Casa Alinei Sirnea, comentarii

Casa Alinei din Sirnea

sat Sirnea, str. -, nr. Fn ( la aprox. 16.7 km de centrul loc. Bran )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Alinei Sirnea


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei Alinei din Sirnea:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Bucuresti
( sejur: 16.12.2016 - 17.01.2017 )
10
Casa Alinei este un loc mirific. Peisajul este superb, se vad foarte frumos crestele montane, atat Piatra Craiului cat si Bucegii! Este liniste, intimitate, totul foarte bine gandit si administrat, cu atentie la detalii si pasiune.
Alina este o persoana de nota 10, foarte draguta si sociabila.
Am fost prima data la Alina in luna august si ne-a placut atat de mult incat am revenit si in decembrie. Recomand ambele perioade. Vara este superb, iarna are un farmec aparte!
Iar mama Alinei gateste feluri traditionale exact asa cum le poftim. Am mancat bulz si gogosi, branza afumata si cascaval, totul natural si gustos.
Noi suntem un cuplu tanar si ne-am simtit foarte bine, dar casa Alinei este locul perfect pentru a veni cu intreaga familie sau cu prietenii.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Razvan - Bucuresti
( sejur: 07.10.2016 - 09.10.2016 )
9
Pensiunea situata intr-o locatie frumoasa.

Nu avem nimic de reprosat, totul a fost ok.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Alina
0749 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare