Pensiunea Anda Residence Sibiu - TURIST INFO .ro

Pensiunea Anda Residence din Sibiu

Sibiu, str. Dimitrie Anghel, nr. 11A  
Despre Pensiunea Anda Residence
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
2 recenzii

Zona linistita, gazde placute si primitoare, camere spatioase si curatenie desavarsita. Conditii de hotel ! vom reveni in iulie.

... citeste mai mult

Anda Residence este o pensiune recent deschisă, cu un aer nou, ce oferă conditii de cazare exceptionale in cele 5 camere.

Printre dotarile sale, se numără – camera confortabile cu bai proprii, internet wi-fi gratuit in toate camerele, televizoare, locuri de parcare gratuite pentru oaspeți.

Pensiunea este așezată la aproximativ 1.2 kilometri de centrul Sibiului, într-o zonă foarte liniștită, la 100m de parcul Sub Arini si la 50 m de Sala polivalenta Transivania .
Peste drum de pensiune este un restaurant cu mancare foarte buna la preturi decente.

Totodata punem la dispozitia turistilor biciclete, gratuit, pentru excursii la Muzeul Civilizatiei Populare Astra, Gradina zoologilca.

Personalul amabil, vorbitor de limbă română, germana și engleză, este la dispozitia dumneavoastră.

Va asteptam cu drag.


Capacitate totală: 10 adulți în 5 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Muntoiu Ioan
0722 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare