Vila La Maison Kosta Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Vila La Maison Kosta din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. XIV, nr. 41  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Vila La Maison Kosta Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie vilei La Maison Kosta din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Carmen U. - Rm Valcea
( sejur: 27.07.2016 - 01.08.2016 )
9.3
Conditii foarte bune de cazare. Noi am fost cazati 4 adulti si 2 copii mari. Este situata aproape de locul unde acosteaza vaporul si de magazinul de unde te poti aproviziona cu alimente pentru micul -dejun. Locul de unde se pot lua mijloacele de transport, pentru a ajunge la plaja, este la 2 minute de vila.

Ca o atentionare pentru turisti. Este bine sa aveti medicamente antialergice, necesare in cazul muscaturilor de tantari sau paienjeni (am vazut niste exemplare .....), care pot intra si in casa.
Comentariu util ?
5 voturi 1 vot
CONTACT
Robert Busaga
0748 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare