Casa Timpuri Vechi Sibiu - TURIST INFO .ro

Casa Timpuri Vechi din Sibiu

Sibiu, str. General Magheru, nr. 22  
Despre Casa Timpuri Vechi
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
10 recenzii

Curățenie, baia, mobila interior si grădina exterior. Amabilitatea! Sauberkeit, das Bad, die Möbeln und den Garden. Die Freundlichkeit und die Gastfreundschaft!

... citeste mai mult

Casa “timpuri Vechi” isi are lacasul in inima cetati medievale pe una dintre cele mai frumoase promenade din centru vechi al Sibiului, strada General Magheru, la 100 de metri de Piata Mare.

Pensiunea se afla intr-o casa veche, renovata complet specific anilor in care a fost construita, cu mobilier de lux realizat manual ce ofera un cadru istoric si decorata cu obiecte de arta.

Pentru confortul oaspetilor, ne-am straduit sa imbinam cat mai armonios farmecul stilului vechi cu dotarile moderne.


Capacitate totală: 16 adulți în 8 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
0742 751 434
0742 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare