Casa Miruna Sinaia, comentarii

Casa Miruna din Sinaia

Sinaia, str. Avram Iancu, nr. 41A  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Miruna Sinaia


Total
9.7
Personal
9.7
Servicii
9.7
Curatenie
9.7
Confort
9.8
Pret / Calitate
9.8
Localizare
9.2
Toate recenziile (7)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (2) Grup (4)
Cum poți lăsa o recenzie casei Miruna din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Radu Andrei - Pitesti
( sejur: 17.02.2017 - 19.02.2017 )
9
Camerele bine dotate
Bucătărie amenajată cu tot ce este necesar

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Alexandru Dimciu - Constanta
( sejur: 13.02.2017 - 16.02.2017 )
10
Daca doriti sa va simtiti ca acasa , aici este locul in care trebuie sa ajungeti.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Catalin - Bucuresti
( sejur: 17.12.2016 - 19.12.2016 )
10
Cel mai mare plus este acela ca din 10 persoane nimeni nu a avut nimic de reprosat sau obiectat! Mai venim!

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Adina - Tulcea
( sejur: 28.07.2016 - 04.08.2016 )
8.8
Ne-am simtit foarte bine in sejur, locatia este destul de aproape de centrul Sinaiei, gazda foarte amabila,camera curata,bucataria utilata cu spatiu larg pentru servit masa, liniste si nici o ingradire, ne-am simtit liberi, asa cum trebuie sa fii intr-o vacanta.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Monica - Bucuresti
( sejur: 17.06.2016 - 20.06.2016 )
10
Locație, liniște, dotari

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Catalin Z. - Bucuresti
( sejur: 11.03.2016 - 15.03.2016 )
10
Spațiul mare de desfășurare si distribuirea camerelor in vila.

Nimic de reproșat, toate au fost conform celor prezentate si discutate la telefon.
Răspunsul unității: ( 12.05.2016 )

Multumim pentru aprecierile d-voastra. Ne bucuram, ca in sfarsit, isi exprima opiniile si oaspetii ce au fost multumiti de oferta noastra, stiut fiind faptul ca turistii cu impresii pozitive mai rar le impartasesc in spatiul public, in timp ce cea mai mica nemultumire este imediat reclamata.

Comentariu util ?
4 voturi 0 voturi

Marcela - Bucuresti
( sejur: 05.02.2016 - 07.02.2016 )
6.5
Comunicarea cu proprietarii,promptitudinea cu care au raspuns la rezervare.Amplasarea vilei intr-o zona linistita,dar totodata aproape de zona centrala .

Camere mici si intunecate(1 si 3),cu ferestre care dau spre cladirea vecina,situata la mica distanta.Baile sunt foarte micute,creâdu-ți o stare de disconfort.Livingul nu este prea prietenos,are dotari modeste,cu mobilier destul de vechi(unele scaune sunt inutilizabile),dar cea mai deranjanta este camera de supraveghere instalata acolo.
Răspunsul unității: ( 12.05.2016 )

Stimata doamna Gavrila Marcela si Ruxandra Ciobanu, consider necesar sa ofer un raspuns vizavi de parerile d-voastra expuse in recenzie si comentariile pe Facebook, pe care le consider lipsite de obiectivitate.
Vila este structurata pe 3 niveluri si situata intr-un cartier de case/vile. Este normal ca de la ferestre sa se vada vecinii, dar de ce nu spuneti, ca in acelasi timp, se poate vedea si muntele, inclusiv crucea de pe Caraiman. Suprafetele camerelor sunt urmatoarele:cam.1-19 mp, cam. 3-16.2 mp. Cele doua paturi din camera 3, pe care le considerati foarte mici, au dimensiunea de 80/200 cm, iar in camera 1 180/200cm.Intr-adevar baile sunt mai mici, dar tot mobilierul din camere(pat, saltele, parchet etc.)este nou.Acuzele vizavi de lipsa curateniei sunt complet nefondate, la fel ca si cea ca pozele nu reflecta realitatea. Pozele releva exact situatia din realitate. De ce nu mentionati ca in camera 1 ati beneficiat de o bucatarie proprie, cu toate dotarile noi? Ne pare rau ca nu v-a impresionat livingul de care v-ati bucurat, care este mare si complet utilat. Sunt 2 scaune de model mai vechi, dar nu inteleg de ce le considerati inutilizabile.Consider ca notarea d-voastra nu corespunde realitatii.Nu ne este clar ce v-a creat atat disconfort si ce servicii v-au lipsit, astfel incat sa le evaluati atat de drastic. Raportul calitate/pret trebuie sa vi-l aplicati si d-voastra, deoarece aveti posibilitatea sa va cazati la alte unitati, poate cu standardele pe care le doriti, dar si cu un pret corespunzator.
Problema cu camerele de supraveghere este foarte simpla.Deoarece vila este rezervata doar turistilor (nici noi, ca si proprietari, nici administratorul nu locuim in locatie, atat cand vila este libera, cat si cand sunt cazati turisti - aspect, care din punctul meu de vedere, il consider un parametru pozitiv al serviciilor oferite), am considerat utila instalarea unui sistem de camere care sa contribuie la cresterea masurilor de siguranta oferite de locatia noastra. Localizarea camerelor respecta intimitatea oaspetilor, care au si posibiliatea sa solicite deconectarea acestora daca considera ca sunt inoportune pe durata prezentei lor in cadrul locatiei.

Comentariu util ?
9 voturi 0 voturi
CONTACT
Eugenia
0726 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare