Sinaia Alex Luxury Apartament Sinaia, comentarii

Sinaia Alex Luxury Apartament din Sinaia

Sinaia, str. Zambilelor, nr. 2  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Sinaia Alex Luxury Apartament Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (3)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie Sinaia Alex Luxury Apartament din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Iulia - Bucuresti
( sejur: 24.09.2015 - 27.09.2015 )
4.8
Intr-adevar foarte spatios,chicineta folositoare

Proprietarul cam acru,am intrebat daca imi este frig cum dam drumul la caldura si a spus ca i-a indexul si tot ce consumam peste platim. Nu a functionat telecomanda la unul din tv si desi a spus sa il anuntam indiferent de ora,cand i-am solicitat rez probl a fost f deranjat,abia a venit sa se convinga,a spus ca va achizitiona o telec noua a doua zi,lucru care nu s-a intamplat. Lenjeria veche,rupta,uzata,canapeaua din living,jegoasa,mirosea oribil. Din pdv personal,este de evitat pt pers cu copii sau cu un pic de dorinta de curatenie. Este mai mult pt pustii care vin in gasca sa se distreze si nu tin cont de anumite aspecte.
Mobila deteriorata,perete daramat
Răspunsul unității: ( 26.11.2015 )

Daa daca ne gindim au stat intr.o grota..luna septembrie care a fost calduroasa avem pretentii de calduraa...clientii cu aere de mosieri de care nu are nevoie niciun proprietar....pe noi proprietarii nu ne apara decit legea dreptului civil de lipsa de obiectivitate si rautatea din sufletul oamenilor plus ca daca platesc un spatiu de inchiriat vor sa puna la punct pe toti ceilalti daca se poate sa treaca pe virfuri pe linga ei sa le faca plecaciuni

Comentariu util ?
4 voturi 6 voturi

Petcu M. - Bucuresti
( sejur: 11.08.2012 - 19.08.2012 )
8
View-ul este foarte frumos.
Apartamentul este foarte spatios.
Personalul placut, nu ne-a lipsit nimic.
Am stabilit de la inceput cu d-l Pintilie sa avem o masina de spalat in apartament si in a 2-a zi din sejur ne-a adus-o.
Magazine prin preajma au fost, deci si cu aprovizionarea am stat bine.
Dpvd curatenie a fost ok, la 2 zile veneau 2 fete si dadeau cu aspiratorul si eventual cu mopul pe parchet (doar atat am cerut noi).
Dpdv deplasare / atractii turistice a fost bine; statia de autobuz/microbuz (chiar capatul) era la cateva minute de mers pe jos.
In jurul nostru a fost liniste, in ce-i priveste pe ceilalti locatari/chiriasi; noi am facut un pic mai multa galagie (copiii) insa nu foarte multa.
Dotarea bucatariei este buna; am vazut parca si un prajitor de paine, pe care nu l-am folosit insa. Nu era filtru de cafea, dar ne-am baut cafea la ibric dimineata pe balcon, cand rasarea soarele, in fata un peisaj deosebit de frumos.

Ar trebui renovat in anii urmatori.
Mobilierul un pic mai uzat, pe ici si pe colo, ar trebui schimbat/reparat.
Am nimerit in perioada cand temperatura a fost sub 12 grade noaptea si am pornit centrala (caldura); Copiii mici sunt agitati in somn, se dezvelesc. Aici d-l Pintilie ne-a atras atentia de cateva ori ca totusi suntem in august..
Comentariu util ?
3 voturi 2 voturi

Gabriel - Galati
( sejur: 04.08.2012 - 05.08.2012 )
6.3
Apartament foarte spatios.

Pe termen scurt sau pentru weekend pretul este mai mare, apartamentul este ok pentru a sta mai multe zile
Comentariu util ?
4 voturi 3 voturi
CONTACT
Sorin
0744 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare