Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Dochia din Sfântu Gheorghe grade grade

Sfântu Gheorghe, str. Principală, nr. 67 -
Nota 10.0 / 17 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Popa Diana din Brasov
nota: 10
schedule 12.02.2024
Suntem o familie cu 4 copii. Mergem de câțiva ani la doamna Doca in vacanta. Mereu ne-am simțit bine primiți și revenim de fiecare data cu drag. Mâncarea este excelenta, copiii au loc de joaca, în curte este mereu umbra. Locatia este foarte buna. Vom veni și anul acesta. Mulțumim mult!
   Carmen din Pitești
nota: 10
schedule 07.09.2023
Vilă cu camere curate, bucătarie complet utilată, foișor pentru relaxare sau servirea mesei.
gazdele sunt minunate, doamna gătește extraordinar. Domnul face plimbări cu barca pe Dunăre și oferă detalii despre minunățiile acesteia. Vom reveni cu siguranță.
   Edith din Brașov
nota: 10
schedule 13.08.2023
Am petrecut 7 zile minunate la casa Dochia!!! O doamnă discretă, frumoasă cu zâmbetul pe buze ne-a răsfățat cu mâncăruri din pește excelente! Camere cu aer condiționat, curate, baie proprie și foișoare cu multă umbră, unde se putea lua mas,a chiar dacă afară era foarte cald! Superbă locație și o curte plină de flori.
   Daniel din Pitești
nota: 10
schedule 15.07.2023
Camere spațioase, curate și luminoase AC eficient, foarte necesar in aceasta perioada a anului. Pozitionare foarte buna, aproape de centru, de ponton, etc.
Gazde discrete, atente la nevoile turiștilor. Domnul Savencu ne-a oferit o minunata plimbare cu barca, prin locuri fantastice, povestindu-ne despre obiectivele vizitate și istoria locului. Iar mâncarea de aici... aici e altă poveste frumoasa... nu credeam că din pește se pot pregăti atâtea feluri de mâncare, toate delicioase și foarte arătoase! Doamna Doca este cu siguranță un chef al peștelui, și pentru aceasta îi mulțumim!
Mulțumim fiului soților Savencu pentru ajutorul dat la servirea mesei! Cu siguranță când timpul ne va permite, aici vom reveni cu drag! Mulțumim, Casa Dochia!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere și vă așteptăm cu mare plăcere să reveniți.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Rodica din Brasov
nota: 10
schedule 15.09.2022
Casa cu camere suficient de mari, dotate cu pat matrimonial, tv plasma, aer conditionat, cuier, dulap cu umerase, prosoape si lenjerie impecabile, baie proprie dotata cu cele necesare, bucatarie utilata complet, hol mare cu mese si scaune moderne si tv plasma.
In curte 2 foisoare, gratar, gazde foarte primitoare, comunicative.
Mancare cu specific pescaresc gatita excelent si cu portii mari.
Am fost tare multumiti in luna iulie si am revenit in august/septembrie.
Multumim pentru tot si vom reveni!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele de apreciere și vă așteptăm cu mare drag.
   Maria V din București
nota: 10
schedule 12.09.2022
2 persoane tinere.
Am stat 2 nopti la inceput de septembrie. Ne-am simtit foarte bine. Raportul calitate/pret e foarte ok. Mancarea a fost excelenta. Gazda foarte draguta.
Casa e foarte aproape de ponton și de Green village.
Recomandam cu tot dragul.
Așteptăm vara viitoare sa revenim si sa mergem si intr-o excursie cu barca.
Răspunsul unității:
Vă așteptăm cu mare drag.
   Gabi Burdulea din Piatra Neamț
nota: 4.67
schedule 04.09.2022
Cuvantul de ordine al acestei proprietăți este zgarcenia. Gazdele, persoane in vârstă, impun multe reguli (descalțarea in fata camerei, aerul condiționat folosit cu moderație). Camerele sunt foarte simple, fără dulap, masa si scaun. Baia foarte mică, wc fără odorizant. Bucataria cu sertare goale, doar câteva farfurii și câteva cesti ciobite, lipsește prosopul sau hartia de bucătărie. Mancarea gazdei este bună, doar în cantitate mică, ciorba cu puțin pește. Timp de 5 zile nu s-a luat gunoiul din baie si nu s-a facut curățenie. Nu recomand această casă. Foarte nemulțumiți.
Răspunsul unității:
Bună ziua domnule Nicolae Burdulea ,acesta este prenumele dumneavoastră real nici decum Gabi Burdulea. Întradevăr camerele sunt simple și curate sînt dotate cu ac ,tv,noptiere,un dulap pentru depozitatul lucrurilor dumneavoastră cu un pat pentru două persoane nici decum pentru trei persoane destul de mature. În privința mâncării ați comandat trei porți și v-ați așezat cinci la masă. Dumnavoatra nu știți să faceți diferența între o cioarbă de pește pescărească și storcesc. Și referitor la lăsarea incaltarilor la prag este o regulă de bun simț. Referitor la folosirea ac nu e normal să lăsați geamul deschis în timpul funcționării acestuia sau să-l lăsați pornit și să plecați la plajă dimineață și să reveniți abeaa după-amează. Nemulțumirile si lipsurile se zic în prima zi de cazare domnule Nicolae Burdulea.
   Iurascu din Contesti
nota: 10
schedule 17.08.2022
O gazda primitoare, mancarea fiind super bună și respectând tradiția zonei. O bucătăreasă cu zâmbetul pe buze, cu o ținută ireproșabilă. Si cele mai bune ciorbite pe care le-am mâncat, intr-un cuvânt, pentru grupul nostru a fost un concediu de vis. Oricand ne-am întoarce la aceeași pensiune. Multumesc gazdei.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele de apreciere și vă așteptăm cu mare drag.
   Elena din Bucureşti
nota: 9.67
schedule 14.08.2022
Locație foarte convenabilă, la câțiva metri de debarcaderul Green Village și la 20' (pe jos) de plajă.
Curățenie exemplară, iar gazda este o prezență foarte discretă dar acomodantă. Curte răcoroasă cu boltă de viță de vie și camere confortabile. Amenajare simplă, nesofisticată, de gospodărie cuminte, întreținută atent. Lenjerie de pat și prosoape impecabile. Raport calitate-preț corect.
Voi reveni precis.
Răspunsul unității:
Vă așteptăm cu mare drag.
   Georgescu Emilia din Tulcea
nota: 5.5
schedule 09.08.2022
Doamna cred că a avut impresia că nu ne-am găsi alt loc de cazare in Sfântu Gheorghe, de ne-a oferit o cameră în care noptierele erau pline de lenjeria lor intimă și dulapurile ticsite cu haine. Încă nu știu cum să cataloghez așa ceva. Timp de patru zile am stat cu lucrurile noastre în genți pentru că în jurul nostru era plin de haine și de bibelouri.
Curat, liniștit, televizorul era doar de decor.
Cele mai interesante reguli ale casei, scrise pe ușă, sunt că sejurul se achită integral la venire și că trebuie să te descalți la intrare. Recomand achiziția unui covor care să merite efortul.
   Rodica din Brasov
nota: 10
schedule 27.07.2022
O locație excelenta în care ne-am simțit foarte bine. Casa este plasată central, lângă dig, magazine alimentare, biserică. Curățenie impecabilă! Gazde foarte primitoare! Preparate excelente pe bază de pește, pregătite de gazdă.
Gazdele au grădină proprie, cu legume proaspete, pe care le folosesc la prepararea bucatelor.
   Mirea Gabriela din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.07.2022
Gazde primitoare, mâncare bună, curat și confortabil. Condiții de cazare excelente.
Foișorul si grătarul au adus un plus sejurului nostru.
Pensiunea se afla destul de aproape de port, iar distanta pana la plaja se poate parcurge în 20-25 minute pe jos.
   Roxana din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 11.09.2021
Proprietatea este foarte aproape de debarcaderul Green Village.

Curtea este curata si umbroasa, exista mai multe foisoare, camera de asemenea a fost curata, gazdele sunt amabile.

Ce m-a impresionat in mod deosebit au fost preparatele culinare. Am servit pranzul in fiecare zi pe toata durata sederii si mancarea a fost delicioasa!
   Stefan din Brasov
nota: 10
schedule 07.08.2021
O experienta foarte placuta. Doamna gateste excelent si este foarte amabila si relaxata. Camerele sunt curate si arata bine. Camerele noi au si aer condiționat, cele mai vechi nu au, dar sunt relativ racoroase.

Sotul dansei ne-a plimbat si cu barca si a fost minunat.
   Anne-marie Petre din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.07.2021
Ne bucuram ca am ales Casa Miki pe vacanta in Sf. Gheorghe. Locatia curata, cu o curte umbroasa cu foisor in care am servit un pranz foarte gustos gatit de gazdele noastre. Camera potrivita ca dimensiuni, foarte curata, dotata cu ac.
   Ionel Sorin din Couzon-au-mont-d'or, France
nota: 8
schedule sejur: 12.08.2018 - 14.08.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii bune
   Adelina A din Moinesti
nota: 10
schedule sejur: 28.07.2018 - 31.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera curata
Mancare excelenta
Gazde ospitaliere
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am.
CONTACT
Doca
Pe TURIST INFO din 2012
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Doca
pe TURIST INFO din 2012
Telefon: 0745 241 791
Apel/SMS