Pensiunea Szeles Sovata, comentarii

Pensiunea Szeles din Sovata

Sovata, str. Trandafirilor, nr. 77/A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Szeles Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Szeles din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Adriana B. - Iasi
( sejur: 29.08.2014 - 31.08.2014 )
10
Este un loc minunat in inima statiunii. Gazdele sunt discrete. Vila are un loc de joaca pentru copii si un gratar pentru relaxare.
Se afla la 10 minute de lacul Ursu.
Este un loc perfect pentru un grup de prieteni. Aveti acces la bucataria utilata.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Mihai T. - Radauti-sv.
( sejur: 01.07.2013 - 14.07.2013 )
9.5
Vila se afla pe principala cale de acces spre centrul statiunii la 5 minute de Lacul Ursu. Are in componenta 4 camere identice, 2 la strada si 2 pe spate. Cei care opteaza pentru o camera spre strada au de admirat vilele din apropiere, iar seara pelerinajul turistilor in/din statiune. Cazarea este conforma cu cele prezentate pe site, ofera acces bucatarie + la gratar si balansoar. Personalul este admirabil. Cu siguranta vom reveni la anul viitor in aceeasi locatie. Livia si Mihai - Radauti,Sv.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi
CONTACT
Jozsef
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare