Casa Pescarului Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Casa Pescarului din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Principala, nr. 420  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Pescarului Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur (1) Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Pescarului din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alexandru - Bucuresti
( sejur: 16.07.2014 - 24.07.2014 )
10
Am petrecut 8 zile de exceptie la Casa Pescarului, unde, fara exagerare, ne-am simtit ca la o a doua casa! Argumentele acestei aprecieri incep cu ospitalitatea deosebita a gazdelor, fam. Felicia si Nicu Eftenie, si continua cu modul admirabil in care ne-au facut sa ne simtim atat de bine. Concret, am locuit intr-o camera spatioasa si foarte curata, dotata cu tot ce ai nevoie (baie proprie, TV, mobila in care se pot depozita diverse lucruri etc.). Masa a fost asigurata si preparata integral de d-na Felicia, care, din punctul nostru de vedere, s-ar fi putut inscrie cu succes la un concurs MasterChef pentru preparate din peste. Absolut minunate!!! Cred ca fiecare masa a fost unicat, felurile gatite nu s-au repetat. Sotul sau este un om extrem de binevoitor, care ne-a ajutat de la transportul bagajelor la si de la debarcader, ne-a plimbat cu barca proprie si ne-a inlesnit vizita in zona de rezervatie naturala. Toata gospodaria acestor oameni - ce include o curte mare, cu sute de specii de flori si gradina - este amplasata pe malul unui canal cu nuferi si vegetatie specifica Deltei si am petrecut destul timp intr-o atmosfera despre care e greu sa gasesti cuvinte potrivite. Recomand din toata inima aceasta familie, de care ne-am despartit cu promisiunea ferma de a reveni in anii urmatori si de care ne-am atasat in mod deosebit!

Comentariu util ?
26 voturi 20 voturi
CONTACT
Felicia
0787 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare