Casa Moraru Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Casa Moraru din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Portului, nr. 293  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa Moraru Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici (1)
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei Moraru din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Timisoara
( sejur: 26.06.2016 - 01.07.2016 )
9.7
Atmosfera relaxata, acces la tot ce ai putea avea nevoie, gazda (Diana) foarte prietenoasa, deschisa, de ajutor, curatenie, mancare foarte buna.

Ne-am simtit foarte bine la voi. Ne-am relaxat si incarcat bateriile la maxim. Casa si camera sunt exact ce aveam nevoie, iar Diana a fost de mare ajutor in orice problematica. Nu avem niciun minus de adus in discutie, dar avem o mica sugestie: la camerele cu vedere spre curte ar prinde bine draperii opace (sau mai putin transparente) :)
Răspunsul unității: ( 03.08.2016 )

Ne bucuram enorm ca am reusit sa va oferim un concediu minunat,cuvintele dumneavoastra ne-a umplut sufletul de bucurie.Va multumim pentru sugestie,in teorie sunt acele draperii in practica s-a uitat sa se puna.Va multumim oricum pentru intelegere.

Comentariu util ?
2 voturi 0 voturi

Paul C. - Iasi
( sejur: 10.09.2014 - 14.09.2014 )
9.3
Liniste, servicii bune, asezare placuta.

Comentariu util ?
7 voturi 5 voturi
CONTACT
Naum Anamaria
0721 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare