Casa Borsika Sovata, comentarii

Casa Borsika din Sovata

Sovata, str. Trandafirilor, nr. 50  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Borsika Sovata


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Borsika din Sovata:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Eliza T. - Cluj-napoca
( sejur: 18.07.2014 - 21.07.2014 )
10
Properietarea este foarte de treaba si tot timpul gata sa ajute cu orice este nevoie. Locatia este comfortabila si linistita, chiar daca este pe una din arterele prinicipale ale statiunii. Raportul pret/calitate este avantajos - cazarea nu este de lux, dar foarte buna pentru pretul platit. Nu recomand pentru cine vrea lux sau amenajari moderne, in schimb recomand cu mare caldura pentru cine doreste o sedere autentica. Ca si bonus as mentiona ca sansele de a vedea arici plimbandu-se in gradina sau seara in curte sunt foarte mari :)
Reiterez ca doamna properietara este extrem de amabila si tot timpul are un cuvant bun pentru vizitatori. In cazul in care voi revizita Sovata cu siguranta voi alege aceeasi cazare.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi
CONTACT
Balogh Gizella
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare