Casa Pasager House Sovata, comentarii

Casa Pasager House din Sovata

Sovata, str. Rozelor, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Pasager House Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Pasager House din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Remus C. - Timisoara
( sejur: 25.09.2016 - 30.09.2016 )
9.3
Locatia este de vis, multa natura, verdeata si liniste. Conditii foarte bune, curatenie, ai toate facilitatile, iar gazda este primitoare si cu bun simt, nu deranjeaza, dar este de gasit daca ai nevoie de ceva. Cei care vin odata aici sunt convins ca vor reveni, asa cum vom face si noi la anul. Remus si axinia corches - Timisoara.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Moldovai Ida
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare