Apartament Panoramic Sinaia - TURIST INFO .ro

Apartament Panoramic din Sinaia

Sinaia, str. Calea Moroieni, nr. 39  
Despre Apartament Panoramic
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
Apartamentul este situat intr-un ansamblu rezidential nou, avand o vedere frumoasa catre muntii Bucegi si zonele impadurite din jurul imobilului.
Apartamentul este compus din living, dormitor, baie, bucatarie modern utilata si terasa cu mobilier. Este complet mobilat si ofera un ambient placut pentru petrecerea unui sejur excelent la munte.

Dispune de parcare si boxa de depozitare. De asemenea imobilul are asigurata paza.

Dotari cazare: frigider in bucatarie, Tv in living, internet wireless, loc pentru barbeque (foisor) in gradina din spatele imobilului.


Capacitate totală: 3 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada 12.12.2016 - 01.09.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Corina
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare