Camere si tarife cazare la Pensiunea Casa Stefan din Sinaia

Pensiunea Casa Stefan din Sinaia

Sinaia, str. Margaretelor, nr. 1  
Preţuri cazare

Tarife perioada 09.01.2017 - 15.11.2017

.. se incarcă tarifele ..

Ofertă specială

Descrierea ofertei:
Acces sauna si jacuzzi

Pentru cei care doresc sa beneficieze de un rasfat la sauna si jacuzzi, pretul este de 35 lei/persoana/sedinta(tarif valabil si pentru copii, indiferent de varsta).Programul se incheie zilnic la ora 22 si ultima ora de acces este 20..Programarea se face cu cel putin 5 ore inaintea orei de acces.Plata se face integral la momentul solicitarii,Renuntarea duce la pierderea platii anticipate.

important: nu au voie in acest spatiu persoanele cu afectiuni cardiace,respiratorii sau in stare de ebrietate.In mod obligatoriu,copiii au voie doar insotiti de catre unul dintre parinti.

Organizare petreceri loc de joaca pentru copii

Copiii cu varsta pana la maxim 5ani,care sunt cazati in vila, se pot relaxa in locul de joaca interior,dar doar insotiti de unul dintre parinti.Tariful este 20 lei/copil pentru 1 ora,sau pentru 1 zi.Accesul inceteaza in momentul in care copilul paraseste locul de joaca.

Casa Stefan organizeaza si petreceri pentru copii in spatiul de joaca de care dispune in incinta pensiunii.

Parintii pot opta doar pentru inchirierea spatiului de joaca pentru pretul de 30 de lei de copil pentru 3 ore, minim 10 copii (pentru exclusivitate), sau pentru varianta in care copiii dispun si de meniu, pentru 45 de lei de copil (intrarea in spatiul de joaca + meniu mancare + suc sau apa, ) pentru 3 ore, minim 10 copii (pentru exclusivitate).

Variante de meniu pentru copii:

Varianta I - Piept de curcan cu susan ( baghetele din piept de curcan, ca si la puiul Shanghai) si cus- cus- 100/100g

Varianta II - Piept de pui la gratar cu cartofi copti 75/100g

Varianta III - Pui Shanghai cu cartofi pai - 75/120g

Suc si apa

Farfurii si pahare de unica folosinta, servetele

De asemenea, pentru parinti avem urmatoarele optiuni*:

Platouri reci:

- Platou ciobanesc (550g)- 20 lei - contine cas dulce, urda, cas afumat, branza de burduf, kaiser,ceapa, rosie, castraveti

- Platou unguresc (600g) -29 lei - contine 2 feluri de salam crud uscat specific unguresc, carnati crud uscati, pasta de branza , muraturi

Platouri calde, va putem oferi:

- Reteta bunicii 400/200g - 29 lei - contine costite afumate, cotlet de porc, 2 feluri de carnati , muraturi si cartofi prajiti

- Mix grill -240g - 23 lei - ficatei de pui, kaiser, cotlet de porc, piept de pui, muschi de vita.

Desert :

- Varga Beles - 100g -4 lei - specialitate unguresca cu branza de vaci si stafide

- Dereje cu prune sau cu branza - 12 lei 5 buc - specialitate ungureasca asemanatoare cu galustele cu prune umplute cu gem de prune sau branza de vaci.

*De retinut este ca meniurile de adulti sunt strict optionale.

Extra optiuni:

Programe distractive, face-painting si modelaj baloane cu unul sau mai multi animatori: Elsa, Ana, Sofia I, Alba ca Zapada, Cenusareasa, Belle, Ariel, Aurora, Rapunzel, Tinkerbel, Rosetta, Hannah Montana, Scooby Doo si Shaggy/Velma, Sherk si Fiona, Spiderman, Batman, Supermen, BatGirl, SuperGirl, Piratul Jack, Pirata Anna, Cowboy-ul Bill, Indianca Kimimela, Mikey si Minny Mouse, Sportacus si Stefania, Robin Hood, Peter Pan, Vacuta Buclucasa, Bugs Bunny si altii.

Un animatorul se inchiriaza pentru 1 ora si jumatate contra sumei de 210 lei.

De asemenea, se pot organiza spectacole de aproxmativ 40 de minute, cu clovni, magicieni si experimente pseudo-stiintifice.

Pentru informatii legate de costurile acestor spectacole, trebuie sa solicitati ofertele de preturi.

Oferta este valabilă până la data de: 12.11.2017
CONTACT
Receptie
0758 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare