Casa Doris Sinaia, comentarii

Casa Doris din Sinaia

Sinaia, str. Republicii, nr. 30  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Doris Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Doris din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Veronica N. - Bucuresti
( sejur: 27.10.2011 - 30.10.2011 )
9.3
Camera cu intrare separata, cu baie, Tv, frigider in buna stare, mobila noua, de bun gust, conform fotografiilor afisate pe TURIST INFO. Vila situata aproape central (langa judecatorie), foarte aproape de locuri unde se manca bine si la preturi rezonabile, precum si de un supermarket si un magazin de legume-fructe. Distante mici pana la obiectivele turistice. Se poate merge pe jos pana la parc, telecabina, Manastirea Sinaia si chiar la complexul Peles. Raport destul de corect calitate-pret.

Desi achitasem in avans mai mult de jumatate din pretul cazarii, conform datelor afisate pe TURIST INFO si la care m-am referit expres in convorbirea telefonica purtata cu proprietara, imediat dupa ce am intrat in camera ni s-a solicitat plata integrala a sejurului (cu cresterea pretului de la 60 lei la 70 lei pe noapte, fara vreo justificare! )si un act de identitate pe care doamna l-a retinut tot sejurul. (nu am dorit sa intram in discutii care sa ne strice scurtul concediu, dar este ilegala retinerea actului de identitate de catre o persoana particulara si chiar de catre autoritati, indiferent de motivatie! ) In plus, consider ca ar fi o dovada de seriozitate sa se respecte pretul anuntat pe TURIST INFO sau sa se actualizeze corespunzator, pt ca potentialii turisti sa poata alege in cunostinta de cauza (la pretul de 70 lei pe noapte aveam si alte variante! ).
Deranjanta a fost si impanzirea spatiului cu afise de avertizare (am optat pentru cazere in vila, tocmai in ideea unui cadru mai intim, nu ca sa ne simțim ca la un hotel de mana a 2-a).
Comentariu util ?
34 voturi 40 voturi
CONTACT
Dorina
0723 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare