Casa Mario Sibiu - TURIST INFO .ro

Casa Mario din Sibiu

Sibiu, str. Xenopol, nr. 11  
Despre Casa Mario
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Casa Mario este o proprietate care permite accesul cu animale de companie şi se află în centrul Sibiului, la 300 de metri de Piaţa Mare. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi de mare viteză.

În faţa clădirii există locuri de parcare disponibile la un cost suplimentar.

Accesul către proprietate este foarte ușor, Casa Mario se găsește pe strada Xenopol numărul 11. Accesul auto este permis pe această stradă.

Camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Toate camerele au baie privată. Unele unităţi de cazare beneficiază de aer condiţionat.

Proprietatea pune la dispoziţie o bucătărie comună care include masă de sufragerie, cuptor cu microunde, aparat de cafea, plită şi aparat de ceai. La cerere se oferă un fier de călcat şi un laptop.

În vecinătate se găsesc diverse restaurante, puburi, magazine şi bancomate.

Piaţa Mică este la 400 de metri de Casa Mario, iar Podul Minciunilor este la 500 de metri de proprietate.

Aeroportul Sibiu este situat la 4 km.

Parterul proprietății conține 2 camere, etajul 1 conține o cameră și mansarda conține o cameră.

Va asteptam cu drag!


PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Casa Mario Sibiu acceptă doar rezervările prin formularul SOLICITĂ CAZARE.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezită o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACTLa această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular.

Solicită cazare