Casa Traian Sinaia - Cuplu tanar, comentarii

Casa Traian din Sinaia

Sinaia, str. Platoul Izvor, nr. 35  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Traian Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (33)
 
Single Familie cu copii mici (7)
Cuplu tanar (6) Familie cu copii adolescenti (2)
Cuplu matur (2) Grup (16)
Cum poți lăsa o recenzie casei Traian din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Irina - Bucuresti
( sejur: 13.02.2015 - 15.02.2015 )
9.5
O locatie foarte frumoasa si faptul ca am avut acces la living si bucatarie, ne-a placut foarte mult. Un semineu grozav care creeaza o atmosfera intima, atmosfera in care am fost si ceruta in casatorie :). Recomand cu drag!

Răspunsul unității: ( 23.02.2015 )

Ma bucur foarte tare de vestea cererii in casatorie :)felicitari! printre altele casa noastra are o energie buna, pozitiva ceea ce creaza o atmosfera de relaxare numai buna de vacanta, va mai asteptam cu drag!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Cristina M. - Calarasi
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 23.08.2014 )
10
Cazarea nu s-a concretizat neexistand camere libere in perioada dorita de mine insa raspunsul proprietarilor a fost rapid.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Tiberiu - Sibiu
( sejur: 15.05.2013 - 19.05.2013 )
9.5
Multumiri gazdelor noastre pentru ca ne-au facut sederea foarte placuta. Ne-am simtit ca acasa, am fost tratati foarte bine, camera in care am stat a fost confortabila, curata si cocheta. Zona este linistita si e usor de ajuns. Pana la pensiune exista o portiune de doar cativa metri de drum pietruit, de la drumul asfaltat, dar asta n-ar terbui sa fie un inconvenient pentru nimeni. Semnalul wifi in camera a fost bun, n-am avut probleme de navigare pe Internet. Pozele sunt de un amatorism deranjant!

Televizorul din camera nu avea semnal bun, dar nu ne-a deranjat, a compensat tv-ul din living.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Iulian - Chisinau
( sejur: 01.03.2013 - 03.03.2013 )
10
Pensiune noua, facuta cu gust, design modern si foarte curata. Tot parterul, adica livingul, bucataria si sufrageria este la dispozitia oaspetilor, care pana la urma nici nu-s asa de multi - vila are doar 3 camere pt vizitatori. Bucataria este dotata cu tot necesarul, iar livingul este foarte dragut, amenajat cu mobilier confortabil, shemineu si tv mare.
in cazul nostru, am fost 2 cupluri si am ocupat 2 camere din cele 3, de aceea livingul tot timpu era liber pt noi seara, unde petreceam timpul.
Daca calatoriti cu masina, atunci santeti foarte aproape de centrul statiunii, iar gazda - Doamna Anca - este foarte amabila.

in realitate totul arata mai bine decat in poze. Recomand cu toata increderea!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alexandru Emanuel D. - Bucuresti
( sejur: 10.02.2013 - 12.02.2013 )
9.7
Proprietarii sunt foarte amabili si primitori. Vila arata foarte bine, este mobilata cu bun gust, atmosfera intima, dotari bune. Este retrasa de zgomotul orasului, fara a fi insa izolata.

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Aura - Craiova
( sejur: 11.08.2012 - 15.08.2012 )
9.7
Totul a fost la superlativ, camere spatioase si foarte curate, zona linistita, gazda foarte foarte draguta si amabila.

Nu am nimic negativ de mentionat.
Comentariu util ?
3 voturi 0 voturi
CONTACT
Anca
0755 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare