Vila Man Sovata, comentarii

Vila Man din Sovata

Sovata, str. Campul Mic, nr. fara   
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Man Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Man din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carina P. - Husi
( sejur: 29.12.2016 - 02.01.2017 )
10
Este un loc minunat. Doamna Man este o persoana deosebita, a fost mereu la dispozitia noastra, o puteam contacta telefonic daca aveam nevoie de ceva anume. Bucatarie incapatoare, foarte bine utilata, cafetiera, prajitoare paine, trusa pentru gratar. Living frumos amenajat unde poti juca rummy , table, carti ( pe acestea le gasiti la pensiune ). Camere mari, curate, baile la fel. Sauna foarte ok. Noi am fost si am petrecut aici Revelionul . Nu avem nimic de reprosat.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Paul - Ploiesti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 02.09.2012 )
1
Le-am scris celor de la Vila Man cu cateva zile inainte sa merg la Sovata. Intre timp m-am si intors si nimeni nu s-a obosit sa ma contacteze. "Seriozitate" la maximum...
Răspunsul unității: ( 05.11.2012 )

Ne pare rau, noi nu avem nici o solicitare de la aceasta adresa . Eu personal raspund la orice solicitare , chiar daca nu avem locuri libere.
Este un incident regretabil care nu ne face placere cu atat mai mult cu cat nu avem nici un motiv sa nu raspundem solicitarilor.
Cu sinceritate
aurel Man - Vila Man Sovata

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Victoria - Chisinau
( sejur: 15.07.2012 - 22.07.2012 )
8.3
Amabilitatea persoanelor gazda, in primul rand. E liniste, am avut parte de un somn bun (ne doream foarte mult sa fie liniste, ca se ne putem relaxa). E curat, frumos si placut.

E cam departe de lac, dar nu e o problema totusi, caci mai faci si o plimbare, si mersul pe jos e benefic.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Turist - Iasi
( sejur: 23.08.2010 - 26.08.2010 )
9.5
Curatenie, confort, amabilitate, discretie; generalizand: conditii occidentale.

Nu am gasit nimic de reprosat
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Turist - Husi
( sejur: 15.07.2010 - 21.07.2010 )
9
Locatia acestei vile, este deosebita; foarte multa liniste, desi se afla la o distanta relativ mica de lac si centrul statiunii ( aproximativ 15 min mers pe jos); vila este foarte bine dotata, iar grija administratorului ( fam. Man) fata de turisti este deosebita si le multumesc pe aceasta cale, ca am avut ocazia sa cunosc oameni de o asemenea calitate.

Femeia de serviciu, era pe `picior de plecare` si isi facea treaba cam de mantuiala.
Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Man Istina
0728 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare