Pensiunea Nero Sibiu, comentarii

Pensiunea Nero din Sibiu

Sibiu, str. Calea Dumbravii, nr. 76  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Nero Sibiu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Nero din Sibiu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Ada - Bucuresti
( sejur: 23.08.2016 - 25.08.2016 )
9.8
Am stat in camera 4. Foarte, foarte curat! Atat camera si baia cat si holul receptiei. Domnisoara care ne-a cazat a fost tare draguta. Chiar nu am avut nici o problema. Distanta pana in centrul vechi este putin cam mare (20 de minute), dar noi am mers prin Parcul Sub Arini care este foarte frumos si linistit, iar traseul a fost placut pana acolo.
Per total, am fost multumiti de conditiile de cazare. :)

Comentariu util ?
0 voturi 2 voturi
CONTACT
Receptie
0751 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare