Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Căsuța cu Trandafiri din Slănic Prahova grade grade grade

Slănic Prahova, str. Victoriei, nr. 16C -
Nota 9.9 / 59 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9.87
insert_emoticon Servicii:9.85
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:9.85
location_on Localizare:9.57


Adaugă recenzie
   Valentina Stoica din Bârlad
nota: 10
schedule 24.02.2024
Cazarea in apartamentul exclusiv a fost la superlativ. Totul este decorat cu stil și rafinament, atmosfera este calda și primitoare. Camerele sunt spațioase și confortabile, curățenia la ea acasă. Bucataria este complet utilata, localizarea vilei in apropierea salinei, gazde primitoare.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și veti fi întotdeauna bine-veniti!
   Bogdan Posteuca din Bucuresti
nota: 9.33
schedule 24.09.2023
Vila este ok cu toate utilitățile incluse, foișor, doua grătare, bucătărie de vara utilata cu toată aparatura și vesela necesare. Spațiu verde, totul în regula.
Cam puține atracții în zona, baia roșie cu apa cu nămol pentru interesați, dar cu preturi de aeroport Otopeni și fără posibilitate de plata cu cardul la întrarea la ștrand și pentru consum la interior.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va asteptam cu drag și cu alte ocazii!
   Laurențiu Cristescu din București
nota: 10
schedule 24.09.2023
Am petrecut un weekend minunat împreună cu familia și prietenii. Am fost cazat la Căsuța cu Trandafiri 1 și ne-am bucurat de liniște, verdeață, peisaj. Vila corespunde cu descrierea și are toate dotările necesare pe a te simți bine (terase, foișor, bucătării, grătare, frigidere, etc). Deoarece am închiriat toată vila am folosit la comun foișorul și bucătăria, dar dacă mergeți individual e prevăzut pentru fiecare apartament sau cameră câte un locșor. Domnul Bogdan a fost foarte amabil și ne-a primit înainte de ora chek-in-ului, iar la plecare nu ne-a grăbit. Ne-a oferit informații despre ce putem face în zonă și prin urmare, o zi am petrecut-o la piscina cu apă sărată aflată că câteva sute de metri de cazare. Un mare plus că am putut plăti cu carduri de vacanță și plata cu cardul bancar. Doamnele Dana și Mariana au trecut zilnic și au golit coșurile de gunoi, întrebându-ne dacă mai avem nevoie de ceva. Curățenia, amabilitatea, liniștea, peisajul la superlativ!
Cu siguranță vom reveni și cu drag recomandăm Căsuțele cu Trandafiri!
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam oricând cu mare drag!
   Ana Maria din București
nota: 10
schedule 10.09.2023
Este o pensiune frumoasă și curată, peisaj superb și spațiu de joacă pentru copii.
Am fost cazați la Căsuța cu trandafiri 1, în apartamentul family. Camerele sunt spațioase si curate.
Gazdele amabile și discrete.
A fost o experiență foarte plăcută! Recomand cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim mult și va asteptam cu drag și cu alte ocazii!
   Ruxandra din Constanta
nota: 10
schedule 06.09.2023
Am fost cazați la Căsuța cu Trandafiri 1. Vila este înconjurată de un mediu relaxant, în care te poți bucura de intimitate! Gazda este minunată, curățenie exemplară, spații de luat masa, foișor, extrem de plăcute și îngrijite, pline de farmec. Comunicarea cu proprietarul a fost excelentă! Bucătăria a fost utiliată cu tot ce trebuie. Camera pe care am închiriată a fost impecabilă, curățenie și calitate. Curățenie în baie și fără probleme în legătură cu apa caldă, plus că este utilată cu tot ce ai nevoie (cască de păr pentru duș, săpun, șampon, balsam de păr, uscător de păr). Priveliștea către munte este mirifică. Poti merge cu încredere cu copiii. Există un loc de joacă pentru copii cu tobogan și leagăne, iar microferma este genială pentru copiii mici (cu iepuri, găini, cocoș și porumbei). Există și un hamac în care te poți relaxa și o livadă minunată. Recomand cu drag și încredere!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va asteptam cu drag și cu alte ocazii!
   Ana Gheorghe din Ploiești
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.07.2023.
O pensiune de nota 10! Intimitate, confort. Gazdele foarte primitoare, drăguțe și săritoare. Pensiunea este foarte frumoasa, cu camere spațioase, elegante și cu bun gust. Am inchiriat toată vila și a meritat! Mulțumim proprietarului! Îmi doresc sa ne întoarcem și voi recomanda cu drag acesta pensiune.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecierile transmise. Sunteți oricând bineveniți!
   Cristi din 2 Mai
nota: 10
schedule 28.02.2023
Total la superlativ. Curatenie, priveliste, liniste, comunicare cu proprietarii si administrator. Nota 10.
Răspunsul unității:
Va multimim! Va mai asteptam cu drag și cu alte ocazii!
   Petrisor Barac din Faurei
nota: 9.67
schedule 27.02.2023
Atmosfera din casa bunicilor, intr-o unitate cu dotari moderne. Peisaj frumos, liniste si comfort. Ne-am simtit extraordinar, desi perioada de cazare nu a fost cea mai recomadata pentru un sejur in aceasta statiune (20-22 februarie). Cred ca o sa revenim si in sezonul cald.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și ca asteptam cu drag oricând doriți!
   Roxana Dumitrascu din Manchester
nota: 10
schedule 08.09.2022
Casuta cu Trandafiri este o pensiune de vis. Este dotata cu absolut orice ai nevoie pentru un sejur minunat. Noua ne-a placut foarte mult si, cu siguranta, vom reveni. Este foarte aproape de Baia Rosie, ceea ce este un plus. Camerele au fost curate si foarte frumos mobilate.
Răspunsul unității:
Multumim mult și va mai asteptam cu drag sa ne treceți pragul!
   Cristi din Bucuresti
nota: 7.5
schedule 29.08.2022
Camerele arata superb, exact ca in poze, iar curatenia a fost exemplara. Vila e inghesuita, trebuie sa urci mult cu bagajele de la masina, ceea ce iti creaza un mic disconfort in prima zi, iar la piscina nu incap mai mult de 2 persoane lejer (daca esti acelasi grup te adaptezi, dar daca e si alt grup acolo, e neadecvat). Ceea ce nu se observa in poze este ca exista o singura masa protejata de ploaie la 2 grupuri, acolo unde am primit noi camera, in prima seara a trebuit sa mancam inghesuiti pe balconul de 1m patrat (carand cele necesare de la bucutarie pe scari), iar a 2a zi dimineata am asteptat pana dupa ora 10.30, sa termine celalalt grup de mancat si de stat lejer pe telefoane, pentru a manca afara in spatiul destinat de langa bucatarie. Managerul (care nu era la locatie ci coordona totul de la telefon din Bucuresti) nu a vrut sa ne dea o reducere in valoarea patului aditional pe care nu il dorisem, dar pe care l-am primit obligatoriu in camera ca si compensare pentru aceste neajunsuri si stimulent pentru a prelungi a 2 a noapte, ci ni s-a spus ca vila va rezolva aceste probleme pe viitor, asa ca ne-am cautat dupa prima noapte o alta locatie care sa merite banii (la pret premium ma asteptam la conditii premium).
Răspunsul unității:
Stimate d-le Cristi, în primul rand va mulțumim pentru aprecierea acordata curățeniei și camerelor pe care le punem la dispoziție. Aceste doua aspecte sunt relevante pentru unitatea noastră. Referitor la afirmatia`vila este ingramadita`, locatia noastră este amplasată in zona de deal, iar de la poarta pana la intrarea în casa accesul se face pe trepte (scările se pot vedea în pozele 2/27 și 6/27) , fapt care nu este în concordanta cu afirmația de mai sus. Nu se corelează! În ceea ce privește piscina, informam verbal și totodată se vede din poze faptul ca aceasta este una de relaxare, existand o fotografie (nr 3/27) în acest sens pe platforme care arata faptul ca încap max 4 persoane. Nu este o piscina olimpica :). Cei care stau la etaj (2 spatii de cazare) dispun de 2 bucatarii complet utilate unde aveți o masă pentru 4 persoane, un foișor mare (2 spatii acoperite) și încă o terasa pt 4 pers (neacoperita) - cf. Pozelor 4/27, 8/27, 14/27, 15/27 - adică 3 spatii de luat masa - fapt care iar nu susține spusele dvs ca ati fost nevoiți sa mâncați în cameră (aspect cu care nu suntem de acord). Pe balcon se poate servi o cafea, în niciun caz sa se mănânce. Referitor la faptul ca proprietarul coordonează tot de la București, este adevărat, însă mă mir de nemulțumirea dvs, turiștii apreciind implicarea în sensul soluționării oricăror aspecte neprevazute. Ati fi preferat neimplicarea?!?!
Cred ca, de fapt, problema cea mai mare a dvs a fost faptul ca nu ati obținut nicio reducere (pentru a doua noapte), fapt ce v-a determinat sa plecati, dar inainte de acest lucru ati folosit bucataria peste programul de check-out. Chiar nu va puteam face nici o reducere în contextul în care dvs ați stat intr-o camera dubla 2 adulti + 2 copii. Mai mult, ne-ati acuzat ca v-am obligat sa luați un pat suplimentar contra cost (total camera + pat suplimentar fiind în cuantum de 250 lei/noapte), când nu aveati nevoie. NU suntem de acord cu conceptul de `prici`, 4 persoane intr-un pat dublu. Ținem la lucrurile noastre și acest aspect implica uzura saltelei. Apoi, este vorba de cantitatea de apa utilizata de 4 persoane, dar si costul canalizarii. In plus, pretul de 250 lei pentru o familie de 4 persoane nu mi se pare în niciun caz un preț premium. Condițiile oferite, în schimb, da. Faptul ca dorim confortul oaspeților, da. Dacă dvs ați găsit în alta parte conditii care v-au fost pe plac, este minunat! Noi ne respectam turistii și majoritatea apreciaza si revin la noi! Va asteptam cu drag și in viitor!
L.E. Terasa laterală a fost acoperita. În prezent pentru cele doua spatii de cazare de la etaj exista 2 foișoare și două bucătării.
   Munteanu Andreea din Navodari
nota: 10
schedule 27.08.2022
Locatie amplasata intr un peisaj superb, foarte curata, mobilata si utilata cochet, proprietarii foarte amabili, iar dna Mariana, administratorul pensiunii, mereu atenta si saritoare. Recomand cu drag! Copiii au adorat locatia si piscina din curte! Vom reveni. Multumim!
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru cuvintele frumoase și va asteptam cu drag și in viitor!
   Ispravnicelu Cristinel din Galați
nota: 9
schedule 19.07.2022
Un loc retras de agitația orașului, un colț de rai așezat pe un deal, cu o priveliște superbă, multă verdeață, flori accesul stradal asfaltat.
O locație rustica, foișor, gratar, bucătăria utilată cu tot ce trebuie, un loc intim, liniștit.
Felicitări proprietarilor pt. locație, oameni deosebiți și atenți la nevoile oaspeților.
O să revenim cu drag și recomandăm!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va asteptam si cu alte ocazii
   Cristiana Ciarec din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.05.2022
O casă de vacanță perfectă pentru o familie (mai ales cu copii). Curățenie, camere spațioase, terase, chioșc, loc de joacă pentru copii, bucătării utilate. Totul a fost minunat, și în casă, și în curte. Dna Mariana foarte amabilă, ca și proprietarul, de altfel. Vă mulțumim pentru găzduire!
Răspunsul unității:
I noi va mulțumim ca ne-ati fost oaspeti și va asteptam oricând cu drag sa reveniți!
   Mihaela Partenie din Popesti- Leordeni
nota: 10
schedule 20.04.2022
Pensiune curata cu un peisaj superb, gazde minunate! Am stat doar o noapte din păcate, dar sigur vom reveni pentru mai multe zile! În pensiune ai tot ce îți trebuie la indemana: foișoare, terasa, grătare, loc de joaca pt copii, balansoar. Multumim gazdelor pt primire, recomand pensiunea din tot sufletul!
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va aștept cu drag cu orice ocazie!
   Voicu din Mangalia
nota: 10
schedule 06.08.2021
Locație de vis, gazde primitoare, curățenie exemplară, facilitățile incredibile, exact ca acasă, camerele spațioase, fără cuvinte.

Un sejur cu familia în această locație este excelent și nu trebuie ratat.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pentru aprecierile dvs și va mai asteptam cu drag oricând doriți!
   Soare Nicoleta din Fetesti
nota: 10
schedule 03.08.2021
O pensiune draguta, unde te poti relaxa, departe de tumultul statiunii si totusi aproape de obiectivele de interes.

Locatia frumoasa cu o priveliste minunata, camera unde am stat curata, spatioasa cu toate facilitatle, personal amabil.

Pacat ca sejurul a fost scurt.
Răspunsul unității:
Multumim frumos pt cuvintele frumoase și sunteți oricând bineveniți!
   Lucian Spiridon din Chiajna
nota: 10
schedule 01.08.2021
O locatie incantatoare (Casuta cu trandafiri 1), conditii excelente atat in camera cat si in exterior (bucatarie complet utilata, foisor, loc de joaca pentru copii, balansoar), gazde extrem de primitoare si atente cu turistii.

va multumim pentru un sejur foarte reusit!
Răspunsul unității:
I noi va multumim pentru ca ne-ati fost oaspect și pentru aprecieri. Va asteptam cu drag și cu alte ocazii!



   Butnariu Codrut din Ilfov
nota: 10
schedule 14.07.2021
Conditii excelente si gazde primitoare. Nu am avut probleme in legatura cu facilitatiile oferite, am avut si loc de parcare. Locatia este una izolata si cel mai bine se realizeaza cu o masina personala. Dormitorul si baia sunt spatioase cu acces la bucatarie (nu am avut nevoie de ea).
Răspunsul unității:
Va mulțumim pentru amabilitatea de a lăsa o recenzie și va mai asteptam pe la noi si in viitor!
   Andreea Georgiana Gheorghe din Sector 6
nota: 10
schedule 25.06.2021
Priveliștea este superbă. Va puteti bucura de intimitate, liniste si confort. Camerele sunt mari, iar curățenia este exemplară. Dna. Mariana este foarte drăguță si serviabila.

Bucataria este complet utilata, iar copilași se poat juca la locul de joacă. Există posibilitatea de a face grătar. Foarte frumos.
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simțit bine și va mai asteptam si in viitor.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Macreanu din București
nota: 10
schedule 16.06.2021
Am fost un grup de 6 persoane cazate la Pensiunea Căsuța Cu Trandafiri 1, in perioada 10-13.06.2021. De la bun început comunicarea cu proprietarul și administratorul pensiunii a fost excelentă. Am primit toate detaliile despre locație, doamna administrator a avut grija sa ne întrebe mereu, daca avem nevoie de ceva sau să ne ajute cu ceva.

Camerele sunt spațioase, mobilate cu gust și foarte curate, curtea cu multa verdeață și mulți trandafiri. O adevărată oază de liniște. Noi ne-am simțit foarte bine.
Răspunsul unității:
Suntem deosebit de încântați de sejurul dvs la Casuta cu Trandafiri. Va asteptam cu drag și cu alte ocazii!
   Larisa din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.05.2021
Am fost foarte încantati sa descoperim o pensiune atat de draguta, retrasa pe un deal de unde am avut un view foarte frumos, camerele curate, dotate din punct de vedere al produselor de igiena, atat persoana de contact, cat si proprietarul au fost foarte amabili si prietenosi. Nu ne-a lipsit absolut nimic, am petrecut un weekend minunat.
Răspunsul unității:
Va mulțumim și va asteptam cu drag și cu alte ocazii.
   Andreea Hornet din Buzau
nota: 10
schedule 23.05.2021
Totul curat camere spațioase, caldura, foișor tot ce trebuie. Cel mai important liniște. Trei bucătării complet utilate. Ne-am simtit ca acasă, gazde receptive la nevoile noastre, zona este super, atracții turistice.
Răspunsul unității:
Apreciem din suflet cuvintele dvs, va mulțumim și va asteptam cu drag cu orice ocazie!
   Mihail Secara din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.05.2021
Cadru rustic deosebit, pensiunea e asezata pe un deal, accesul stradal este asfaltat, vederea e superba, au si un mic loc de joaca pentru copii mici, in spate se pot vedea mici anumalute de curte, iepurasi, porumbei, gaini, cocosi, spre deliciult vizual al celor mici, au o bucatarie externa, loc de gratar, vreo 3 mese unde grupurile pot lua masa afara si inca o masa in interiorul bucatariei pentru perioadele friguroase. Noua ne-a facut placere.
Răspunsul unității:
Multumim mult pentru aprecierile dvs și va asteptam cu drag și cu alt prilej!
   Macesanu Andra din Ploiesti
nota: 10
schedule 22.03.2021
Locatia linistita, izolata si foarte spatioasa. Camerele foarte frumoase si spatioase, bine incalzite, curatenie exemplara si toate conditiile necesare pentru gatit, servit masa. Spatiu de gratar multifunctional.

Doamna care se ocupa de cazare este foarte amabila, la fel si proprietarii care ne-au ajutat telefonic cu toate informatiile.

Locatia se afla la 25 minute de mers pe jos se Salina Slanic.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecierile dvs și va asteptam cu drag și in viitor!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Predescu Marius din Constanta
nota: 9.83
schedule 05.02.2021
Locatia imbina perfect siguranta necesara in aceasta perioada plina de restrictii cu eleganta si comfortul.
Este exact ce cautam si ne-am simtit minunat. Curatenie, discretie, siguranta.
Răspunsul unității:
Va multumim si va asteptam si cu alte ocazii pe la noi!
   Mihaela Zlataru din Galati
nota: 10
schedule 02.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele spațioase și curate, ospitalitate gazdei, liniștea și priveliștea.
Răspunsul unității:
Multumim! Va asteptam si cu alte ocazii!
poze recenzie
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 03.08.2020 - 05.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea se afla într o locație liniștită, un peisaj mirific, curățenie impecabila, camere amenajate cu bun gust și dotate cu tot necesarul, gazde foarte amabile și atente la nevoile clientilor
.
Răspunsul unității:
Va multumim de aprecieri si va asteptam cu drag si cu alta ocazie!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Diana din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 14.06.2020 - 28.06.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut aici doua saptamani intregi. A fost o adevarata oaza de recreere. Copiii s-au simtit minunat in curtea si gradina pline de posibilitati de explorat natura si ne-am bucurat impreuna de cat mai mult aer curat, exact asa cum ne doream. Apartamentul este spatios si mobilat frumos, bucataria este utilata cu tot ce trebuie,are terasa si balansoar, practic nu ne-a lipsit nimic. Atat proprietarii cat si doamna Dana au fost foarte receptivi la orice solicitare si ne-au ajutat cu orice a fost nevoie. Ne-am indragostit de Casuta cu Trandafiri si abia asteptam sa mai revenim!
Răspunsul unității:
Va multumim și suntem incantati ca totul a fost pe placul dvs. Va așteptăm cu drag și cu alte ocazii.
   Cristina din Gradistea
nota: 10
schedule sejur: 13.03.2020 - 15.03.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Minunat!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Gheorghita din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 02.11.2019 - 03.11.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Profesionalism, amabilitate. Camera curata, frumos amenajeta si aerisita, baia utilata complet.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam pe la noi!
CONTACT
Bogdan
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0744 349 956
WhatsApp
Apel/SMS