Apartament Aosta Sinaia, comentarii

Apartament Aosta din Sinaia

Sinaia, str. Aosta, nr. 39  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Aosta Sinaia


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (2)
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Aosta din Sinaia:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Andreea - Constanta
( sejur: 08.02.2016 - 13.02.2016 )
9.8
Apartament luminos, spatios, frumos mobilat si bine utilat. Curatenie ireprosabila. Pozitie buna, cam la jumatatea distantei dintre Castelul Peles si parcul din centru. Restaurante usor accesibile in zona. Incalzirea se poate regla de catre locatari. Exista parcare in curtea imobilului. Pentru noi a fost perfect! Dincolo de aspectele practice, apartamentul este placut si confortabil - te simti foarte bine in el

Nu e un minus, dar nu ar strica un al doilea rand de chei - pentru situatii in care, cum a fost cazul nostru, locatarii apartamentului au program diferit (mai ales ca si usile de acces in imobil se pastreaza incuiate). Fiind un apartament intr-o cladire si nu un hotel, nu exista posibilitatea de a lasa cheia la receptie. Repet, nu este un minus - doar o sugestie.
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Andreea Cornelia - Galati
( sejur: 24.12.2015 - 27.12.2015 )
9.8
Apartamentul este foarte spatios(ca in pozele afisate), cu parcare in curte interioara, lift, are toate dotarile: de la olita(nu e cazul) la patut copil si aspirator. Incalzire centralizata, caldura se putea seta la temperatura dorita. Nici o restrictie impusa. Personal amabil, rezervare concretizata in scurt timp, pe baza de contract. Un loc in care te duci cu cel mic si nu te deranjeaza nimeni.

Nu a fost cazul.
Răspunsul unității: ( 09.01.2016 )

Va multumim si ne bucuram ca ati avut un sejur placut!

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare