Casa cu Flori Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Casa cu Flori din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Portului, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa cu Flori Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (2)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup (1)
Cum poți lăsa o recenzie casei cu Flori din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

George-iulian - Bucuresti
( sejur: 16.09.2015 - 19.09.2015 )
4.8
Anexa cu cele 3 camere in care am stat este situata pe o ulita pitoreasca.
Camerele au fost ok, apa calda mereu, dar din pacate atitudinea gazdelor ne-a lasat cu un gust foarte amar.

Nestiind ca au un pret la mancare mai mare decat am vazut la orice alta pensiune pe internet (50 lei pranz/persoana, 30 lei cina/persoana in timp ce peste tot vazusem 35/25), am informat gazda telefonic cand am facut rezervarea ca o sa mancam acolo. Cand am ajuns si am aflat preturile, avand si alti prieteni cazati in alta parte unde mancau cu 35 lei pranz/persoana, 20 lei cina/persoana, am ales sa nu mancam acolo. De aici au inceput toate:

- in prima dimineata, la ora 9 ne-au cerut toti banii de cazare + cina pe care o luasem acolo cand am ajuns;

- le-am cerut cateva farfurii si tacamuri pt mic dejun (noi cumparandu-ne de la supermarketul din sat cateva legume si alte maruntisuri) - au zis ca sunt murdare de seara, s-au strambat dar au fost de acord sa luam, daca le spalam noi. Le-am dus spalate si curate inapoi. A doua zi au zis ca le-au bagat in camara si ca mai au doar 2 farfurii si furculite doamna de acolo sugerand sa luam din plastic de la magazin (noi fiind cazati 8 persoane la ei);

- in prima seara, au venit niste prieteni care erau cazati in alta parte si au stat cam 2 ore cu noi in foisor. Acolo era o vita cu cativa struguri copti. Am luat 3 ciorchini pe care i-am mancat. A doua zi de dimineata a venit domnul de acolo si, in timp ce noi mancam micul dejun, ne-a certat ca pe niste copii (noi avand toti peste 30 de ani) ca i-am `devastat` via si ca sa nu mai vina cine nu e cazat p-acolo, ca la alcool se intampla multe (am tinut vreo 2-3 sticle cu vin alb in frigider la ei si poate din acest motiv ne-am castigat din start o reputatie de derbedei alcoolici). Pana seara culesese toata via din curte + piersicul.

- am cerut si niste pahare, am primit 6 in ideea sa le tinem cu noi in foisor la anexa dar dupa ce-am fost plecati disparusera si n-am mai intrebat de ele;

- in dimineata plecarii, nici nu iesise toata lumea din camere si erau peste noi sa vada daca nu cumva le-am luat ceva.

Alte mici chestii: in camere desi pretul este 100 lei/noapte nu sunt puse la dispozitie prosoape; camerele din corpul unde locuiesc gazdele, desi au conditii de confort sub cele din anexa, costa tot 100 de lei).

In concluzie noua aceste gazde nu ne-au lasat vre-un moment impresia ca fac turism cu placere si ca isi doresc sa ne simtim bine; gesturile putine de curtoazie facute doar in prima seara ne-au parut artificiale.

Nu recomandam cuiva sa cazeze la aceasta unitate.
N-au aer conditionat, n-au internet
Comentariu util ?
9 voturi 1 vot

Alina - Bucuresti
( sejur: 07.07.2012 - 15.07.2012 )
9.7
- mancarea - excelenta, delicioasa, pe saturate, diferita la fiecare masa (am mancat numai preparate pe baza de peste, timp de 8 zile, pranz si seara); ce nu era din peste, era din gospodaria proprietarilor (doamna Aurelia este maestrul bucatar).
- cazarea - curat, mobila noua, liniste, baie in camera, flori in curte, 2 terase cu mase mari, umbra. Exista locuri de cazare si in aceeasi locuinta cu proprietarii si in alta curte, alaturi (sunt 3 camere intr-o cladire noua). Noi am stat singuri, in curtea de alaturi. Sunt plase de tantari si la usi si la ferestre, nu am avut probleme cu tantarii in camera.
- calatoriile cu barca - domnul Gicu este un ghid foarte bun, am calatorit in siguranta, ne-a dus in locuri foarte frumoase, nu are trasee standard - le adapteaza in functie de ce doresc turistii a.i. Cei pe care ii plimba sa fie foarte multumiti. Recomandam sa aveti macar o bere rece cu voi in barca.
- gazdele - foarte de treaba, comunicativi, deschisi, muncitori.

- peretii dintre camerele unde am dormit noi sunt din gips-carton, se aude cam tot de la vecinii de camera (in 2 nopti din cele 8 cat am stat noi, au mai fost si alte persoane cazate).
Comentariu util ?
16 voturi 14 voturi
CONTACT
Gheorghe
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare