Pensiunea Alma Sovata, comentarii

Pensiunea Alma din Sovata

Sovata, str. Trandafirilor, nr. 46A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Alma Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (4)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (2)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Alma din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Delia - Brasov
( sejur: 04.06.2017 - 05.06.2017 )
9.8
Camera si baia ff.curate,liniste multa,bucatarie bine utilata.
gazdele F.amabile ,discrete nu ne-au deranjat.
recomand cu caldura.

nu am constatat
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Vasile B. - Stalpeni
( sejur: 08.08.2016 - 11.08.2016 )
10
Gazde extrem de amabile,pensiunea arata extraordinar de bine,camere foarte curate,bucatarie dotata cu tot ce este nevoie,amplasata aproape de Lacul Ursu! In concluzie,o alegere excelenta !

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Dumitru - Buzias
( sejur: 22.07.2015 - 25.07.2015 )
10
Multumim familiei Engi pentru amabilitate, ospitalitate si in special domnului Berti pentru companie la paharul de vin, din productie proprie, foarte bun.
Ne-am simtit foarte bine, lacul Ursu fiind la o aruncatura de bat.Pensiunea este mai primitoare decat este prezentata in pozele de pe sait.
Cu siguranta vom reveni daca vom alege un nou sejur la Sovata.

Comentariu util ?
5 voturi 0 voturi

Anișoara R. - Craiova
( sejur: 21.07.2014 - 26.07.2014 )
9.8
Curățenie exemplară, proprietarii pensiunii foarte amabili și ne-au răspuns la toate solicitările, pensiunea situată exact cum este prezentată. Ne-am simțit foarte bine și le mulțumim.

Nu știu dacă este un minus dar am dat 9 pentru confortul camerei pentru că paturile fiind așezate la geam și dormind cu capul sub geam nu-l puteam deschide decâte ori doream. Nu este neapărat o nemulțumire și din acest motiv nu am sesizat nimic în timul sejurului, este doar o sugetie. În rest totul a fost perfect. Ne-am simțit foarte bine. Mulțumim mult.
Comentariu util ?
8 voturi 0 voturi
CONTACT
Engi Albert
0742 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare