Hostel Welt Hostel Sibiu - TURIST INFO .ro

Hostel Welt Hostel din Sibiu

Sibiu, str. Nicolae Balcescu  
Despre Hostel Welt Hostel
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Welt Hostel. Vorbim limba ta!

Welt este un hostel nou aparut in peisajul sibian. Sibiu, un oras plin de cultura si istorie, a fost incununat in anul 2007 cu distinctia de capitala culturala europeana. In aceasta idee, dorim ca hostelul nostru sa fie asemeni Sibiului, un loc unic in care cultura si buna dispozitie sa se imbine si sa ofere o sedere placuta si de neuitat.

Situat in centrul Sibiului, Welt Hostel este la un pas distanta de orice atractie turistica din inima orasului. Hostelul nostru va pune la dispozitie 9 camere spatioase( cu 4,6,8 paturi dar si o camera cu pat dublu si baie proprie). De asemenea, va putem oferi si alternativa de a alege camera exclusiv pentru fete.

Welt este hostelul preferat al turiștilor veniti din toata lumea sa se delecteze cu frumusetile Sibiului. Asteptam cu nerabdare sa devii si tu parte din familia Welt!

Vorbim limba dumneavoastră!

Hostel: 9 camere


Capacitate totală: 50 adulți și 1 copil în 9 spații de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Solicită cazare