Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Turnicol din Straja

Straja, str. Principala, nr. 18 -
   Adina Onulov din Timisoara
nota: 4.17
schedule 02.03.2024
Conditii groaznice, jeg de nedescris. Proprietarul este foarte dificil si recalcitrant. Asa jeg si clei pe vase nu am vazut niciunde. Nu recomand. Furnici in camera. Apa calda lipseste cu desavarsire... Nu doreste sa emita factura fiscala. Lipsa consumabile, gen hartie igienica si prosoape la baie. Am cumparat si ne-am adus de acasa. Plus multe alte deficiente.
   Alin din Tg-jiu
nota: 4
schedule 01.03.2024
Daca doriți o vacanță de vis, plină de seri palpitante și plină de aventuri, recomand pensiunea Turnicol sau pantera roz, cum vreți să o numiți. Veți avea parte de seri de neuitat dacă aveți boxe sau ascultați muzică tare alături de jandarmii din Straja în fiecare seară, noi am stat cu ei 3/3 seri, de asemenea domnu’ Nicu o să vă urmărească la fiecare pas dacă mergeți la baie sau la bucătărie să nu stricați nimic, curățenia este ca la un hotel de 5 stele (în toate căminele studențești din București nu găsiți atâta mucegai ca la pensiunea Turnicol/Pantera roz). De asemenea, veți primi amenințări regulate de la domnu’ Nicu și acum îl voi cita “vă rog frumos mâine să eliberați camera” dacă faceți gălăgie în intervalul orar 00:00-23:59 (23h și 59 min) și să nu vă așteptați la factura pe firmă, pentru ca nu oferă sau să aibă toate aprobările pentru aceea “pensiune” (n-are nici măcar ultimul etaj declarat).
Cam atât am avut de spus, domnu’ Nicu are ceva probleme la mansardă pe lângă problemele cu inima și dacă credeți ca ce am spus nu este adevărat, când ajungeți la Straja întrebați oamenii de la alte cabane sau de la restaurant Montana să aflați și alte păreri.
Evitați această “pensiune” fantomă dacă vreți să vă simțiți bine la Straja.
Ah, și am uitat să menționez mirosul este unul divin de mucegai combinat cu urina și jeg.
   Costel Popa din București
nota: 4
schedule 20.02.2024
Mizerie, miros urât in camere, se aude zgomot de la camerele din jur, daca vii la cabana mai tarziu de ora 8, ai surpriza sa gasesti cabana incuiata, si sa nu-ți răspundă nimeni la telefon, eu o noapte am dormit-o in alta parte pentru ca desi am anunțat ca ajung mai tarziu, nu mi-a răspuns nimeni la telefon si bineînțeles ca singura intrare in cabana era incuiata.
CONTACT
Nicu
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Nicu
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0729 080 078
WhatsApp
Apel/SMS