Casa Varipatti Slatina - TURIST INFO .ro

Casa Varipatti din Slatina

Slatina, str. Alexandru Varipatti, nr. 11
Despre Casa Varipatti
Mai multe imagini
picpicpicpicpic
Casa Varipatti oferă cazare în Slatina, la câțiva pași de râul Olt și centrul vechi.

Proprietatea oferă parcare privată gratuită şi WiFi este gratuit.

Oferim o cameră privată cu baie în casa in care locuim şi noi. ( camera are baie privata şi intrarea este de asemenea privata) şi un apartament situat in apropierea casei, cu vedere la râul Olt şi la zona istorică a oraşului, precum şi la dealul Grădişte, cu cel mai mare steag al României din lume.

Oaspeţii au acces la o grădină şi o terasă. În apropiere se găsesc unele dintre cele mai importante repere ale zonei, precum Primăria, Parcul Eugen Ionescu, Muzeul Spiru și Gunka Vergulescu, Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Nicolae Golescu (Scoala de Politie Slatina), Cofetaria "La atletul albanez", cea mai veche afacere privata din Romania.

Proprietatea este la 3 km de gara Slatina, precum și de cea mai apropiată stație de autobuz. Serviciile de transfer pot fi aranjate la cerere și la un cost suplimentar.

Proprietatea oferă vedere la Dealul Grădiște.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa Varipatti Slatina acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare