Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Localitatea Sinaia

Descrierea localității și informații utile turiștilor.

Despre Sinaia

Situata pe Valea Prahovei, in plina zona carpatica, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, Sinaia este supranumita si Perla Carpatilor pentru peisajele superbe si pentru conditiile deosebite de practicare a sporturilor de iarna.

Bucegii, situati la vest, ca un urias “scut de paza” al asezarii, domina Sinaia printr-un abrupt de peste 1000 m. In est, Muntii Garbova isi intind spinarile catre sud, inaitand pana la Izvorului lui Bogdan, in apropierea vestitelor si, altadata, temutelor “Oratii”. Cele doua masive muntoase, Bucegii si Garbova, “ocrotesc” localitatea, de-o parte si de alta, pe o lungime de peste 9 km.

Sinaia este una din cele mai importante statiuni de odihna din tara, furnizand cele mai bune conditii de petreecere a timpului liber dar si de tratament, in toate anotimpurile anului, pentru oameni de toate varstele. Are un climat subalpin, cu veri racoroase  si cu ierni nu foarte friguroase pentru o statiune montana. Stratul de zapada cazut iarna persista de la sfasitul lui septembrie pana la sfarsitul lui martie.

Toate partiile din statiunea Sinaia sunt deservite de transport pe cablu (teleschi/telescaun) accesibile cu telecabina Sinaia-Cota 1400-Cota 2000.

Numeroase poteci marcate, soseaua moderna, cu acces auto pana la Cota
1.400, teleferic (dat in folosinta in 1971), cu cabine de 35 de locuri
(Sinaia - Cota 1.400) si de 28 de locuri (Cota 1.400 - cabana Varful cu
Dor, alfata la 2.000 m altitudine) si telescaunul Cota 1.400 - Varful
cu Dor, asigura legaturile intre zona centrala a orasului si platoul
Muntilor Bucegi. Sinaia este practic punct de plecare spre cabanele
Muntilor Bucegi (Cota 1.500 m; Varful cu Dor - 2.000 m altitudine;
Cuibul Dorului - 1.200 m; Babele - 2.206 m; Omu - 2.505 m; Padina -
1.525 m ; Piatra Arsa - 1.950 m, Pestera - 1.610 m) si ale Muntilor
Baiului (Piscul Cainelui - 950 m etc.).

In prezent, Sinaia este un important centru turistic si de desfasurare a unor conferinte internationale si nationale; exista amenajari speciale destinate practicarii sporturilor de iarna: pista de bob cu o lungime de 1.500 m (13 viraje si 132 m diferenta de nivel), partii de schi de diferite grade de dificultate (Carp - 2.500 m, dificila; Papagal - 2.140 m, dificila ; Turistica - 2.800 m, medie etc.), partii pentru sanius etc.

Localitatea Sinaia apare mentionata documentar, prima oara, in 1690, cand in preajma Manastirii Sinaia (1690-1695), pentru paza sa, au fost intemeiate primele locuinte ale unor scutelnici, care apoi au format o populatie stabila. Initial, satul s-a numit Izvorul, iar din 1874 poarta denumirea actuala. Declarat oras in 1880 cand localitatea a devenit resedinta de vara a regelui Carol I.

Obiective turistice în Sinaia

Castelul Peles

Una dintre atractiile principale ale statiunii Sinaia este palatul Peles. Acesta este unul din cele mai bine conservate palate regale din Europa. El a servit ca resedinta de vara pentru primul rege Hohenzollern al Romaniei, Carol I. Construit in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, cladirea este incercarea regelui de a imita stilul din tara lui natala, creand un ansamblu bavarian in muntii din Romania.
In zilele noastre Castelul Peles, este atractia turistica principala a statiunii Sinaia, constructie considerata a fi una din cele mai valoroase monumente arhitectonice din Romania.
In acest frumos castel, care a fost construit intre anii 1875-1883, pot fi recunoscute diferite stiluri arhitecturale, cum ar fi elemente din Renasterea Germana, care pot fi observate laolalta cu stilul Gotic.
La intrarea in castel vizitatorul este uimit de bogatul design interior al castelului caracterizat de abundenta decoratiilor din lemn.
La 200 de metri de Castelul Paeles se afla Castelul Pelisor - un mic castel construit pentru familia regala.




Program de vizitare
15 mai-15 sept:

Marti 11-17; miercuri-duminicã 9-17; luni închis
16 sept-14 mai:

Miercuri 11-17; joi-duminicã 9-17; luni, marti închis


Contact: Muzeul National Peles

str. Pelesului, nr. 2. Sinaia, jud. Prahova, cod 106100

Manastirea Sinaia

Biserica mare a Mânastirii Sinaia a fost construita într-o prima forma, mai modesta decât cea de astazi, în perioada anilor 1842 - 1846, in timpul staretilor Ioasaf si Paisie, din fondurile mânastirii.
       
Pe vremea staretului Nifon Popescu (1888 - 1909), pe latura sudica a incintei, a fost adaugata clopotnita (1892), unde avea sa fie instalat clopotul de 1.700 kg., adus de la Turnul Coltea, din Bucuresti.
In 1895, cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la sfintirea bisericii mici (1695), s-a deschis pentru public muzeul, reprezentând prima expozitie de obiecte de cult din tara noastra.
Sub administratia Eforiei Spitalelor Civile, care patrona averile mânastirii, între anii 1897 - 1903 au avut loc mari lucrari de refacere, care au dat bisericii înfatisarea actuala.

Mormantul lui Badea Cartan

Parcul central

Casa memoriala George Enescu

Legãtura dintre George Enescu, cel care prin cele douã " Rapsodii Romane " a reușit sã facã cunoscutã noua muzicã româneascã în întreaga lume și orașul Sinaia, nu a fost intâmplãtoare.
El s-a bucurat de sprijinului Reginei Elisabeta, o mare iubitoare de artã, care recunoscând talentul tânãrului Enescu, i-a oferit o camerã într-un colț liniștit al Castelului Peleș, unde sã poatã studia.
Castelul devine astfel pentru Enescu rampa de lansare în lumea muzicalã.
Au urmat lungi turnee peste hotare, dar dragostea pentru peisajul din Sinaia, l-a determinat ca din banii câștigați în primul sãu turneu în America sã-și construiascã aici - între anii 1923 și 1926 - o vilã, pe care a numit-o Vila Luminiș.
A fost donata statului roman in 1947 si poate fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10 si 17.

Cazino

Cazinoul Sinaia, gazda a numeroase conferințe, simpozioane, congrese și reuniuni naționale și internaționale, este, în același timp, locul preferat pentru organizarea unor expoziții deosebite de artã plasticã și fotografie, lansãri de carte, concerte și spectacole. Într-un cadru intim oferit de sala de concerte a castelului Peleș, se organizeazã manifestãri specific culturale, seri muzicale, concerte.
Este situat în parcul `Dimitrie Ghica` și a fost, de asemenea, construit la inițiativa lui Carol I. Construcția a început în anul 1912 și a fost terminatã un an mai târziu.
Lucrãrile au fost supravegheate de arhitectul Petre Antonescu, care era și autorul planurilor.
Cazinoul l-a avut ca prim acționar pe baronul de Marcay, acționar și al cazinoului din Monte Carlo, dupã arhitectura cãruia a fost construit și cel din Sinaia.

Babele si Sfinxul

Babele Muntii Bucegi
Altitudine: 2206 m
Ciupercile de piatra numite `Babele` - monumente ale naturii - aflate chiar in fata cabenei si `Sfinxul` din imediata apropiere, constituie principala atractie.
Sfinxul din Bucegi alt. 2216 m

Marele Sfinx din Bucegi, a fost fotografiat, se pare, pentru prima data, prin anul 1900, dar din fata, si nu din profil, asa cum apare in imaginile uzuale. El a fost denumit astfel abia incepand din anul 1936. Imaginea de sfinx a aparut in momentul in care stanca, azi inalta de 8 m, cu o latime de 12 m, a fost privita dintr-un anumit unghi, avand drept reper o axa ce porneste de la el catre Baba Vantoaselor, cum i se spune unei stanci din preajma. Stanca cu infatisare de om priveste spre cercul de precesie al echinoctiilor. Megalitul capata conturul cel mai limpede la 21 noiembrie, cand apune soarele.

Parcul Dimitrie Ghica

Parcul „Dimitrie Ghica” din Sinaia este un loc de recreație înființat în anul 1881 și amenajat de arhitectul peisagist Eder. Delimitat de străzile Octavian Goga, Eroilor și bulevardul Carol I, este situat între gară și Mănăstirea Sinaia. În incinta lui se găsesc hotelurile Caraiman și Palace și Cazinoul din Sinaia. Sunt de asemenea amplasate busturi ale lui Mihai Eminescu, Ion Creangă, Dimitrie Ghica, Iancu Brezeanu și Nicolae Bălcescu.

Castelul Foișor

Castelul Foișor este un palat din Sinaia, construit pe fostul Domeniu Peleș. La începutul istoriei sale, Foișorul a fost cabană de vânătoare, fiind folosit de cuplul regal Carol I-Elisabeta până când au putut să se mute în Castelul Peleș.

Poiana Stanii Regale

Deasupra statiunii Sinaia, la altitudinea de 1285 m, la baza Pietrei Arse, Poiana Stanii este un loc care ofera o panorama superba asupra localitatiilor Busteni, Poiana tapului si Sinaia. Pentru cei care se incumeta sa urce, in zilele de vara, nu trebuie sa rateze Stancile Franz Joseph, Pestera Bogdan si Schitul si Stancile Sfintei Ana, care se afla in apropierea poienii.

Muzeul Rezervației Bucegi

Muzeul Rezervaţiei Bucegi a fost înfiinţat în anul 1976 şi cuprinde exemplare din flora şi fauna Bucegilor, specii rare şi ocrotite, specii pe cale de dispariţie şi chiar dispărute, precum şi endemisme (specifice doar Bucegilor). La dispoziţia vizitatorilor mai sta şi o sală de expoziţii temporare, care a adăpostit zeci de expoziţii cum ar fi: de goblen, cochilii, reptile vii şi altele.

Castelul Stirbey

Resedinta de vara a Alinei Stirbey si a generalului Emanuel Florescu ramane cunoscuta astazi drept cea mai veche cladire civila din orasul Sinaia, ea a luat nastere la doleantele ficei domnitorului Barbu Bibescu-Stirbey.
Castelul Stirbey sta sub semnatura arhitectului olandez Josef Jacob Schieffleers, care reuseste prin maiestrie sa creze un adevarat castel intre ale carui ziduri se pastreaza si astazi secretele , tradarile si marile iubiri ale familiei marelui domnitor.
Astazi, Castelul Stirbey gazduieste Muzeul Orasului Sinaia, care este alcatuit din 13 sali tematice ce te invita sa descoperi tainele orasului.

Casa Memoriala Nicolae Iorga

Casa memorială „Nicolae Iorga” se află în Sinaia, județul Prahova. Este casa în care istoricul și-a petrecut ultimii ani din viață. Casa memorială „Nicolae Iorga” nu este deschisă publicului.
Nicolae Iorga și-a trăit ultimele clipe ale vieții în Sinaia, până când a fost ridicat de legionari și dus în pădurea de la Strejnic, unde l-au asasinat cu bestialitate.

Castelul Pelișor

Castelul Pelișor a fost deschis publicului vizitator în februarie 1993. Muzeul, cu o valoare inestimabilă, ce cuprinde o valență istorica, o alta memorialistică și una artistică, constituie o importantă componentă a zestrei culturale a poporului român. Acest edificiu este parte integrantă a vastului ansamblu arhitectonic creat de regele Carol I pe valea pârâului Peleș, într-o perioadă ce se suprapune practic întregii sale vieți traită in România. Decorația interioară, concepută de Regina Maria în diverse perioade, 1902 – 1903 si 1925 – 1928, ilustra crezul ei în materie de frumos. În testamentul moral adresat ,,Țării și Poporului român” Regina mărturisea: ,,dacă toate cele frumoase vă vor aminti de mine, voi fi pe deplin răsplatită pentru dragostea ce v-am purtat-o, căci pentru mine frumosul a fost un crez.”

Garile Regale

Garile Regale – prima, construita in 1886, in timpul regelui Carol I si cea de-a doua, construita la comanda regelui Carol al II-lea, in 1940. In salonul de primire se afla o impresionanta fresca murala, realizata de Dimitrie Stiubei

Cabana Stana Regala

Grad de dificultate usor, altitudine 1281 m. Momentan inchisa turistilor- desi peisajul este de vis

Biserica Sfantul Ilie

Parohia a fost infiintata in anul 1910, iar biserica parohiala a fost construita intre anii 1933-1939, prin osteneala preotului Vasile Haisan (1903-1966), numit in parohie inca din anul 1928. Piatra de temelie a fost asezata si sfintita in ziua de 26 septembrie 1933, de catre Patriarhul Miron Cristea, in prezenta regelui Carol al II-lea si a familiei regale.

Transbucegi

Șoseaua Transbucegi (Dj713), cunoscută și sub numele de Drumul Babelor, este principalul drum de acces în Munții Bucegi ajungând până în apropierea faumulse desprinde din drumul județean DN71, care face legătură între stațiunea Sinaia și Târgoviște, cu puțin înainte ca acesta să ajungă la Cabana Cota 1000. Drumul trece pe lângă Cabană Cuibul Dorului, urcă Șaua Dichiu unde, în dreptul Cabanei Dichiu, cotește brusc la drimoaselor obiective turistice: Babele și Sfinxul. Transbucegiul este unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din România. Drumul are o lungime de 20 km, 17 din ei fiind asfaltati. Dreapta și strabatate Platoul Bucegi până în apropierea Cabanei Piatră Arsă. Cei 17 km asfaltati din Transbucegi duc drumul până la o altitudine de 1925 m.
De la Sinaia , plecând pe DN71 spre Târgoviște, la aprox 9 km , virați la dreapta pe DJ713 la indicatorul spre Hotel Peștera.

Peștera Ialomiței

Peștera Ialomiței, una dintre cele mai vizitate peșteri dn Munții Bucegi și din România, se află pe Muntele Bătrâna, la o altitudine de peste 1600m. Accesul se face cu telecabina Bușteni până la Babele și mai departe telecabina până la Peștera. Peștera Ialomiței se desfășoară pe un singur nivel pe o lungime de aproximativ 480 m, din care 400 m sunt accesibili turiștilor, până în punctul numit „la Altar” urmând în amonte o porțiune de încă 80 m, cu galerii și săli. Diferență de nivel este de 60 m. Este străbătută de un pârâu. Peștera are o desfășurare mixtă, prezentând atât galerii cât și săli.

Vârful Omu

Vârful Omu din Munții Bucegi este vârful muntos clasat al șaselea între vârfurile muntoase din România, situat în Masivul Bucegi, reprezentând cel mai înalt punct al acestui masiv. Vârful Omu este vizibil de pe creasta Pietrei Craiului, precum și din Valea Prahovei. Pe Vârful Omu se află Cabana Omu, precum și Stația meteorologică Vârful Omu, care poate fi considerată locul cel mai înalt din România populat permanent.

Lacul Bolboci

Lacul Bolboci este situat în în Parcul Natural Bucegi, pe o arie protejată prin lege. Mai exact, Lacul Bolboci se află la numai 8 km de Sinaia și aproximativ 10 km de Peștera Ialomiței.
Lacul este pe cursul râului Ialomița, printr-un baraj artificial. Amplasat chiar în inima munților, Lacul Bolboci reprezintă un loc deosebit, un spatiu în care frumusețea și puritatea naturii nu au fost deloc știrbite încă prea mult. Fie că este privit de sus, de pe culmile înalte ale Bucegilor, sau doar de la câțiva metri distanță, Lacul Bolboci are același farmec specific.
Acest lac este locul perfect dacă vrei să evadezi din agitația cotidiană într-o oaza de liniște. Barajul Bolboci este ridicat în amonte de Cheile Zănoagei, amenajat în scop hidroenergetic, pentru alimentarea cu apă a Orașului Târgoviște. Barajul Bolboci este unul impunător, măsurând aproximativ 55 metri înălțime și adăpostind în spatele său o întindere de apă ce înglobează aproximativ de 17 milioane de metri cubi. Pe malul lacului se găsește și Cabana Bolboci, dar și mai multe locuri de camping, foarte populate mai ales pe timp de vară.
Se poate ajunge la pitorescul Lac Bolboci pe DN 71, din Targoviste spre Moreni, sau de la Sinaia pe DJ 713.

Lacul Scropoasa

Lacul Scropoasa are o cădere de 304 m şi un volum de apă de 0,55 milioane de metri cubi. Este un lac de baraj artificial, construit în anul 1929 și asigură regularizarea săptămânală a râului Ialomiţa. Lacul are un potențial hidroenergetic de 1500 – 2000 kw/km, lucru ce a determinat construirea primei hidrocentrale românesti, la Dobrești, în anul 1936. Centrala a fost, până la amplasarea uzinei hidroelectrice de la Bicaz, cea mai mare hidrocentrală din România ca putere instalată.
Mergând pe DN1, dinspre București, se virează la stânga pe DN 71 la intrare în Sianaia. Apoi după aproximativ 3-4 km se intră pe DJ 713 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiu. De la Cuibul Dorului se face stânga spre platoul Padina. Din Șaua Dichiului, după aproximativ 3 km există o bifurcație cu indicator către localitatea Moroeni. Drumul la dreapta merge către Cabana Zănoaga, dar pentru a ajunge la Scropoasa trebuie să continui înainte către Moroeni pe DJ 714. După aproximativ 4 kilometri, drumul pentru mașina este foarte anevoios însă se poate ajunge la lacul Scropoasa.

Activități de agrement în Sinaia

Drumetie la Stana Regala

La numai 75 minute de mers lejer, de la castelul Peles, pe asa numitul drum al regelui, puteti ajunge intr-o zona plina de farmec si frumusete numita Stana Regala.

Peisajul iti taie respiratia, frumusetea locului te linisteste si iti incarca bateriile iar daca vrei sa vezi Valea Prahovei in toata splendoarea ei mai ai de facut 5 minute pana la stanca Franz Josef de unde o poti admira ca si cel de unde i-a venit numele...

Trasee Turistice

1. Sinaia - Cota 1400 - Fosta Cabana Vf. Cu Dor -cabana Valea Dorului - Saua Laptici -cabana Padina

Marcaj: banda rosie
Durata: 5 1/2 - 6 ore; timp intermediar Sinaia - Cabana Valea Dorului 3 1/2-4ore
Caracteristici: deschis tot timpul anului


2. Fosta Cabana Vf. Cu Dor - Cota 2000 - Cabana Piatra Arsa - Cabana Babele - Cabana Vf. Omu

Marcaj: banda galbena
Durata: 5-6 ore; timp intermediar Fosta Cabana Vf. Cu Dor - Cabana Babele 2 1/2 - 3 ore
Caracteristici: traseul este dificil iarna intre Saua Sugarilor si Cabana Vf. Omu


3. Fosta Cabana Vf. Cu Dor - Saua Calugarului

Marcaj; banda rosie
Durata: 1/2 - 3/4 ore
Caracteristici: interzis iarna


4. Fosta Cabana Vf. Cu Dor - Cabana Valea Dorului - Blana - Cabana Zanoaga

Marcaj: cruce galbena
Durata: 2 - 2 1/2 ore
Caracteristici: deschis tot timpul anului


5. Sinaia - Poiana Stanei - Piciorul Pietrei Arse - Cabana Piatra Arsa - Hotel Pestera

Marcaj: banda albastra
Durata: 6-7 ore; timp intermediar Sinaia - Cabana Piatra Arsa 4 - 4 1/2 ore
Caracteristici: traseul este interzis iarna pe Piciorul Pietrei Arse


6. Sinaia - Cabana Piscul Cainelui

Marcaj; punct albastru
Durata: 3/4 ore
Caracteristici: deschis tot timpul anului

Tabere de ski

Tabere La Monitori, servicii incluse:

- Lectii de ski : 6 ore zilnic, cu instructori de ski profesionisti, atestati Ampsr (asociatia Monitorilor Profesionisti de Ski din Romania)

- Activitati sportive si recreative apres-ski: patinaj, sanius, om de zapada, piscina, foc de tabara, jocuri de interior etc.

- Concurs de ski cu premii, medalii si diplome pentru toti participantii la tabara


Va asteptam cu drag!

    Date de contact:
  • Telefon: 0723 575 874

Expozitia de Trenulete

Prima Gara Regala din Sinaia gazduieste Expozitia de Trenulete si Machete in Miniatura.
Expozitia va invita sa redeveniti copii, sa va jucati sau sa serviti un ceai la cafenea in timp ce va priviti copiii jucandu-se si bucurandu-se de atmosfera acestui loc de poveste.
Program de vizitare:
Deschis zilnic intre orele 10.00 si 18.00
Pretul de intrare este:
- 10 lei pentru adulti
- 7 lei pentru copii
- 5 lei pentru grupuri (minim 10 persoane).
Expozitia de Trenulete Sinaia
GARA SINAIA

    Date de contact:
  • Nume: Liliana Savu
  • Telefon: 0786 156 200
  • Email: lyllesse@yahoo.com
  • Web: www.facebook.com/ExpozitiaDeTrenuleteSinaia

Excursii montane 4X4

Efectuez excursii montane cu Jeep- ul in tot masivul Bucegi.

Doua trasee principale:

1. Busteni/Sinaia, Piatra Arsa, Cabana Cuibu Dorului, Belvedere, Cheile Zanoagei, Cheile Tatarului, Grota Ursului, Pestera Ialomicioara, Lacul Bolboci, Plaiul cu flori (de unde se poate vedea pana la Marea Neagra cu binoclul) + Cariera de Piatra (din care Ceausescu a luat piatra pentru a construi barajul lacului Bolboci).

2. Busteni/Sinaia, Piatra Arsa, Cabana Cuibu Dorului, Belvedere, Rezervatia Jepilor, Babele (cabana Babele), Sfinxul, Crucea Caraiman.

Si un traseu anex: Cascada Urlatoare (senzatii Tari).

Confortabil, in siguranta, si ieftin!

    Date de contact:
  • Nume: Lika
  • Telefon: 0799 526 700
  • Email: litailie@yahoo.com

Quad Team Building

QUAD TEAM BUILDING va incarca cu energie si cu buna dispozitie prin urmatoarele activitati de agrement:
-JEEP TOURS OFFROAD intre 2 si 5 ore.
-Excursii ATV
-Excursi
- Tir Sportiv ( Pusca airsoft cu luneta)
-Tir sportiv (Arc cu săgeți)
PACHET TIR SPORTIV ( PUȘCĂ + ARC).
-Tiroliană
- Rapel
PACHET TIROLIANĂ + RAPEL
-Paintball
-Teambuilding games indoor/outdoor

    Date de contact:
  • Nume: Receptie
  • Telefon: 0788 555 505, 0724 314 444
  • Email: rezervari@quad.ro
  • Web: www.quad.ro

Excursii montane si schi sportiv

In Sinaia puteti face excursii montane deosebit de frumoase pe trasee marcate pina la Babele sau Cabana Cariman si Crucea din Busteni(excursie de o zi pe jos cu coborare in Busteni cu telecabina)sau pe ruta Cuibul Dorului -Bolboci- Cheile Tatarului -Zanoaga- Baraj pana La cabana Padina si schitul pestera (traseu pe care veti fi uimiti de frumusetea ialomicioarei si a peisajului salbatic si natural al rezervatiei naturale Bucegi). Pe langa Castelul Peles si Pelisor in Sinaia mai puteti admira Manastirea Sinaia precum si Cazinoul din parcul superb al orasului nostru. In Valea Dorului inca se schiaza si va tine zapada pina in finele lunii Mai.

    Date de contact:
  • Nume: Macau Florin
  • Telefon: 0745 849 045
  • Email: saosflorinm@yahoo.com
  • Web: sinaia.ro

excursii montane 4x4 bucegi

Efectuez excursii montane in tot platoul bucegi, cu 4x4, ori multivan, la Pestera Ialomicioara, Lacul Bolboci, Babele, Crucea Caraiman, Sfinx, Scropoasa 7 cascade si Cascada Urlatoare.
Senzatii tari! Siguranta si privelisti de neuitat, pret negociabil.

    Date de contact:
  • Nume: Lika
  • Telefon: 0799 526 700
  • Email: lita_ilie77@yahoo.ro

Poze imprejurimi Sinaia

Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia Sinaia

Vezi toate unitatile de cazare din Sinaia