, hotelul de 4 ****, Balada, oferă servicii menite să satisfacă toate gusturile şi cerinţele oaspeţilor săi.
Restaurantul Balada îşi întâmpină oaspeţii de la primele ore ale dimineţii cu un mic dejun variat. Pentru prânz şi cină, oaspeţii noştri pot savura preparate din meniul internaţional, cât şi specialităţi recunoscute ale bucătăriei tradiţionale, de maeştrii bucătari ai restaurantului.
Restaurantul este deschis zilnic si se poate servi mic dejun, prânz şi cină.
Restaurantul Balada 4**** are o capacitate de 150 locuri şi încă 80 de locuri la Terasa de vară.

Pub Classic Balada găseşti un meniu variat atat cu specialităţi culinare insotite de băuturi răcoritoare, cocktailuri alcoolice si nealcoolice dar si cocktailuri din cafea preparate cu multa atentie si are o capacitate de 80 de locuri.
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

phone_in_talk

Tarife de cazare în perioada: -

Facilități unitate:

Facilități camere:

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
record_voice_over Trimiteti-ne explicația votului dvs. pe Facebook aici.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,