Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Carmen din Sinaia

Sinaia, str. Aleea Sion, nr. 1 -
Nota 10.0 / 57 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Patrascu Andreea din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.02.2024
Mulțumim pentru găzduire! Pensiunea Carmen este deosebita, curata și primitoare.
Mulțumim gazdelor pentru sejur, sunt niște persoane foarte primitoare și comunicative.
Camerele sunt foarte curate, aceasta pensiune este o oaza de liniște și frumusețe, mai ales dimineața când pasarelele își încep cântecul suav.
   Mariana din Giurgiu
nota: 10
schedule 05.01.2024
Locație excelenta, la 300 de centrul stațiunii, intr-o zona liniștita, inconjurata de brazi, camerele sunt poziționate cu vedere spre crestele muntilor, foarte curate si primitoare, bucataria este complet utilata, gazdele primitoare și serviabile.
Recomand acesta pensiune, este locul perfect pentru a explora sau a te relaxa în vacanță.
   Silvestru Adriana din Galari
nota: 10
schedule 31.12.2023
Exceptional! Totul la superlativ! Am inchiriat toata vila, totul foarte bine pus la punct! Nu am fost deranjati, dansul ne-a intrebat tot timpul sederii de Craciun ce nevoi mai aveam, daca ne lipseste ceva! Multumim si sper sa revenim si la Craciunul viitor! Camere cu o curatenie impecabila, apa calda, caldura! Locatia excelenta, aproape de centru! Vom reveni cu drag!
   Maria Si Stefan din Ilfov
nota: 10
schedule 11.12.2023
Totul de nota zece! Aproape de gara, de centru, telecabina! Gazde primitoare si discrete, căldură, curățenie, confortul de care ai nevoie sa te simti bine! Am petrecut mini vacanta de 1 Decembrie aici și ne-am bucurat de un sejur relaxant! Mulțumim frumos ca ne-ati primit in casa dumneavoastra si vom reveni cu mare drag!
   Nanu Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.11.2023
Totul a fost excelent! Pensiunea este localizata la 10 minute pe jos de centrul orasului si parcul Ghica, intr-un cadru natural superb. Curatenia a fost impecabila, camerele sunt dotate cu balcon, exista o bucatarie utilata cu tot ce este necesar turistilor, sala de mese, terasa exterioara si gratar. Camerele sunt spatioase, confortabile si dotate cu baie, tv propriu. Gazdele sunt foarte primitoare si ofera orice informatii necesare turistilor. Va multumim pentru o sedere perfecta!
   Alexe Stefan din Galati
nota: 10
schedule 27.07.2023
Gazde primitoare, locatie linistita, camerele accesibile la pret si frumos intretinute. Facilitatile au fost foarte bune, cu loc pentru a-ti depozita mancarea si bauturile, cu gratar si mese pentru a manca afara. Recomand cu incredere aceasta pensiune si as mai reveni cu orice ocazie.
   Danku Ecaterina din Satu Mare
nota: 10
schedule 18.07.2023
Recomand cu încredere. Este o locație minunată cu oameni minunați. Gazdele, Carmen și Mircea sunt foarte amabili și săritori pentru orice problemă. Curătenia este pusă la punct. Am fost opt zile la Sinaia și foarte odihnită am ajuns acasă. Să nu uit de prietenul nostru Kevin, un câine foarte simpatic și înțelegător. Păcat că este foarte departe de Satu Mare. Am veni mai des pe aici. Cu siguranță o să mai venim la Pensiunea Carmen și în viitor! Până atunci, vă dorim multă sănătate și spor în tot ceea ce faceți. Vă îmbrățișăm din depărtare, Kati și Gabi.
   Sorin-emil Turcin din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.07.2023
Locație excelentă, foarte aproape de centrul stațiunii și de punctele principale de atracție. În același timp, vila este retrasă în natură, liniștită și ferită de trafic și zgomot. O combinație perfectă!
Gazdele sunt extrem de primitoare, atente și serviabile. Carmen, Mircea și... Kevin (un superb teckel sarmos, vesel, prietenos și echilibrat), ne-au fost alături pe toată durata șederii. Utili, săritori și discreți. Mulțumim!
Într-un cuvânt, liniște, confort și relaxare garantate. Vom reveni cu cea mai mare încredere și plăcere:)

Daniela & Sorin
Bucuresti, iulie 2023
   Daniela din Valea Calugareasca
nota: 10
schedule 11.06.2023
O locatie excelenta pentru un concediu linistit, intr-un mediu cu aer curat, racoros, acompaniat de ciripitul pasarelelor. Gazdele foarte amabile si primitoare, deschise oricaror nevoi. Camera foarte curata, spatioasa, cu vedere larga din balcon. Nu s-a pus problema de frig in camera, fiindca a fost caloriferul pornit, chiar daca era iunie. Am avut acces la frigiderul de pe hol, in care ne-am tinut mancarea. Curtea este foarte frumos decorata, creand o atmosfera placuta. Noi am stat de marti pana vineri, este destul de aproape de gara (noi am venit pe jos de acolo), ne-am facut cafea la aparatul din dotare, am mancat pe bancutele de afara, ne-am jucat cu catelusul. Recomandam cu drag! Noi vom reveni cu siguranta!
   Lorena din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.06.2023
Pensiune situata aproape de centrul orașului, încadrată într-un peisaj verde, ce-ți oferă linistea mult dorita, pe fondul unui susur de pârâu și tril de pasarele. Condiții bune, camera curata, calda, frumos mobilata și cu toate facilitatile necesare unui sejur relaxant. Proprietarii ospitalieri și primitori, te fac sa te simți ca acasă.
O pensiune care te face sa revii!
Va mulțumim pentru tot!
   Iortoman Nicoleta din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.05.2023
Eu cu soțul venim la pensiunea Carmen de 20 de ani. Aici am găsit liniște, confort, gazda foarte primitoare. De fiecare data venim cu plăcere și pentru că avem posibilitatea sa facem un grătar și avem acces la bucătărie.
Va recomandam pensiunea Carmen!
   Croitoru Adrian din Medgidia
nota: 10
schedule 03.12.2022
Raport calitate/pret excelent, gazde extraordinare, locatie excelenta, pensiunea situata la cca. 5 minute de centru, linistita si ferita de aglomeratie, camera in care am stat era foarte calduroasa, dar tinand ca si noi suntem putin cam frigurosi, a fost tocmai pe placul nostru.
Multumim gazdelor si recomandam cu caldura.
   Mihaela din Constanta
nota: 10
schedule 23.10.2022
O pensiune foarte frumoasă, cu oameni calzi și primitori, săritori la toate nevoile turiștilor, camerele curate și foarte călduroase. Nu este nici foarte departe de centru și are o priveliște minunată. Veverițele ne-au încântat cu prezența lor. Ne-am simțit minunat și vom reveni cu drag de câte ori vom avea ocazia!
   Corina G. din Bucuresti
nota: 9.83
schedule 25.09.2022
Gazde foarte primitoare, locatia superba, intr-o zona verde, departe de zgomotul orasului, pentru a te simti chiar “la munte”, dar in acelasi timp la 5 min de mers lejer de centrul statiunii. Curat, calduros, conditii pentru gratar sau pur si simplu pentru admirat natura. Este intr-o panta, aviz celor care merg mai greu pe jos. Noua ne-a placut si vom reveni! Multumim!
   Mariana din Ulmeni
nota: 10
schedule 28.08.2022
O pensiune frumoasa, curata, situata intr-o zona linistita având în vedere faptul ca este foarte aproape de centrul orașului. Proprietarii sunt foarte amabili, camerele sunt curate, privelistea este uimitoare, un loc perfect pentru a-ti petrece zilele se concediu.
Nota 10!
   Horia din Stefanesti
nota: 10
schedule 28.08.2022
O super locație situata foarte aproape de centru stațiunii Sinaia. Proprietarii pensiunii sunt oameni extraordinari, iar prețul este unul corect. Se poate folosi bucătăria și grătarul din curte. Te simți cu adevărat la munte. Un loc unde as dori sa revin cu drag.
   Daniel din Braila
nota: 10
schedule 29.07.2022
O pensiune frumoasa, curata, care ofera liniste și unde te poți relaxa in concediu la Sinaia.
Recomand datorita faptului ca aici găsești tot ce ai nevoie, gasesti curatenie si bun gust, gazde extrem de prietenoase, priveliște superba. Pensiunea are parcare si este foarte aproape de centrul orasului. Nota 10+.
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.09.2021
Am considerat ca aceasta pensiune merita cinci stele din toate punctele de vedere.

Este situata intr-o zona verde, linistita, o locatie simpla, dar foarte curata, a caror proprietari sunt extrem de primitori si amabili.
   Mihai Toma din Braila
nota: 10
schedule 27.07.2021
O pensiune foarte frumoasă, o zona foarte liniștită, camere frumoase si foarte curate, paturile sunt foarte confortabile, proprietari de nota 10, foarte aproape de centru (5 minute maxim), 10 minute pana la gară.
   Gabriela din Targoviste
nota: 10
schedule 25.07.2021
Pensiunea este dotata cu tot ce este necesar pentru un sejur reusit, camere curate, bucatarie complet utilata, sala de mese in interior si terasa cu zona de gratar la exterior, dar cel mai important este departe de toata agitatia din oras si totusi la doar 5 minute de mers pe jos de zona centrala, susurul paraului din fata pensiunii si ciripitul pasarelelor ne-au incantat, iar veveritele ne-au tinut companie, priveliste de vis din balcon, pe scurt, totul a fost perfect pentru noi.
   Marian din Craiova
nota: 10
schedule 17.05.2021
Pensiunea este dispusă într-o zonă liniștită, ferită de agitație, dar foarte aproape de centrul stațiunii. Camera a fost curată, bine încălzită și dotată cu tot ce este necesar.

Susurul pârâului care curge în apropiere, trilurile păsărelelor, priveliștea extraordinară asupra muntelui, spectacolul dat de papagalul vorbitor al gazdelor sau al veveriței care caută nucile așezate pe masă, special pentru ea, au creat un cadru mirific și au făcut să ne simțim ca într-o poveste. Gazdele au fost foarte amabile și discrete.
   Daniela din Craiova
nota: 10
schedule 17.05.2021
Super locatie, peisaj de vis, gazde primitoare si discrete, curatenie si multa liniste. Camerele curate, bucataria ulilata cu tot ce aveti nevoie, gratar si mese in curte. Pensiunea este foarte aproape de centru, de Manasiteea Sinaia si Castelul Peles.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bianca din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.01.2021
Camera a fost curata si foarte calduroasa, perfecta pentru un sejur de relaxare. Bucataria utilata cu tot ce este necesar.
   Eugenia din Galati
nota: 10
schedule 24.12.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, zona fantastică, liniște si foarte aproape de centru, extrem de curat, calduros, acces la bucatarie bine utilata.
   Andreea din Valu Lui Traian
nota: 9.17
schedule sejur: 25.10.2020 - 28.10.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiune curata, aproape de centru. Gazdele discrete. Camera ok.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adi din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2020 - 23.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pensiunea este situata intr-o zona foarte linistita, aproape de centru iar gazda foarte primitoare
thumb_down
Aprecieri negative:
Accesul putin dificil dar nimic de speriat
   Tereza din Buftea
nota: 9.5
schedule sejur: 07.08.2020 - 09.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera curată, zona liniștită
thumb_down
Aprecieri negative:
Lipsa frigiderului in camera
   Mihaela din Tulcea
nota: 9.67
schedule sejur: 12.07.2020 - 17.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am simtit ca acasă. Proprietarii foarte amabili și discreti totodată.
thumb_down
Aprecieri negative:
   Geanina din Galati
nota: 10
schedule sejur: 05.09.2019 - 08.09.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Liniste...liniste cata vrei, fara zumzetul mașinilor, auzi doar păsările si pârâul care curge pe lângă vila.
Proprietarii super de treaba
Noi sigur vom reveni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Drumul până sus la vila e un pic mai problematic, dar am inteles ca din pacate nu tine de proprietari
   Constantin din Bucuresti
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 23.09.2019.
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona buna , linistite , oameni de treaba , aproape de centru( 500m ) , loc de parcare , conditii mai mult decat decente
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am nemultumiri de nici un fel , dimpotriva . Am revenit cu placere .
CONTACT
Dima Lucian Ionuț
Pe TURIST INFO din 2008
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Dima Lucian Ionuț
pe TURIST INFO din 2008
Telefon: 0729 413 137
WhatsApp
Apel/SMS