Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Sportul Alpin din Straja grade grade grade

Straja, str. Straja, nr. 100 -
Nota 8.1 / 14 recenzii10 - Bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8
insert_emoticon Servicii:8
lightbulb_outline Curățenie:8
weekend Confort:8
monetization_on Prețuri:8
location_on Localizare:8.67


Adaugă recenzie
   Dana din Slatina
nota: 10
schedule 23.02.2024
Sejur in perioada 16-22.02.2024. Pensiunea Sportul Alpin oferă toate condițiile necesare pentru o vacanță în stațiunea Straja, personal atent cu turistii, mâncare bună si diversificata, camere curate si calduroase, pensiunea este aproape de partie. Condiții excelente, cu siguranta vom reveni cu mare drag! Nota zece plus!
   Florentina Gugescu din Arad
nota: 10
schedule 07.02.2023
Pensiunea Sportul alpin oferă toate condițiile necesare pentru o vacanță în stațiunea Straja, personal amabil, curățenie, camere călduroase, mic dejun diversificat, cina asemenea, plus desert, locație accesibilă și foarte aproape de telescaune, gondola, centru de închirieri sau orice altceva aveți nevoie.
   Maria Ciobanu din Slatina
nota: 4.33
schedule 05.02.2023
1. Baie: lipsa sapun si gel de dus, cabina de dus stricata, cu apa care se scurge pe mocheta din dormitor din cauza pantei gresite din baie, f. mica incaperea baii, nu puteai intra cu un copil. 2. Camera tripla nu respecta dimensiunile categ de 3*, iar mocheta este de foarte proasta calitate si infecta, ca si grad de curatenie. Lipsa frigider, pahare, lipsa perdele, saltea de proasta calitate. Nu se face curatenie zilnic, nu te intreaba nimeni daca e ceva neconform. Curatenie precara, la colturi erau inclusiv panze de painjen. 3. Pe palier, la et. 1, erau multe camere de personal, inclusiv in capul scarii, cu geam transparent, in care se vedea o dezordine si o mizerie crunta. Imaginile cu dormitoarele si holurile pensiunii aduc mai degraba a un camin de muncitori, cu toata tamplaria de pvc alb si holuri inguste. Calorifele sunt calde doar seara. Mancare putin difersificata la cina (un singur fel, cartofi si carne de porc, repetitiv si in serile urmatoare). Din perspectiva personalului, doamnei Loredana, persoana de contact si proprietar de pensiune inteleg, nu ii poti solicita nimic, ca te trimite calduros la cartea sugestii si reclamatii. Nu recomand alegerea unitatii de cazare. Pot proba tot ce am scris cu fotografii la cerere.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Magda Gh. din Brașov
nota: 10
schedule 21.01.2023
Sejur foarte plăcut în perioada 19-22.01.2023. Am fost cazați în camera 16, camera spațioasă, de familie, cu 2 paturi matrimoniale. A fost căldură in camere, apa caldă, 2 tv lcd, condiții bune de cabana, super aproape de pârtie, cu locuri amenajate pentru echipament ski (clăpari și schiuri/placi). Am fost foarte mulțumiți de masă: dimineața mic dejun bufet suedez, consistent, diversificat și suficient. Raport servicii oferite-pret excelent. Personalul super drăguț, serviabil, atent la nevoile turistilor (Margit, Ramona, Loredana, Claudiu). Recomand pentru o vacanta de ski, aproape de pârtie, de nota 10!
poze recenzie poze recenzie
   Valentin din Timisoara
nota: 9.33
schedule 16.01.2022
Am avut un sejur foarte reusit. Avand in vedere ca am gasit cu greu locuri pentru o rezervare din scurt, pensiunea a indeplinit cerintele noastre (familie cu copil mic). Foarte aproape de partia Soarelui, personalul foarte amabil, camerele nu foarte mari dar calduroase si curate, mancare gustoasa si suficienta. Raport pret/calitate foarte bun.
   Ana Maria din Tulcea
nota: 4
schedule 21.02.2021
Foarte scump pentru ce au oferit, personalul s-a comportat urat si nu aveau chef de a ne servi, ori nu raspundea, ori asteptam 1 ora sa ne aduca comanda. Wc'ul se misca, dusul era infundat, alt dus curgea apa pe afara in toata baia. Unele bai nu au aerisire.
Răspunsul unității:
Buna ziua,as vrea sa imi scrie ți cand ati fost cazata si in ce camera,toate camerele au geam la baie si daca ati avut alte probleme ,întrebarea mea este de ce nu ati sesizat personalul sau administratorul?
As vrea sa faceti dovada ca ati fost cazat in unitate,eu nu am avut rezervare pe acest nume!
   Florin din Arad
nota: 4.83
schedule sejur: 06.01.2020 - 10.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este aproape de telescaun.
thumb_down
Aprecieri negative:
Gazdele sunt neserioase. Micul dejun ar fi trebuit să fie servit de la ora 9.00, dar nu găseai pe nimeni mai repede de 9.30. Micul dejun consta în 2 oua (fierte, ochiuri sau omleta), sau 2 crenvurști mici. Camerele foarte mici și paturi neancapatoare comparativ cu prețul. Per total ,o experiență neplăcută. Nu recomand
Răspunsul unității:
Buna seara,ati avut rezervare pentru 4 nopți de cazare ,va întreb eu daca era asa cum ati scris in comentariu cine v a oprit sa nu plecați si as vrea sa va reamintesc ca am fost foarte drăguța cu dumneavoastră restituindu-va echivalentul unei nopți de cazare deoarece una din camerele rezervate de dumneavoastră a plecat mai repede,lucru care nu se practica.
Camera la care dumneavoastră faceti referire -este o camera cu doua paturi matrimoniale ,iar dimensiunea patului este 160/200
Nu inteleg ce vreți sa arați cu poza pe care ati postat o?
Asteptam sa fie ridicate lenjeriile(orice pensiune are un contract cu o spalatorie)
As vrea sa va întreb de ce nu ati postat camera in care ati stat?
Revin cu poze

Multumim!
   Carmen din Timisoara
nota: 7.67
schedule sejur: 23.01.2020 - 26.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera suficient de spatioasa, curata si mobilier ok
Personal disponibil si amabil
Spatiu pentru skiri clapari
Liniste
Aproape de partii
thumb_down
Aprecieri negative:
Micul dejun este foarte saracacios ( omleta sau ochiuri cu paine fara altceva, cremvusti si cam atat , apa se plateste iar pr copii cereale cu lapte)
Nu exista un cuier in camera pt geci doar umerase in dulap
Izolatia este foarte slaba. Cand da drumul la apa in camerele alaturate sau deasupra ai senzatia ca iti ploua direct in cap
   Lucian din Giroc
nota: 4.67
schedule sejur: 24.01.2019 - 27.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cu exceptia doamnei ospatar, care a fost draguta cu noi, nu mi-a placut absolut nimic. Nu recomand aceasta pensiune decat spartanilor, nu e pentru familii.
thumb_down
Aprecieri negative:
Camera dubla foarte mica, improprie pentru cazare
   Sergiu din Oradea
nota: 9
schedule sejur: 14.01.2017 - 16.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Desi am optat pentru cea mai ieftina camera posibila, pentru ca am mers pentru partiile de ski din Straja, nu pentru cabana, am fost surprins placut de amabilitatea si bunavointa personalului. Camerele sunt curate si calduroase! Preturile in restaurantul propriu sunt acceptabile. Per total, impresia este buna.
thumb_down
Aprecieri negative:
Mai multe detalii despre accesul auto in zona, in special iarna.
Desi stiu ca nu depinde de cabanieri, sunt dezamagit de faptul ca partiile sunt deschise partial, cea din varful Straja nefiind inca practicabila decat pe hartie. Pacat, pentru ca este potential si nu se exploateaza. Pierde toata lumea!
   Constantin din Rovinari
nota: 8.5
schedule sejur: 03.01.2017 - 06.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea personalului, servicii, preturi acceptabile.
   Calin C din Timisoara
nota: 9.83
schedule sejur: 02.03.2012 - 04.03.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul este foarte amabil si te ajuta cu ce ai nevoie. Preturi negociabile. Camere calduroase.
thumb_down
Aprecieri negative:
Presiunea apei la dus daca ar fi mai mare ar fi perfect.
   Daniel din Timisoara
nota: 6.5
schedule sejur: 24.02.2012 - 26.02.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Mancarea buna, personal amabil.
- Situata la mijlocul distantei dintre teleschiul 3 si platoul soarelui.
- Loc pentru clapari si ski la parter deci nu trebuie carate sus in camera.
thumb_down
Aprecieri negative:
Patul si podeaua scartaie foarte tare.
   Adina Ecaterina A din Tg.jiu
nota: 9.33
schedule sejur: 10.02.2012 - 12.02.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Patronul, personalul au fost de treabã, nimic de reproșat, mâncarea bunã, ne-au lãsat chiar sã stãm în camere dupã ce trebuiau predate.
thumb_down
Aprecieri negative:
N restaurant trebuie sã existe și un loc pentru nefumãtori, având în vedere cã se merge la munte și cu copii, iar fumul din interior cu greu este suportat de un adult, ce sã mai vorbim de un copil, cu toate acestea, personalul, la rugãmintea noastrã, a solicitat celor din sala de mese sã nu fumeze cât au stat copii la masã, ceea ce a fost un lucru super. Una dintre familiile cu care am mers a avut ceva probleme cu cãldura, eu personal nu am avut, în camera fratelui meu chiar nu se putea sta de cald ce era.
CONTACT
Loredana
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Loredana
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0728 881 355
WhatsApp