Pensiunea Alexia Sibiu - TURIST INFO .ro

Pensiunea Alexia din Sibiu

Sibiu, str. G-ral David Praporgescu, nr. 1A  
Despre Pensiunea Alexia
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
1 recenzii

Curat in camera si baie, paturile relativ comode

... citeste mai mult

Pensiunea Alexia se afla int-o zona linistia a orasului si totusi suficient de aproape de principalele obiective turistice ale Sibiului.
Pensiunea noastra este este destinaţia ideală atât pentru turistii care doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana minunat in Capitala Culturala 2007 – Sibiu, cat si pentru cei aflati in tranzit.Amplasat intr-o zona rezidentiala de case vechi a orasului, in imediata apropiere a Parcului Sub Arini, la 15 minute de mers pe jos de centrul istoric si la o distanta de 2,5 km de Aeroporul International Sibiu.


Capacitate totală: 18 adulți în 7 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare