Pensiunea Visconti Sfantu Gheorghe Delta - TURIST INFO .ro

Pensiunea Visconti din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Intaia, nr. 133  
Despre Pensiunea Visconti
Mai multe imagini
picpicpicpicpicpicpicpic
Pensiunea Turistică Visconti, construită în 1905, cu pozitionare centrala, prezinta camere înalte cu paturi confortabile ce oferă un somn bun și reconfortant.

Amplasarea unitatii de cazare are acces imediat la magazin, debarcader, bar în aer liber, transport către plajă (situat la numai 50 metri departare).

Liniștea, buna-cuviință, discreția și o grădiniță plină cu flori va vor incanta olfactiv în fiecare seară.

Pensiunea Turistică Visconti pune la dispoziția oaspeților utilități de grătar și terasă. Printre alte dotări se numără un lounge comun.


FACILITĂȚI UNITATE:
acces la bucatarieacces la bucatarie
foisor in curtefoisor in curte
frigider in unitatefrigider in unitate
livingliving
sala de mesesala de mese
terasaterasa
FACILITĂȚI CAMERE:
baie pe holbaie pe hol
0 voturi 0 voturi
Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea?
Capacitate totală: 10 adulți în 4 spații de cazare.

PROCEDURA DE REZERVARE
  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

CONTACT
Valeriu Carteleanu
0740 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare