Sinaia Alex Luxury Apartament Sinaia, comentarii

Sinaia Alex Luxury Apartament din Sinaia

Sinaia, str. Zambilelor, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Sinaia Alex Luxury Apartament Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie Sinaia Alex Luxury Apartament din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Petcu M. - Bucuresti
( sejur: 11.08.2012 - 19.08.2012 )
8
View-ul este foarte frumos.
Apartamentul este foarte spatios.
Personalul placut, nu ne-a lipsit nimic.
Am stabilit de la inceput cu d-l Pintilie sa avem o masina de spalat in apartament si in a 2-a zi din sejur ne-a adus-o.
Magazine prin preajma au fost, deci si cu aprovizionarea am stat bine.
Dpvd curatenie a fost ok, la 2 zile veneau 2 fete si dadeau cu aspiratorul si eventual cu mopul pe parchet (doar atat am cerut noi).
Dpdv deplasare / atractii turistice a fost bine; statia de autobuz/microbuz (chiar capatul) era la cateva minute de mers pe jos.
In jurul nostru a fost liniste, in ce-i priveste pe ceilalti locatari/chiriasi; noi am facut un pic mai multa galagie (copiii) insa nu foarte multa.
Dotarea bucatariei este buna; am vazut parca si un prajitor de paine, pe care nu l-am folosit insa. Nu era filtru de cafea, dar ne-am baut cafea la ibric dimineata pe balcon, cand rasarea soarele, in fata un peisaj deosebit de frumos.

Ar trebui renovat in anii urmatori.
Mobilierul un pic mai uzat, pe ici si pe colo, ar trebui schimbat/reparat.
Am nimerit in perioada cand temperatura a fost sub 12 grade noaptea si am pornit centrala (caldura); Copiii mici sunt agitati in somn, se dezvelesc. Aici d-l Pintilie ne-a atras atentia de cateva ori ca totusi suntem in august..
Comentariu util ?
4 voturi 2 voturi
CONTACT
Sorin
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare