Apartament Boutique Scuty Sibiu, comentarii

Apartament Boutique Scuty din Sibiu

Sibiu, str. Dealului, nr. 14  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Apartament Boutique Scuty Sibiu


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (13)
 
Single (1) Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (3) Familie cu copii adolescenti (1)
Cuplu matur (1) Grup (6)
Cum poți lăsa o recenzie apartamentului Boutique Scuty din Sibiu:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Mariana - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 09.03.2016 )
10
Camera nu era disponibila insa am primit raspuns prin Turist Info imediat, in 5 minute, si am fost informata in privinta acestui aspect

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Madalina-elena - Piatra Neamt
( sejur: 09.02.2016 - 11.02.2016 )
8.8
Personalul a fost foarte dragut si primitor, ne-a ajutat cu diferite informatii. Apartamentul a fost cel asteptat conform pozelor de pe site si destul de confortabil. Timpul de mers pe jos de la apartament pana in centrul orasului este de 5-10 min ceea ce a fost un lucru bun.

Ca o mica nemultumire a fost faptul ca nu era foarte curat. Se putea observa praful de pe mobila si de pe obiectele sanitare din baie.
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Eduard Gabriel C. - Ramnicu Sarat
( sejur: 05.02.2016 - 08.02.2016 )
10
Totul foarte excelent, curat, modern, propietari foarte amabili

Caldura pe timp de iarna cateodata nu este de ajuns
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Jean - Bucuresti
( sejur: 30.12.2015 - 02.01.2016 )
9.7
Am petrecut 4 zile minunate in Sibiu,dar din cauza frigului (-15 grade) a stat destul de mult in apartament. Din fericire acesta a fost unul in care sigur ne vom intoarce cand mai ramanem in Sibiu,centrala proprie face minuni.
Un mare plus pentru proprietari, care in afara ca ne-au ajutat cu cateva sfaturi despre puburi si atractii ale orasului, au fost foarte draguti si ne-au oferit o sticla de sampanie pentru seara de revelion.
O impresie generala mai mult decat buna, deja am recomandat apartamentul si altor peieteni si asteptam cu drag sa ne intoarcem la vara.

Fara
Comentariu util ?
1 vot 0 voturi

Costinel - Bucuresti
( sejur: 24.12.2015 - 27.12.2015 )
9.5
Curat,elegant,utilat. Pozitionat foarte bine, zona linistita si totusi aproape de centru.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Raluca P. - Bucuresti
( sejur: 11.12.2015 - 13.12.2015 )
9.8
O fată foarte amabilă, ne-a ajutat cu câteva sugestii în privința unor restaurante/ pub-uri. Când a fost nevoie , a răspuns imediat și ne-a ajutat. De exemplu, la un moment dat ni s-a părut că e cam răcoare în living, și imediat a venit și a umblat la centrală. Totul era f curat , iar casa f frumos decorată. Când o să mai ajungem prin Sibiu, ne vom caza cu singuranță tot aici :)

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Roxana S. - Bucuresti
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 04.12.2015 )
1
Rezervarea nu s-a finalizat, apartamentul fiind deja rezervat dar, proprietarul nu a trimis nici un mail/mesaj . La 24 de ore dupa ce am facut rezervarea online am sunat pentru confirmare, mi s-a transmis ca ap este deja rezervat dar nu s-a primit inca avansul si ca o sa fiu contactata in cursul aceleiasi zile pentru un raspuns final. La o luna de la rezervare nu am primit nici macar un sms de la proprietar.

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Răspunsul unității: ( 08.12.2015 )

Solicitarea Dvs de cazare nu a putut fi onorata deoarece exista o rezervare anterioară, informație care v-a fost comunicată telefonic.

Comentariu util ?
0 voturi 3 voturi

Maria P. - Sighetu Marmatiei
( sejur: 18.11.2015 - 21.11.2015 )
9.8
Apartamentul este luminos si calduros. Am fost foarte multumita de faptul ca am avut liniste in apartament pe durata intregii zile, asa ca am putut sa dormim mai mult. Lenjeriile impecabile, prosoapele moi, temperatura foarte buna, lumanari la dispozitie etc. Distanta de centru este foarte buna, o plimbare scurta si placuta. Proprietarii foarte amabili si disponibili.

Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi

Daiana - Timisora
( turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unitatii la data 18.11.2015 )
1
Apartamentul pare sa fie frumos, pacat ca proprietarul manifesta o totala lipsa de respect fata de potentialii clienti.

Nu am primit nici un fel de raspuns din partea proprietarului la solicitarea de rezervare si disponibilitatea de cazare, consider o totala lipsa de respect din partea acestuia, este singurul proprietar care a considerat firesc sa nu se oboseasca sa raspunda solicitarii. Nu recomand!!!

Nota TURIST INFO: Hotelierul are tool-ul necesar pentru a răspunde solicitărilor de cazare, prin intermediul unui formular din ADMIN-ul paginii sale. În cazul în care nu se răspunde solicitării de cazare, responsabilitatea aparține exlusiv hotelierului în cauză. Vă mulțumim.
Comentariu util ?
0 voturi 1 vot

Robert - Caracal
( sejur: 31.10.2015 - 01.11.2015 )
8.5
Amplasament (foarte aproape de centrul vechi),suprafata mare a livingului,dotari, ambient, curatenie,.....cam totul a fost ok

Fara acces la reglarea temperaturii ambientale (putin cam racoare noaptea, avand in vedere suprafata mare a camerei)
Comentariu util ?
0 voturi 0 voturi
« Precedenta 1 2 Urmatoarea »
CONTACT
Receptie
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare