Pensiunea Daniela Sibiu, comentarii

Pensiunea Daniela din Sibiu

Sibiu, str. Eduart Albert Biltz, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Pensiunea Daniela Sibiu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie pensiunii Daniela din Sibiu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Gabor - Arad
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 03.08.2015 )
1
Am contactat telefonic proprietarii dupa cateva zile in care nu am primit raspuns la solicitarea de rezervare facuta pe site. Mi s-a spus ca nu poate sa imi faca rezervare cu 3 saptamani inaite deoarece, fiind doar 3 persoane, s-ar putea sa ii incurcam daca le vine un grup mai mare. In consecinta am ales alta pensiune unde rezervarea noastra nu a deranjat.
Comentariu util ?
2 voturi 1 vot
CONTACT
Genica
0743 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare