Casa Weissen Lamm Residence Sibiu, comentarii

Casa Weissen Lamm Residence din Sibiu

Sibiu, str. Ocnei, nr. 3  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Weissen Lamm Residence Sibiu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Weissen Lamm Residence din Sibiu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Claudia - Braila
( sejur: 17.04.2016 - 20.04.2016 )
10
Camera mare, foarte frumos amenajata si dotata cu toate utilitatile, liniste, dar si foarte aproape de centru, gazda foarte primitoare, o recomand cu drag si altora.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Luana Carmen - Ramnicu Sarat
( sejur: 20.01.2016 - 24.01.2016 )
10
Curatenia, atentia la detalii, bunul gust, amabilitatea si multe altele imbinate perfect intr-o locatie de poveste, unde sa va reincarcati bateriile asa cum am facut-o noi.Indiferent de obiectivele vizitate, am fost foarte aproape. Cu siguranta vom reveni la dumneavoastra cu prima ocazie !Multumim !

Comentariu util ?
1 vot 0 voturi
CONTACT
Marius
0760 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare