Pensiunea La Bunici Șinca Veche - TURIST INFO .ro

Pensiunea La Bunici din Șinca Veche

comuna Șinca Veche, sat Bucium, str. Principala, nr. 71A  
Despre Pensiunea La Bunici
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

In pensunea La bunici ne-am simtit minunat, proprietarii sun niste oameni minunati, generosi, ospitalieri, ne-au primit cu toata dragostea, sigur vom reveni in acest loc minunat, multumim pentru tot. Iuliana si Lenka

... citeste mai mult

Pensiunea agroturistica "La Bunici" este situata in satul Bucium,comuna Sinca Veche,judetul Brasov,la 15 km de Fagaras(Cetatea Fagaras),57 km de Brasov,94 km de Sibiu.

La Bunici va ofera servicii de cazare cu mic dejun inclus. Dispune de 5 camere matrimoniale,fiecare cu baie proprie,televizor,wi-fi.

Ca obiective turistice se afla Manastire Bucium la cca 3 km, Poiana Narciselor rezervatie naturala la cca 2 km, unde in luna Mai infloresc narcisele,pe o suprafata de 400 ha.

Manastirea Rupestra Sinca Veche la o distanta de cca 8 km.


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Marta Boeriu
0722 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare