Cabana Neica Sieu - TURIST INFO .ro

Cabana Neica din Sieu

Sieu, str. Sugne, nr. 854 ( la aprox. 19.4 km de centrul loc. Bârsana )  
Despre Cabana Neica
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Cabana Neica : este imaginea perfecta a satului maramuresan de munte, imbinarea confortului cu traditionalul, 3 camere rustice.

De aici se pot admira frumoasele peisaje ale zonei, datorita amplasamentului pe culmea unui deal din localitate spre zona de munte. In zona este o liniste deplina deoarece pe raza de cateva sute de metri nu se gasesc alte constructii.

Arhitectura constructiilor din cadrul Cabanei este specifica zonei din Maramuresul istoric.

Principalul obiectiv turistic al localitati este Biserica de lemn - monument Unesco, casele vechi de lemn traditionale, izvoarele de ape minerale naturale (termale), iar obiectivele turistice ale zonei sunt la distante mici deoarece localitatea se gaseste aproximativ in centrul Maramuresului Istoric.

Cabana mai dispune de:
- TV in living
- incalzire centrala
- sala de mese
- bucatarie complet utilata
- gratar
- Foisor + cuptor
- masinà de teren
- etc


Capacitate totală: 6 adulți în 3 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada 26.05.2017 - 20.12.2017

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Dunca Ioan, Dunca Maria
0753 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare