Apartament Diana Sibiu - TURIST INFO .ro

Apartament Diana din Sibiu

Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 22  
Despre Apartament Diana
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpic
6 recenzii

Amplasament bun, proprietar ok, apartament bine utilat.

... citeste mai mult

Apartament Diana din Sibiu va ofera 2 camere (living si dormitor)moderne, bucatarie complet utilata si baie, intr-o locatie centrala, la 500 m de zona pietonala a Sibiului.Apartamentul detine acces la internet wireless iar parcarea se poate face în spatele clădirii.


Capacitate totală: 4 adulți în 1 spațiu de cazare.

Tarife valabile în perioada

fa o rezervare online

* Toate prețurile sunt valabile pentru o singură noapte de cazare și sunt finale
0 voturi 0 voturi
Prețurile afișate sunt cele comunicate la telefon?
PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Proprietar
0732 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare