Camere si tarife cazare la Pensiunea Casa Stefan din Sinaia

Pensiunea Casa Stefan din Sinaia

Sinaia, str. Margaretelor, nr. 1  
Preţuri cazare

Tarife perioada 20.07.2017 - 20.07.2018

.. se incarcă tarifele ..

Ofertă specială

Descrierea ofertei:
Accesul la biliard:

- pentru cei care doresc sa se relaxeze,sau sa-si exerseze abilitatile in acest sport,tariful este 15 lei/ora/2 pers.Minorii au voie doar insotiti de catre unul dintre parinti.

Accesul la locul interior de joaca:

- este permis doar copiilor mai mici de 5 ani.Acestia vor fi insotiti obligatoriu de catre unul dintre parinti.Tariful,pentru 1 ora,sau mai multe,este 15 lei/copil.

Accesul la sauna si jacuzzi:

- este permis pana la ora 22,00.Ultima ora de accces este 20,00.Comanda se face cu minim 5 ore inaintea orei de acces si se intareste cu plata integrala anticipata a serviciului solicitat.Daca solicitantul se razgandeste,pierde plata facuta in avans.Tariful este identic pentru adulti si pentru copii.Tariful variaza in functie de numarul de solicitari.Astfel:

- 50 lei/pers./sedinta- pentru mimin 2 solicitari pentru sauna +jacuzzi si 40 lei/pers./sedinta-pentru solicitarea unuia dintre cele doua servicii facuta de cele minim 2 persoane.

- 40 lei/pers./sedinta de sauna + jacuzzi- pentru solicitari facute de 3-4 persoane si 30 lei/pers./sedinta pentru solicitarea unuia dintre cele doua servicii facuta de cele minim 3-4 persoane.

- 35 lei/pers./sedinta de sauana + jacuzzi - pentru solicitari facute de minim 5 persoane si 30 lei/pers./sedinta pentru solicitarea unuia dintre cele doua servicii servicii facuta de cele minim 5 persoane.Este interzis accesul:

- copiilor neinsotiti de parinti,

- persoanelor cu interdictii medicale.

Oferta este valabilă până la data de: 25.07.2018
CONTACT
Stefan A.
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare