Pensiunea Lavinia Sinmartin, comentarii

Pensiunea Lavinia din Sinmartin

Sinmartin, str. George Cosbuc, nr. 31A ( la 1.5 km de centrul loc. Baile Felix )  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Lavinia Sinmartin


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (5)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Lavinia din Sinmartin:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Lucian B. - Alba I
( sejur: 15.08.2016 - 17.08.2016 )
9
Curatenie,amabilitate mult bun simt.Consumabile la baie,prosoape mobilier din lemn etc.Dimineata gazda ne-a aratat o camera si seara am gresit ocupand alta camera dar nu a fost nici o problema.Cafeaua de dimineata a fost oferita de gazda,am avut nevoie de ceai,am primit,nu au fost tantari.Bucataria utilata cu de toate,gratarul din curte la dispozitia turistilor,parcare foarte mare langa locatie.Desi au fost turisti cu copii nici nu s-a simtit acest lucru.O locatie excelenta pentru odihna si liniste la nici zece minute de mers pe jos de strandul Apollo.

Trotuarul de pe langa sosea a fost intrerupt pe o anumita portiune acest lucru necesitand continuarea drumului pe carosabil,dar s-a inceput lucrul la el si cred ca in cateva zilei se va rezolva si portiunea lipsa a trotuarului.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Mihai - Cluj Napoca
( sejur: 04.07.2016 - 08.07.2016 )
8.8
Locație bună, în apropiere de Ștrandul Apollo. Se oferă cupoane de reducere pentru Aqua Park, Hotel President. Bucătăria este complet utilată.

Salteaua nu a fost dintre cele mai bune; necesită înlocuire. Apa caldă are variații; uneori nu se poate face duș, fiind prea rece.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

CRISTINA - Ploiesti
( sejur: 20.08.2015 - 28.08.2015 )
9.2
Bucatarie, frigider , curatenie, apropiere de strand

Nu sunt; sugestii de imbunatatire: verificare ertanseitati la cabinele de dus.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cristina - Ploiesti
( sejur: 19.08.2013 - 27.08.2013 )
9.2
Pensiunea este noua, curata, camerele confortabile.

Ar mai trebui un frigider pentru perioadele de sezon cind sunt multi turisti.
Nu este prea mult loc de parcare in curte. Daca sunt multi turisti parcarea se face intr-o curte vis-a-vis de pensiune.
Comentariu util ?
2 voturi 2 voturi

Diana Monica - Campia Turzii
( sejur: 10.08.2013 - 11.08.2013 )
9.5
Doamna Lavinia este o persoana extraordinara, care stie cum sa se comporte cu clientii, e calda si binevoitoare. Ne-a intrebat la ce terasa mancam, a dorit chiar sa ne recomande anumite terase.
Pune la dispozitie pt. clienti bucataria pensiunii, super utilata. Pentru cateva zile de concediu, in care nu doresti sa cheltui prea mult, alegerea aceasta este ideala!

Desi geamurile aveau plase impotriva tantarilor, cumva tot s-au `ratacit` vreo doi prin camera, pe care a trebuit sa ii `exterminam` pentru a ne putea odihni in continuare
Comentariu util ?
1 vot 6 voturi
CONTACT
Tomoiaga Lavinia
0771 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare