Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Castel - Muntele Verde din Slănic Moldova

Slănic Moldova, str. Nicolae Bălcescu, nr. 108 -
Nota 8.3 / 26 recenzii10 - Foarte bine

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:8.6
insert_emoticon Servicii:8.25
lightbulb_outline Curățenie:8.25
weekend Confort:8
monetization_on Prețuri:8.25
location_on Localizare:8.5


Adaugă recenzie
   Denisa din Onesti
nota: 10
schedule 22.12.2023
Personalul foarte primitori, profesionisti si disponibili pentru orice. Baia curata, cu produsele de igiena, prosoape , hartie igienica. Un loc linistitor, bine pozitionat, pentru un moment de recreiere. Usor de ajuns in centru pentru un weekend minunat! Este o vilă impresionantă, cu un peisaj deosebit și facilități excelente. Atmosfera romantică și aerul curat te vor cuceri. Este locul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de natură. Recomand cu căldură!
   Oancea Mărioara din Brăila
nota: 10
schedule 15.07.2023
Vila Castel Muntele Verde se află într-o zonă cu multă verdeață, liniște, aer curat. Camerele sunt spațioase, frumos mobilate, curate. Foișorul din spatele vilei atrage turiștii pentru a servi masa în aer liber. Tablourile deosebite ne-au atras atenția. Apa care curge în spatele proprietății ne-a chemat să-i ascultăm susurul. Gazdele ne-au primit cu căldură, cu ospitalitate.
   Ana-maria din Galati
nota: 8.83
schedule 21.06.2023
Vila este asezata intr-o zona foarte frumoasa si linistita; constructia este deosebita, cu mult teren inverzit imprejur, care poate fi folosit si pentru joaca si pentru plaja, cu loc pentru gratar, cu o bucatarie foarte bine utilata, iar gazda este extrem de primitoare. Vom reveni cu drag!
   Simon Angela din Alba Iulia
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 16.03.2023.
Mi-a plăcut foarte mult stațiunea și, în special, localizarea acestui castel, am fost profund impresionată de arhitectura, de decorațiunile interioare, mobilierul adecvat acestei vile. Am fost plăcut surprinsa de curățenia meticuloasa, totul sclipea, camerele foarte confortabile, călduroase, cu vedere spre munte. Am avut acces la bucătărie, am beneficiat de un generos spațiu de divertisment, ne-am simțit extraordinar de bine și am regretat ca nu am putut sta mai mult.
Gazdele au fost foarte amabile, comunicative și așteptăm să ne revedem.
Răspunsul unității:
Turistul a fost cazat in perioada 14-16 03 2023
   Leampar Cosmin din Focsani
nota: 4.17
schedule 20.02.2023
Foarte frig, a dat drumul la caldura cu 30 min inainte sa ajungem noi. Mizerie foarte multa (panza paianjeni), apa curgea pe jos la baie, peretii patati si cu varul cazut. Lipsa prosoape, nu mai zic de geluri de dus. Ma manca pielea numai cat am vazut. Nu are nicio treaba realitatea cu pozele.
Răspunsul unității:
Aceasta persoana nu a fost cazată la Vila Castel Muntele Verde.
   Cristi Panaite din Onești
nota: 9.67
schedule 04.11.2022
Vila mare, cu camere spatioase, mobilate și decorate cu mult gust. Bucatarie și living generoase, la exterior foișor spatios, utilat corespunzator. Loc de joaca pentru copii. Locatie ideala pentru familii cu copii mici, dar și pentru organizarea de petreceri private. Am petrecut un week-end excelent împreună cu alte doua familii. Recomand cu căldură.
   Marinela Vrânceanu din Onești
nota: 10
schedule 14.09.2022
N urma unei selecții destul de pretențioasă pentru a organiza masa brâncovenească, a fost aleasă vila Castel din Slănic Moldova ca fiind locația potrivită. Ni s-a pus la dispoziție bucătar cu care, în urma consultării, am stabilit un meniu deosebit. Ni s-au oferit produse de vânat, brânzeturi deosebite (bivoliță, capră, oaie și vacă). Ciorba de burtă, dar mai ales gulașul au fost formidabile. Iar pentru grătar, maestrul Andraș a montat un mix grill extraordinar. Vinul castelului de la crama casa Vrânceanu vi-l recomand. Cu siguranță, în rarisim locuri v-ați mai întâlnit cu așa vinuri (albe, roșii și roze). Pălinca din partea casei a fost nemaipomenită.
Dacă vreți să vedeți un mobilier care să vă dea căldura, confortul dorit și căutat în acest stil arhitectural îl veți găsi aici și vă veți regăsi într-o atmosferă medievală. Picturile efectuate manual te duc cu gândul la cunoscutele castele din țară.
Curățenia - impecabilă. Priveliștea - de vis. Participanții la masa brâncovenească mulțumesc conducerii acestei locații, chiar dacă nu o cunosc și aduc cuvinte de laudă pentru frumusețea acestui edificiu.
Vom reveni la următoarea ediție cu drag și vă recomandăm și altora să veniți. Veți fi mulțumiți și vă veți reîntoarce. Excepțional!
   Ștefania din Onești
nota: 10
schedule 03.09.2022
Vila Castel situată intr-un loc  linistit, la intrare in stațiunea Slănic Moldova. Totul este de calitate superioara si foarte bine intretinut. Exista o curte generoasa cu foisor, loc special amenajat pentru grătar, loc de joaca pentru copii. Gazda primitoare si amabila. Felicitari! Recomand cu mare drag!
   Doina C. din Sector 4
nota: 10
schedule 28.08.2022
Vila Castel este localizată la intrarea în stațiunea Slănic Moldova, camerele sunt confortabile, cu o priveliște de vis, gazda este minunată. Copiii au fost foarte încântați de castelul din povești, s-au jucat în cele două trambuline din curtea mare. Ne-am simțit foarte bine, vom reveni cu drag!
   Mironescu Viorel din Braila
nota: 10
schedule 13.08.2022
Am fost în concediu la perla Moldovei (Slănic Moldova) și acolo am găsit altă perlă", vila Castel, o locație minunată, confort extraordinar, curățenia exemplară, personal foarte amabil. Vă recomand tuturor care mergeți în acea zonă să vizitați vila Castel!
   Daniela Mironescu din Braila
nota: 10
schedule 12.08.2022
Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim atât de bine la dumneavoastră. Comportamentul gazdelor de nota 10. Camera foarte curată și utilată cu tot ce avem nevoie. Mulțumesc încă o dată pentru confort. Ne-am propus sa revenim cât mai repede datorită castelului care mi-a făcut copilul să se simtă ca-n povești. Stațiunea Slănic Moldova este într-adevăr ,,perla Moldovei", felicitări!
   Steluta din Braila
nota: 10
schedule 12.08.2022
Locația este excepțională. Camerele sunt curate și foarte îngrijite. Gazdele erau foarte de treaba și de ajutor. Lacul de lângă castel este foarte frumos. Aerul este foarte curat. Este un peisaj foarte frumos și de curat. Zona este foarte aglomerata, dar merita. Vă recomand.
   Mironescu Andrei din Braila
nota: 10
schedule 12.08.2022
Totul a fost excelent, a fost curat, iar zona este foarte minunată! Camerele au fost curate și îngrijite, iar gazdele au fost foarte amabile. Aerul este foarte curat, iar lacul de lângă castel este excelent de frumos și de curat! Locul de joacă este ideal pentru a se juca copiii. Inăuntru este spațios și luxos.
   Stanciu Nicu din Braila
nota: 10
schedule 21.05.2022
O priveliste de vis, aer puternic ozonat, posibilitati de a ajunge rapid in statiunea Slanic-Moldova.
Camere spatioase, moderne, cu mobilier de calitate. Curatenie impecabila.
Posibilitatea de a gati, de a pastra alimente la frigider.
Gazda primitoare, un bun ghid pentru castelul cu parfum de istorie. Multumim pentru gazduire, vom reveni cu drag!
Nota 10 cu felicitari!
   Carbunaru Sorinela din Brăila
nota: 10
schedule 03.06.2021
Proprietate eleganta cu stil, camere curate și confortabile, oameni cu susținere fata de musafiri și mult respect. Bucataria este utilată cu tot ceea ce necesar, BBQ in curte, loc de joaca pentru copii, terasa și piscina. Priveliștea este deosebita, loc de parcare.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Luminita Mitu din Mangalia
nota: 10
schedule 03.06.2021
Vila Castel Muntele Verde, o locație cu stil, localizare accesibilă, gazde excelente. Camere confortabile, elegante, călduroase, bucătăria dotată cu cele necesare, spațiu pentru gratar. Spațiu de joaca pentru copii.
poze recenzie poze recenzie
   Robert din Braila
nota: 9.5
schedule sejur: 31.08.2020 - 01.09.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Arhitectura spectaculoasa si inedita, gazde primitoare, curte cu spatiu mare, parcare sigura, loc amenajat pentru gratar.
poze recenzie
   Adrian din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 25.08.2020 - 29.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul este foarte frumos, de cea mai buna calitate. Gazdele sunt oameni deosebiti, foarte atenti la cerintele oaspetilor. Castelul este situat pe malul raului, dispune de o curte mare, cu piscina, un mic parc pt. copii, gratar si un foisor special amenajat pt. diverse evenimente. Camerele sunt spatioase, bucataria e complet utilata, living-ul are si sala pt. servit masa. Unitatea are parcare proprie.
   Nicu din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 23.08.2020 - 24.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea gazdelor, frumusetea zonei si a spatiului de locuit, curatenia si dotarile din camere si in afara lor ne conving sa revenim. Paraul din spatele curtii asigura un mediu relaxant prin susurul apei si cantecele pasarelelor. Arhitectura castelului e unica si nu poate trece neobservata.
   Gabriel din Braila
nota: 9.33
schedule sejur: 23.08.2020 - 24.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O locatie frumoasa, cu acces din drumul national, loc mare pentru a parca masinile in incinta locatiei, pentru copii exista tobogan, leagan, piscina, adultii pot face gratar. Un peisaj frumos in jur si aer curat.
   Gheorghiță din Braila
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde deosebit de primitoare. Eleganța și seriozitatea proprietarilor se reflectă și în condițiile de cazare de la Vila Castel. Am petrecut un weekend de neuitat. Mulțumim frumos!
   Ana-maria din Braila
nota: 9.67
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde minunate, liniste, curatenie
   Izabella din Târgu Secuiesc
nota: 9.33
schedule sejur: 15.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația: Castelul este foarte relaxant și Frumos înăuntru și inafară, Patul este foarte confortabil, Curtea spațioasă și frumoasă.
thumb_down
Aprecieri negative:
Da ar fii ca de exemplu În curtea vizavi se află prea multe găini care cred eu că nu sunt îngrijite și de la acolo vin prea multe muște mari
   Dan D din Focsani
nota: 8.83
schedule sejur: 20.08.2019 - 21.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal amabil
Atmosfera intima
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am comentarii negative de facut
   Ionel I din Brăila
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2019 - 15.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O zonă frumoasă, casa și amplasamentul ok.
thumb_down
Aprecieri negative:
Curtea neîngrijită, neamenajată,bucătăria mică, peste aceste aspecte mai treci ,dar peste mirosul de fosa nu poți trece ușor ,instalația sanitară lasa de dorit. Păcat ,ar avea mai mult potențial dacă s-ar mai și investi. Dle Mușat, nu vreau sa fiu răutăcios, dar asta e realitatea, una promiteti, alta găsim..
   Roxana din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 15.08.2019 - 17.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, neagasante cu amabilitatea, raport calitate/pret foarte bun, atmosfera relaxanta.
thumb_down
Aprecieri negative:
Baia are un miros.
CONTACT
Bogdănel Denisa
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdănel Denisa
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0752 127 777
WhatsApp
Apel/SMS