Vila Casa Vulturilor Sinaia, comentarii

Vila Casa Vulturilor din Sinaia

Sinaia, str. Tirul cu Porumbei, nr. 4 A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila Casa Vulturilor Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (3)
Cum poți lăsa o recenzie vilei Casa Vulturilor din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Teodora G. - Tg.mures
( sejur: 26.05.2012 - 28.05.2012 )
10
Cel mai mult m-a impresionat curatenia impecabila, calitatea lenjeriei, a veselei, conditiile oferite din punct de vedere al utilitatilor.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Alexandra D. - Bucuresti
( sejur: 21.04.2012 - 22.04.2012 )
10
Aspectul placut al locatiei, casei. Caldura si la propriu si la figurat... plus ca ne-am racorit in permanenta in foisorul din fata casei la umbra unui mic sau la un pahar de vorba. Pot spune in numele grupul ca suntem niste clienti multumiti.

Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi

Cristina B. - Bucuresti
( sejur: 19.11.2011 - 20.11.2011 )
9.3
Vila este dotata cu absolut toate cele necesare (vesela, tacamuri, filtru cafea, fierbator ceai, aragaz, frigider), astfel incat te poti gospodari singur, fara a fi nevoie de nimic altceva in afara de mancare. Proprietarii nu locuiesc in vila, nu esti deranjat de nimeni. Vila are doua apartamente, unul format din 2 camere si living, iar celalalt din 4 camere si living, fiecare cu bucatarie proprie si intrari separate. Curat si rustic.

Poate ca nu are fiecare camera baia proprie, in afara de cea de la mansarda, insa nu este chiar un inconvenient, daca se inchiriaza toata vila, presupunand ca locatarii sunt prieteni si se cunosc intre ei. Este o baie la 2 camere.
Comentariu util ?
2 voturi 3 voturi
CONTACT
Lena Dima
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare