Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Baron din Sighișoara grade grade grade

Sighișoara, str. Libertății, nr. 70 -
la aproximativ 9.0 km de centrul localității Daneș
   Clienta din De Departe
nota: 5.83
schedule 13.08.2022
Puncte bune: in imediata apropiere a locatiei vizitate.
Puncte slabe: raport calitate/pret sub asteptari, pret/noapte prea mare in raport cu serviciile si facilitatile oferite. Mobilier subred, capac toaleta defect (doar jumatate), apa la dus curge foarte incet si cea calda vine greu - noroc ca era foarte cald afara, camere fara aer conditionat/ventilator - in schimb au termometru cu mercur, sa se stie la cate grade stai. Am dormit cu usile de la balcon si baie deschise ca sa nu murim de cald si asa am ascultat si trenurile care plecau/soseau din/in gara care e foarte aproape, dar si muzica tare de la unul din restaurantele de langa. Nu as reveni aici pentru o alta cazare.
Răspunsul unității:
Doamnă Clienta de departe,când v-ați cazat,a-ți văzut camera,daca nu v-a plăcut ,deși camerele sunt renovate și mobilate nou in această primăvară,nu trebuia să rămâneți,mai ales daca v-i s-a părut scump,erau clienți care căutau cu disperare cazare.Da este in apropierea Gării,ceea ce este trecut în descrierea pensiunii,daca a-ți fi fost atenta când a-ți căutat camere.Pensiunile nu sunt obligate să aibă clima,nici cele de 3 stele,nici chiar cele de 4 stele.Va recomand pe viitor un hotel de 5 stele,acolo ce-ți găsi ce nu a-ți găsit la noi.O zi minunata!
   Magda Coman din Moreni
nota: 5
schedule 18.04.2022
Loc foarte aproape de gara si la 10 minute de centru, destul de curat in camere. Presiune mica la apa, am fost anuntati ca avem închiriată toata pensiunea, dar nu am avut acces la bucatarie. Am inchiriat si platit toata pensiunea, dar o camera a ramas libera, asa ca doamna s-a gandit sa adauge persoane straine in pensiune fara acordul nostru, chiar daca noi am platit camera respectiva si am avut mari probleme cu persoanele cazate. Degeaba este un loc frumos, daca esti in nesiguranță si doamna da dovada de neprofesionalism.
poze recenzie
   Szabo Monika din Oradea
nota: 5.17
schedule 05.08.2021
Am fost intrebati inainte de doua ori odata prin sms apoi prin telefon daca vrem rezervarea facuta cu o luna inainte. La randul nostru am intrebat de trei ori daca ni se asigura doua camere cu baie proprie fiecare, una cu cada, una fara respectiv una cu balcon. Cu pretentiile pe care le-am avut ni s-a zis ca vom primi camere delux. Cand am sosit ne-a dus la alta locatie, intr-un apartament cu 2 camere nedecomandate si o baie comuna. Una din camere avea un pat si am pus hainele pe masa sa incapem. Patul dintr-o camera nu indraznim sa il folosim, in cealalta nu este loc de un dulap. In loc de cada am primit dus cu hidromasaj dar cu geamul lipsa..totul se aude din celelalte camere. Este o perdea frumoasa si candelabru frumos, dar faptul ca nici macar nu ne- a anuntat inainte de calatorie ca nu au loc in camerele descrise pe turistinfo si ca s-a folosit de plinul din oras de pe timpul festivalului, punandu-ne in situatia de a pleca acasa sau de a accepta propunerea lor, nu e nici macar de doua stele. Baiatul de aici - de fapt amabil, ne-a adus si prelungitor sa putem baga frigiderul in priza si ne-a servit cafea pe " terasa interioara" = balconul dorit (casa scarii). Daca am fi discutat prealabil despre noile conditii, ar fi fost alta treaba.
Răspunsul unității:
Doamna Szabo,asigurarea unei cazări de la 3 la 4 stele,ar fi trebuit să vă mulțumească.Astfel de situații veți mai întâlni,nemulțumirea dumneavoastră vine din interior.Faceti curățenie în suflet.Cand a-ti ajuns v-am transportat la cealta pensiune din Centrul orașului,sub Cetate,,la condiții de 4 stele,deși a-ți plătit pt .3 stele,consider că am făcut tot ceea ce trebuia pt binele dumneavoastră.V-am transportat ,deși nu aveam obligația,v-am asigurat condiții superioare,deșii puteam să vă las să alegeți ce pensiune ar fi fost pe stilul dumneavoastră.Nu a-ți plătit nici un avans ,deci nu aveam nici o obligație față de dumneavoastră.Oricum va mulțumesc că mi-ați scris părerea dumneavoastră și încă o dată curtenie IN suflet va recomand
   Anca din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 01.07.2019 - 02.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Impresia creata este una foarte placuta privind farmecul locatiei, lucrurile aranjate cu bun gust, precum si amabilitatea Dnei Ferezan Brandusa.
thumb_down
Aprecieri negative:
Consider ca sunt necesare niste imbunatatiri de ordin tehnic.
   Daniel din Ploiești
nota: 9.33
schedule sejur: 02.05.2019 - 03.05.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazde primitoare, nu au fost nereguli în perioada debutului.
   Claudiu din Craiova
nota: 10
schedule sejur: 26.07.2019 - 29.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confortul
thumb_down
Aprecieri negative:
Fără minusuri
   Constantin din Vatra Dornei Str.piscului Nr.1
nota: 9.83
schedule sejur: 30.03.2019 - 31.03.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Deosebit de confortabil
thumb_down
Aprecieri negative:
Preturi cam mari,și ar trebui mic dejun
   Nicolae N din Bucuresti
nota: 9.67
schedule sejur: 05.10.2018 - 06.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda super, curățenia, curtea interioara cu grătar!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu prea am ce sa spun.
   Cristian din Timisoara
nota: 9.67
schedule sejur: 22.09.2018 - 23.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda este o persoana de nota 10+ . Multumim pentru tot .
thumb_down
Aprecieri negative:
Salteaua a fost confortabila , dar patul a scartait la orice miscare :( . Televizorul prea mic pentru o camera asa mare :) .
   Laurentiu Nicolae L din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2015 - 27.08.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur de vis si am numai cuvinte de lauda pentru pensiune, dna proprietara si personalul acesteia. Curatenia a fost ireprosabila, oamenii extrem de amabili, totul a fost perfect si de abia asteptam sa revenim anul viitor, in acelasi loc !!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu au existat !!!
   Ionut din Pitesti
nota: 9.33
schedule sejur: 26.10.2014 - 27.10.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camerele foarte curate, fiind intr-o perioada cu temperaturi scazute, instalatia de incalzire a functionat in permanenta, baile foarte curate.
   George din Bucuresti
nota: 8.5
schedule sejur: 08.02.2014 - 10.02.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere curate, ingrijite si frumos amenajate.
Gazda primitoare si amabila.
Foarte aproape de gara(3 minute de mers), iar centrul orasului si cetatea sunt destul de aproape.
CONTACT
Ferezan Brândușa
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ferezan Brândușa
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0743 857 515
WhatsApp
Apel/SMS