Casa Teo Slanic Prahova, comentarii

Casa Teo din Slanic Prahova

Slanic Prahova, str. Caragiale, nr. 28  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Teo Slanic Prahova


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (2) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Teo din Slanic Prahova:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Andreea Cristina C. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.12.2015 )
1
Nu mi s-a raspuns online la cerere.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi

Gabriel - Bucuresti
( sejur: 28.11.2014 - 01.12.2014 )
9.2
Gazde amabile, curatenie, caldura, atmosfera frumoasa !

Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Camelia C. - Galati
( sejur: 03.08.2013 - 11.08.2013 )
9.2
Chioscul din curte face toti banii, curtea e umbroasa, au apa calda, au lemne pentru gratar, propietarii sunt de treaba. Fata de centru e cam departe, dar pentru cei ce iubesc miscarea nu e mare lucru. Au magazine in jur, au vitrine frigorifice. Nu pot da nota 10 deoarece am fost cazata anul trecut la o alta vila si exista o diferenta.

Camerele de pe fata sunt de evitat din cauza zgomotului strazii. Din cauza asta nu puteti lasa geamul deschis...Nu au net, nu au masa de tenis, nu au cuptor cu microunde.
Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Adrian - Iasi
( sejur: 22.07.2013 - 29.07.2013 )
9.3
In general, o impresie buna. Gazde foarte amabile, placute, deschise la dialog. Raportul pret/calitate tinde spre nota 10. Felicitari si succes in continuare!

Nimic major, maruntisuri comunicate direct proprietarilor, care s-au dovedit a fi destul de receptivi si chiar interesati de parerile turistilor.
Parcarea este ... In strada.
Nu am simtit lipsa filtrului de cafea sau a cuptorului cu microunde, insa nu vad sensul pentru care ar fi mentionate, atat timp cat nu exista.
Comentariu util ?
3 voturi 1 vot

Vladimir - Bucuresti
( sejur: 03.01.2013 - 11.01.2013 )
7.7
Amabili, curat, incalzire cu centrala, caldura suficienta in camere, uneori chiar prea cald la pornirea centralei, insa se poate regla caloriferul la pozitia dorita.Gazdele nu deranjeaza, locuind in alta parte.
Conditii mai bune vara, au spatiu exterior acoperit, cu masa, gratar. Sala de mese destul de mare, ai la dispozitie un aragaz la care iti poti prepara ce vrei, vesela, tacamuri, cani, pahare...
Magazine mici destule in imediata apriopiere

Lipsesc cuiere si polite de la oglinzi la baie, am stat in doua camere, la fel in ambele.
Fiind `casa` nu pensiune, ai grije singur de tot ce ai nevoie, curatenie.
Lipseste firma. Pozitia o poti gasi pe net, precum si fotografii din camere si din curte.
Comentariu util ?
18 voturi 5 voturi
CONTACT
Sabin
0769 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare