Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Fortuna din Sovata

Sovata, str. Câmpul Mic -
Nota 10.0 / 38 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Carmela Gall din Brasov
nota: 10
schedule 07.09.2023
Ne-am simtit foarte bine, totul a fost excelent. Gazda noastra, dna Eva, a fost nemaipomenita, politicoasa, amabila, grijulie, ne-a facut sa ne simtim ca acasa, ne-a dat foarte multe informatii, ne-a facut sederea foarte placuta! Micul dejun a fost foarte gustos si variat! Recomandam aceasta pensiune!
   Matei Lacramioara din Negresti
nota: 10
schedule 21.08.2023
De curând am fost în vacanță la Sovata si am ales pensiunea Fortuna pentru cazare. Stațiunea Sovata, pensiunea Fortuna, d-na Eva,3 nume de top. Pot spune despre acestea: sănătate, rafinament, căldură sufletească, prietenie, omenie, curățenie maxima, mic dejun delicios, bogat și diversificat. Felicitări, d-na Eva! Recomand cu căldură pensiunea Fortuna, ca loc de odihnă, relaxare și, de ce nu... Ca regăsire a frumosului din noi. Multumim pentru că păstrați frumusețea locurilor natale si le impartasiti si cu noi!
   Gabriel Matei din Negresti
nota: 10
schedule 21.08.2023
O locatie frumoasă, multă liniște. Conditii excelente, gazde extrem de primitoare care au fost întotdeauna prezente și dornice să ne facă șederea cât mai plăcută. Ne-am simțit minunat aici. Cu siguranță revenim dacă mai ajungem în această parte a țării.
   Adela Goina din Arad
nota: 10
schedule 23.07.2023
O vila frumoasa si foarte curata, situata intr-o zona linistita, aproape de padure. Distanta pana la lacul Ursu se parcurge pe jos in aprox 5 min, intoarcerea dureaza un pic mai mult, in functie de conditia fizica a fiecaruia, drumul fiind in panta. Micul dejun bogat si diversificat, iar untul si dulceata de afine, facute in casa, delicioase. Gazda noastra, Eva, o persoana deosebita, prezenta la orice moment pentru o problema, un sfat sau un zambet de "buna dimineata!" sau de "noapte buna!"
Felicitari, Eva, si multumim!
   Goina Daniel din Arad
nota: 10
schedule 23.07.2023
Extrem de multumit. Locatie de vis, zonă liniștită, multă verdeață, aer curat. Curățenie, amabilitate, mâncare bună și diversificată, iar gazda, d-na Eva, o persoană drăguță, foarte sociabilă și plină de disponibilitate. Recomand cu multă, multă încredere!!!!!!
   Dragomir Mihai din Braila
nota: 10
schedule 25.09.2022
Recomand fără rezerve pensiunea Fortuna din toate punctele de vedere!
Aspect exterior și interior ireproșabil. Curățenie desăvârșită, atât la primirea camerei, precum și igienizare zilnică.
Albul imaculat al interioarelor "garnisit" din belșug cu orhidee, dăruite de turiștii cazați, la care cu placere am plusat și noi cu una, stau mărturie amintirilor plăcute cu care ne-am îmbogățit sufletele, vizitând locația.
Nu în ultimul rând, doresc sa evidențiez amabilitatea Evrei, gazda noastră pentru o săptămână, de un profesionalism desăvârșit, permanent cu zâmbetul pe buze, cu vorbe dulci, precum afinata cu care ne întâmpina zilnic.
Asa de bine ne-am simțit im prezenta domniei sale, precum și în pensiunea ce o administrează, încât sigur vom reveni cu mare placere și recomand, cu sinceritate, tuturor celor ce vor sa-i treacă pragul!
   Botici Mihaela din Deva
nota: 10
schedule 18.09.2022
O locatie excelenta, aer curat, fiind aproape de padure, distanta fata de punctele de interes din statiune rezonabila. Curatenie, camere dotate, iar gazda, d-na Eva, o persoana deosebita. Multumim pentru informatiile oferite si ne propunem sa revenim.
   Pricop Ionut din Rm. Sarat
nota: 9
schedule 29.08.2022
O locatie foarte frumoasa, gazda primitoare, amabilă care ne-a prezentat diferite oportunități pentru un sejur de neuitat la Sovata! Totodată, drumul scurt, dar plin de suișuri și coborasuri pentru a menține o formă fizica excelentă erau pana în centrul stațiunii, la ștrandul lacului Ursu, la piscina lacului negru cât și a altor locuri de interes. Vom reveni, cu siguranță, la această pensiune! Sa ai speranțĂ și poți găsi fortuna!
   Rus Theodora din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 23.07.2022
Locație minunată, intr-o zona liniștită lângă pădure, curățenie, camera confortabila, dotata, gazda amabila, primitoare, informata, recomandările primite de la gazda utile, reale, distanța fata de principalele puncte de interes este rezonabilă, sejurul a fost relaxant, am redescoperit zona și stațiunea Sovata.
   Horia Dusa din Florești
nota: 10
schedule 08.07.2022
Totul a fost si este extraordinar, m-am simtit si ma simt ca si acasa, totul este perfect si stralucitor, nu am cuvinte, mi-a depasit total asteptariile, zona este extradordinara, cu o priveliste superba, Eva este o persoana de apreciat, iti este mai mare dragul sa stati de vorba.
   Stamate Margareta din Odorhei
nota: 10
schedule 11.06.2022
Locația este perfectă. Gazda este minunată. Am petrecut 3 zile frumoase. Condiții de cazare excepționale. Camera cu dus, camere mari si frumoase. Curat. Micul dejun foarte bun. Mulțumim gazdei pentru informații referitoare la restaurante. Foarte frumos!
   Liliana Preda din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.06.2022
Un loc minunat, o gazda speciala! ❤️
Pensiunea este situata în proximitatea pădurii, la citeva minute de centrul stațiunii, oferă un confort deosebit, camere spațioase, curate și aerisite.
Gazda ne-a oferit multe informații turistice utile, dovedind a fi un ghid minunat!
Recomand aceasta pensiune cu multa caldura.
   Luminita Taus din Brașov
nota: 10
schedule 10.06.2022
Excelent! Proprietatea are toate facilitățile. Localizare fix lângă pădure, aproape de centru și de lacul Ursu. Camerele spațioase și curate, dotate cu tv, frigider. Gazda perfectă, ne-a înveselit serile cu povesti de frumoase, haioase, nostime despre una, despre alta. Ne-a îndrumat spre locuri de vizitat și locații unde am găsit cea mai buna mâncare. Totul a fost minunat! Recomand cu drag:* Te iubesc eva! Cu siguranță voi reveni!
   Preda Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.06.2022
Pensiunea este situata intr o zona liniștită, chiar lingă pădure, având camere spatioase dotate cu balcon propriu, mini frigider, tv, internet, baie proprie cu cabina de duș, pat matrimonial și twin. gazda foarte amabila cu toții turiști, curățenie exemplară, se poate servi micul dejun compus din produse tradiționale locale. in 10 min. de mers pe jos se poate ajunge la lacul Ursu.
   Magda din Galati
nota: 10
schedule 23.08.2021
Locație cochetă, situată in mijlocul unui peisaj extraordinar. Pensiunea este situată excelent, aproape de centru, dar departe de tumultul unei stațiuni. Locația este foarte curată, plină de flori, iar camerele sunt spatioase și primitoare. Eva este o gazda deosebita care știe sa te facă sa simți ca acasă, ceea ce este foarte important. Este primitoare, cu zâmbetul mereu pe fata și cuvinte calde. Chiar dacă am stat doar doua nopți ne-am simțit ca acasă!
   Ichim din Moinesti
nota: 10
schedule 06.08.2021
Gazda este super din toate punctele de vedere, locația este exceptionala, verdeață la tot pasul, curățenia este exemplara.

Nu veți avea ce sa regretați și cu siguranță veți dori sa reveniți ori de câte ori veți avea ocazia și veți dori sa va încărcați bateriile.
   Lala Ana Maria din Oravita
nota: 10
schedule 23.07.2021
Zona este superba. Pensiunea este foarte frumoasă, curată, ingrijita, foarte bine întreținută. Camerele sunt spatioase, la fel de bine îngrijite. Gazdele, foarte primitoare, in special Eva care este o fata excepțională, vesela, deschisa, caldă.
   Adelina din Tulcea
nota: 10
schedule 11.07.2021
Camere cu spațiu generos, curățenie impecabilă, confort și bun gust. Așezarea e grozavă, aproape de centrul stațiunii, dar totodată cu liniște, vegetație și priveliste deosebită. Gazda primitoare, ne-a fost în preajmă cu informații și sfaturi care s-au dovedit a fi utile, atmosferă prietenoasă.
   Nicoleta din Bucuresti
nota: 9.67
schedule 10.07.2021
Un loc placut cu gazde primitoare. Camere mari, frumoase, curate. Locatie cu priveliste minunata spre padure si privire de ansamblu asupra stațiunii. Curte mare si ingrijita, cu foisor acoperit, banci si mese rustice din lemn, gratar. Sala de mese mare, servirea ireprosabila, mancare buna diversificata. Am fost rasfatati de gazde.
   Badila Ionela din Râmnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 09.07.2021
Curățenie excelenta, localizare într-un cadru de vis, camere spațioase și luminoase, dotate corespunzător, gazdă amabila, drăguță, prietenoasa, totul la superlativ. Proprietate frumoasa, excelent plasata, cu priveliște frumoasa, aer curat. Mâncare excelenta, gustoasa, proaspătă, îndestulătoare.
   Olga Keller din Baia Mare
nota: 10
schedule 09.07.2021
O oază de linişte, intr-o zonă de vis cu aer prospăt si ciripit de păsărele. Fără stresul zgomotos al maşinilor. Este aproape de Lacul Ursu.

Personal foarte amabil, oferind îndrumări pentru obiective turistice. Camere spaţioase si curate. Mic dejun gustos.
   Mihaela din Braila
nota: 9.67
schedule 09.07.2021
O săptămână plină de bucurie, relaxantă, intr-un decor de poveste. Pensiunea este poziționată foarte aproape de centrul stațiunii și de Lacul Ursu. Camere confortabile, curate, personal foarte amabil și disponibil la orice oră și facilități pt. perecerea timpului când nu vrei sa mergi la plimbare.
   Birsan Ciprian din Onesti
nota: 10
schedule 06.07.2021
Gazde primitoare, confort sporit, locatie minunata, un loc unde iti doresti sa te incarci pozitiv, sa te simti apreciat si important. Potrivit atat pentru un grup de prieteni, cat si pentru o familie.
   Paul (alina-elena) din Piatra Neamț
nota: 7.5
schedule sejur: 22.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația, liniște, aproape de lacul Ursu
thumb_down
Aprecieri negative:
TV ffff mic, slaba conexiune la internet
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihaela Ioana din Tulcea
nota: 8.5
schedule sejur: 04.08.2018 - 08.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste,curatenie, amabilitate
   Marian Claudiu din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.07.2017 - 26.07.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pozitionare intr-o zona verde si linistita.
Camera spatioasa si curata.
Personal foarte amabil oferind informati si recomadari pentru zona (obiective turistice si restaurante).
   Cristian din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 30.08.2014 - 31.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, liniste, aer curat fata de zona centrala, aproape de centru, locuri de parcare, gazda primitoare, priveliste etc. Revenim cu placere. Am facut o alegere foarte buna. Am stat in august 8 nopti insa au trecut prea repede.



thumb_down
Aprecieri negative:
Nu avem.
   Daniel din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 23.08.2014 - 25.08.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Aproape de centrul statiunii, dar in acelasi timp intr-o zona frumoasa si linistita. Camere mari, decorate frumos. Baie mare, cabina de dus mare. Pensiunea are spatii generoase de relaxare in interior si exterior, e curata, ingrijita. Arhitectura e frumoasa si interesanta. Proprietarii sunt draguti si atenti. Ne-am simtit foarte bine.
thumb_down
Aprecieri negative:
Ar fi bun un router mai performant caci semnalul e slab la etaj. Pe de alta parte nu am venit ca sa stam in camera cu nasul in laptop!
   Delia D din Galati
nota: 1
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 22.08.2014.
thumb_down
Aprecieri negative:
Pensiunea nu a raspuns solicitarii ,iar la apelul meu a spus ca nu are camere libere in perioada ceruta .
   Diana D din Cluj Napoca
nota: 9.17
schedule sejur: 29.07.2012 - 02.08.2012
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este o cladire noua si modern construita, camerele sunt mari, spatioase si confortabile, fiecare cu baie proprie. Locatia este foarte frumoasa, aproape de centru statiunii (5-7 min de mers lejer pe jos) si totusi situata la marginea padurii intr-o zona foarte linistita si incadrata bine in natura. Eva, gazda noastra, foarte amabila si ne-a dat informatii bune legate de ce avem de vizitat si mai ales unde se mananca bine in Sovata. O locatie de tinut minte si de repetat ca plan de vacanta.
thumb_down
Aprecieri negative:
O idee de imbunatatit ar fi conexiunea la Internet. Noi am reusit cu un laptop performant din camere, dar pe telefoane a fost dificil.
CONTACT
Fulop Károly
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Fulop Károly
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0744 800 771
WhatsApp
Apel/SMS