Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Gedeon din Sovata grade grade

Sovata, str. Trandafirilor, nr. 28 -
   Ivan Daniela din Buzau
nota: 10
schedule 18.08.2022
Contrar comentariilor negative pe care le-am citit inainte si m-au pus putin pe ganduri, totul a fost in regula la pensiune: gazda o femeie foarte amabila si primitoare, ne-a aratat bucataria si vesela, foisorul si gratarul, ne-a explicat ce obiective turistice putem vedea si unde putem manca bine si ieftin.
Camerele sunt curate, insa nu modernizate ,nu este o pensiune pentru pretentiosi, la pretul de 100 lei/noapte este decenta, pentru cei ce vor lux, sunt hotelurile din centrul statiunii la 700 lei/noapte.
Pozitia este excelenta, astfel incat am mers pe jos pana in centrul statiunii si la lacul Ursul, faci vreo 10 min, iar in partea opusa la mocanita, tot la fel, astfel eviti sa mai platesti parcarile private.
In apropiere exista un Penny market de unde poti achizitiona ce doresti.
Noi am stat 2 nopti si ne-am simtit foarte bine, este o locatie linistita, cu oameni prietenosi.
Daca ar fi sa dau un minus ar fi constructia din lemn de la etajul superior, de unde se auzeau toti pasii celor de sus, insa repet, la banii astia...
   Marius din Piatra Neamt
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.07.2022.
La pensiunea Gedeon am făcut rezervare si când am ajuns, nu m-a primit pentru ca aveam un copil mic, am rămas fără cazare și s-a comportat foare urat, a vorbit pe un tot ridicat. Asa oameni rai sa te lase fără cazare cu un bebe după tine, n-am mai văzut. Noroc de o doamna care era pe strada și ne-a oferit cazare.
CONTACT
Hegyi Rozalia
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Hegyi Rozalia
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0749 807 372
Apel/SMS