Casa de vacanță Spiritul Deltei Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Casa de vacanță Spiritul Deltei din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Portului, nr. 342  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa de vacanță Spiritul Deltei Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei de vacanță Spiritul Deltei din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.


Dana - Bucuresti
( sejur: 10.07.2014 - 15.07.2014 )
8.5
Camere curate, personal binevoitor, locatie frumoasa

Mancarea traditionala specifica zonei este prost preparata. Mancati la localnici. Veti avea varietate mare la un pret bun.
desi am completat fisa de anuntare a sosirii au tinut cartea de identitate la ei pana am achitat costul intregii sederi.
nu au POS, ca atare plata se face doar in numerar.
Răspunsul unității: ( 17.05.2015 )

Imi pare rau sa vad un astfel de comentariu in conditiile in care niciodata nu s-a retinut cartea de identitate a vreunui turist pana la achitarea costului sederii. Referitor la POS comentariul este corect - nu exista POS -, dar, asa cum se observa la rubrica `facilitati` nu s-a bifat optiunea `plata cu cardul`, ca atare descrierea unitatii corespunde realitatii.Bancomatul BRD este situat la cca 200m de casa Spiritul Deltei. Referitor la mancare, comentariul este subiectiv, asa ca recomandam celor care doresc sa se cazeze si sa serveasca si mese traditionale la noi sa studieze si alte site-uri in care apar recenzii referitoare la locatia noastra (amfostacolo.ro, tripadvisor, etc.)

Comentariu util ?
11 voturi 1 vot
CONTACT
Paula / Victor
0745 *** ***
vezi numerele de telefon
Solicită cazare