Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Vladis din Straja

Straja, str. Straja Trup 2, nr. 53 -
Nota 7.0 / 9 recenzii10 -

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:7
insert_emoticon Servicii:7
lightbulb_outline Curățenie:7
weekend Confort:7
monetization_on Prețuri:7
location_on Localizare:7


Adaugă recenzie
   Emanuel din Andrei
nota: 4
schedule 19.02.2023
Nu recomand, atitudinea personalului (administratorii) lasa de dorit, calitatea camerei la fel (închizi o ușa, se deschide alta). Cabana nu o gasești pe google (m-am chinuit o ora pana am gasit cabana) și pe facebook nu au macar o poza actuala cu cabana, ca sa te poți orienta măcar. Și din punct de vedere a cea ce oferă, prețul cerut nu se justifică!
   Anne Matie din Ilfov
nota: 10
schedule 06.02.2023
Foarte curat in camera, gazda primitoare si la 2min de partie, paturi confortabile. Foarte bine dotat, bucatarie si living comun. Exista si incalzitor pentru boots si loc pentru depozitarea echipamentului de ski/snowboard. Recomandam, noi, cu siguranta, vom reveni intrucat am avut un sejur extraordinar.
poze recenzie
   Zaha Diana din Oradea
nota: 10
schedule 10.01.2023
A fost super, cabana e minunata, foarte primitoare gazda, super curat, am stat in camera dubla superioara si a fost foarte spatioasa, am putut gati, am avut 2 balcoane. Gazda a fost foarte primitoare, a fost o vacanta perfecta. Domnul Daniel de incredere, recomand!
   Madalina Samson din Bucuresti
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 26.01.2022.
Oameni total neseriosi! Am luat legatura telefonic cu proprietarii, am transmis perioada, ni s-a spus ca este liber si ca urmeaza sa ne trimita contul pentru a vira banii de avans. Totul in regula. Am asteptat o zi jumatate pentru a primi acel cont, iar in momentul in care am sunat sa vedem ce se intampla, ni s-a transmis faptul ca deja au primit avans de la altcineva si ca nu mai e valabil ce am vorbit. Singurul lucru pe care l-au avut de spus la reclamatia noastra si la faptul ca le-am adus la cunostinta ca ar fi trebuit sa fim si noi instiintati ca sunt in negocieri cu altcineva, a fost: "ati terminat? mai aveti altceva de zis?"
   Rival din Bucuresti
nota: 4
schedule 02.03.2021
Cu tot cu convorbirea pe whatsapp si la telefon totul a fost perfect pana acolo. Acolo ... bătrânica nu mai recunoștea nimic, că vezi chipurile nici nu mai știe cu câți a vorbit, ca au sunat multi. Nu mai aveam camerele pentru care am trimis avans. De la 2 camere am luat 3 camere, ca sa nu imi stric vacanta. Tin sa precizez ca la telefon am vorbit exact de nr de persoane care am ajuns acolo si totul a fost ok si acceptat dar bătrânica sustinea ca nu a vorbit asa ceva, ca nu stie nimic, in fine. Fara prosoape, du-te si roaga-te sa iti dea. Nu am avut hartie igienica.
   Rostogol din Caracal
nota: 5.5
schedule 31.01.2021
Vreau să vă mărturisesc că, din păcate calitatea umană este pe cale de dispariție. Spun acest lucru pentru că nu sunt pentru prima dată la această experiență în sensul că, deși am vorbit un la telefon, când am ajuns la cabană, a fost alta așa că, aveți grijă! să vă povestesc: am făcut rezervare joi, 28.02.2021 pentru perioada 29-31.01.2021. Prețul afișat era 250 pe noapte, am spus că o să vin însoțit de doi copii de 10 și 12 ani. Am vorbim cu o mămăica care m-a asigurat că, pentru o familie cu doi copii este în regulă camera care o are liberă. Am fost întrebat dacă îmi convine prețul și că, dacă doresc să mi să pună la dispoziție și bucătărie sau pat suplimentar trebuie să mai plătesc 50 de lei în plus, deci 300 lei/ noapte. Am spus că nu negociez, că sunt de acord cu prețul de 250/noapte, că nu doresc bucătărie și nici pat suplimentar și am informat-o de asemenea că nu știu ora sosirii în stațiune deoarece urmă să începem deplasarea după terminarea programului de la serviciu. Vineri am fost contactat de fiul bătrânei dacă mai confirm rezervarea că a primit mega oferte... Am confirmat rezervarea cu rugămintea să nu fiu pus într-o postură proastă în sensul că, nu vreau să ajung acolo cu doi copii și să nu avem unde să stăm. A confirmat rezervarea și fiul bătrânei asigurându-mă că ne așteaptă și că nu dorea decât să fie sigur că onorăm rezervarea. După câteva ore de mers am fost în ușa cabane unde, ce să vezi proprietarii au fost foarte surprinși că suntem cu copii. Bătrânica nu mai recunoștea nimic, că vezi chipurile nici nu mai știe cu câți a vorbit, iar fiul cu care vorbisem cu câteva ore mai devreme a fost de asemenea surprins. Am intrat în cabană unde te doboară un miros de varză de la subsol cel mai probabil și, cu bagajele în spinare împreună cu cei doi copii care aveau de asemenea rucsaci în spinare, transpirați și obosiți după o urcare abruptă de aproximativ 300m, nu am putut intra în cameră până nu am fost înregistrați și să achităm de asemenea contravaloarea chiriei. Am rugat-o pe bătrână să ne prezinte camera, să lăsăm bagajul și să revin imediat. Cu greu am fost înțeles. Am dus bagajul, m-am dezbrăcat și am revenit imediat. La achitarea tarifului stabilit bătrânica a început să devină foarte recalcitrantă că nu ne poate caza cu doi copi fără 300 lei și că, dacă nu ne convine să plecăm în altă parte. Vreau să vă asigur că nu am ezitat nici o secundă să-i plătesc noul preț încercând doar să o fac atentă că nu este în regulă tonalitatea cu care mi se adresează. Pentru personalul unității îmi pare rău că nu pot da mai puțin de două stele, curățenie... nu am avut lenjeria schimbată fiind murdară de ciocolată, servicii... nimic, camere.... chiar ok, nr. 5 mare, căldură, baia foarte mică, balcon .... nu te aștepta la priveliște, nu te poți bucura decât de clădiri, raport calitate/preț foarte mare doar pentru pus capul pe pernă singurul atu fiind zona față de principalele puncte de interes.
Răspunsul unității:
Domnule Rostogol din Caracal mega turist agatat de troler si purtator de blugi originali si plase de la Lidl.Daca ati depasit capacitatea camerei adica cu 2 locuri si ati venit 4(la un ski de tura n.r.) normal ca platiti suplimentar ca sunt copii d-v si trebuie sa vi asumati.Nu mai merge cu nasul.Si cei doi merg la baie ,consuma apa, samd. Cicolata mult visata era din partea casei.Scuze am glumit.Nici macar...
   Mihai din Bucuresti
nota: 4
schedule 04.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Horror, ce mai groaznica experienta. Turismul din Romania este jalnic din cauza oamenilor ca ei. Cabana a fost la capacitate maxima in pandemie, proprietarii nu purtau masti, zona comuna nu a fost dezinfectata nici macar o data.
Răspunsul unității:
Acest hahui mihai minte pt ca nu a reusit sa chefuiasca 4 nopti la rand cum credea el....Era stare de alerta si petrecerile interzise.Restul sunt minciuni
   Claudiu Adrian C din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 29.12.2017 - 03.01.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
De la sosire pana la plecare gazdele si gazduirea au fost perfecte Neti,doamna Vladislav si Daniel au facut tot ce era omeneste posibil sa ma simt cat mai bine si sa profit la maxim de tot ce iti ofera muntele si concediul la munte ,ospitalitate fara cusur,totul a decurs mai mult decat extraordinar .Mancare sanatoasa din productie proprie ,ca la mama acasa cum se spune dar exact asa m-am simtit ,atmosfera prietenoasa si primitoare ,buna dispozitie cat cuprinde ,toate ma fac deja sa ma gandesc cum sa revin cat mai curand in aceasta cabana in care te simti minunat oricat de pretentios ai fi ,curatenia este curatenie si totul pus la punct .Le multumesc pentru toata atentia oferita , primirea calduroasa,vacanta a fost de vis .
   Adela Maria A din Targu Jiu
nota: 7.67
schedule sejur: 26.12.2012 - 28.12.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste, comportamentul pozitiv al personalului.
thumb_down
Aprecieri negative:
Putin racoare in camere.
CONTACT
Vladislav Daniel
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vladislav Daniel
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0755 025 170
WhatsApp