Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana 7EST (fosta Casa Dacilor) din Straja

Straja, str. Trup Ii, nr. 27 -
   Marcel din Arad
nota: 10
schedule 28.01.2024
Totul la superlativ.
Deși dl. Toni nu a putut să fie prezent pe parcursul vacanței nostre, Cristi a făcut ca totul să fie perfect.
Ne-a întâmpinat cum mai rar am văzut și a răspuns la toate necesitățile nostre. Ne-a ajutat la spălat vasele și la curățenie. Îi mulțumesc pe această cale.
Foarte curat, spațiu mai mult decât suficient.
Foarte cald în toată cabana.
Bucataria este dotată cu tot ceea ce aveți nevoie: două combine frigorifice, mașină de spălat vase, aragaz profesional, veselă, tacâmuri și multe alte lucruri de care aveți nevoie.
Și nu în ultimul rând, foarte aproape de principala pârtie.
Cu siguranță vom reveni. Mulțumim.
   Cornelia din Timișoara
nota: 10
schedule 14.01.2024
Am petrecut o vacanță minunată într-o cabana așa cum este descrisă: confortabilă, curată și foarte bine dotată. Poziție este excelentă, foarte aproape de telegondolă dar și de pârtiile de ski și cea de săniuș. Mulțumim pentru căldură și ospitalitate. Abia așteptăm să revenim.
   Daniela din Târgu Jiu
nota: 10
schedule 07.01.2024
Poziție excelentă a cabanei, gazde super primitoare, căldură, bucătărie dotată și utilata cu absolut tot ce ai nevoie. De mare ajutor ne-a fost angajatul cabanei, care, in fiecare zi, ne ajuta la curățenie și spălatul vaselor, noi fiind un grup mare de prieteni cu mulți copii. Recomand această cabană! Noi, cu siguranță vom reveni!
   Adela din Timișoara
nota: 10
schedule 04.01.2024
Cabana 7est este un loc superb în care te poți bucura de relaxare, confort și voie bună. Camerele sunt spațioase și foarte curate iar gazdele sunt extrem de primitoare. Am avut parte de un sejur extrem de relaxant. Mulțumim cabana 7est pentru primire și ospitalitate! Vom reveni cu drag data viitoare!
   Ionașcu Diana din Deva
nota: 10
schedule 04.03.2023
A fost o minivacanță minunată! Gazda extrem de primitoare te face să te simți ca acasă, curățenie, camera spațioasă, căldură la discreție, apa caldă, baie în cameră, locația la 2 minute de telegondola și la 5 minute de pârtia Constantinescu. Eu și prietenul meu ne-am simțit excelent și, cu siguranță, vrem să revenim! Recomand, cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim. Va asteptam cu drag!
   Adelina Radoi din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
Gazdele sunt primitoare, iti ofera toate imformatiile de care ai nevoie. In cabana gasesti tot ce ai nevoie, gratar, aragaz, frigider, bar, masina de spalat vase, iar locatia este foarte buna, aproape de telegondala si telescaun. Se face curat in fiecare zi pe spatiile comune si camerele sunt curate si calduroase. Multumim frumos pentru gazduire dnul Toni!
Răspunsul unității:
Va mulțumesc pentru recenzie. Ați fost turiștii pe care si-ar dorii toți cabanierii. Va așteptăm cu drag și în sezonul următor.
   Adriana din Timisoara
nota: 10
schedule 02.01.2023
Am petrecut revelionul la aceasta cabana. Distractia a fost la ea acasa. Gazde primitoare, care ne-au pus la dispozitie absolut tot ce am avut nevoie. Cabana e aproape de gondola si partiile de ski. Camera foarte curata, lenjerii albe, baie proprie, caldura din plin. Bucataria pusa la dispozitie cu toate dotarile moderne, microunde, 2 frigidere, masina de spalat vase, filtru cafea, grill, atat in bucatarie, cat si in terasa, vesela super curata si inox. Intr-un cuvant, totul la superlativ. Recomand, cu caldura!
   Vali din Sacalaz
nota: 10
schedule 02.01.2023
Locatia cabanei este foarte aproape de sosirea cu telecabina si in imediata vecinatate a partiilor. Camerele curate si calduroase, cu baie proprie. Spatii de relaxare si luat masa generoase si cu multe dotari. Gazde primitoare si politicoase. Totul a fost super!
   Silviu S din Calan
nota: 10
schedule sejur: 29.12.2018 - 30.12.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personalul foarte de treaba. Cabana super ok.
CONTACT
Oprea
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Oprea
Telefon: 0721 301 219
WhatsApp
Apel/SMS