Casa cu Flori Sfantu Gheorghe Delta, comentarii

Casa cu Flori din Sfantu Gheorghe Delta

Sfantu Gheorghe Delta, str. Portului, nr. 1  
Părerile turiștilor

Recenziile turiștior la Casa cu Flori Sfantu Gheorghe Delta


Total
-
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii de la turisti cazati in ultimele 14 luni.
Toate recenziile (1)
 
Single Familie cu copii mici
Cuplu tanar (1) Familie cu copii adolescenti
Cuplu matur Grup
Cum poți lăsa o recenzie casei cu Flori din Sfantu Gheorghe Delta:

  1. Rezervă sejurul tău prin formularul SOLICITA CAZARE,
  2. Daca hotelierul răspunde afirmativ solicitării tale (rezervare acceptată), vei primi formularul de recenzie pe email, la o zi după sejur,
  3. Fă poze! TURIST INFO permite postarea nemulțumirilor în recenzii doar cu transmiterea dovezii sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site).
Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Dacă rezervarea s-a făcut telefonic, vă invităm să comentați serviciile unității de cazare în pagina Comentarii Facebook

Alina - Bucuresti
( sejur: 07.07.2012 - 15.07.2012 )
9.7
- mancarea - excelenta, delicioasa, pe saturate, diferita la fiecare masa (am mancat numai preparate pe baza de peste, timp de 8 zile, pranz si seara); ce nu era din peste, era din gospodaria proprietarilor (doamna Aurelia este maestrul bucatar).
- cazarea - curat, mobila noua, liniste, baie in camera, flori in curte, 2 terase cu mase mari, umbra. Exista locuri de cazare si in aceeasi locuinta cu proprietarii si in alta curte, alaturi (sunt 3 camere intr-o cladire noua). Noi am stat singuri, in curtea de alaturi. Sunt plase de tantari si la usi si la ferestre, nu am avut probleme cu tantarii in camera.
- calatoriile cu barca - domnul Gicu este un ghid foarte bun, am calatorit in siguranta, ne-a dus in locuri foarte frumoase, nu are trasee standard - le adapteaza in functie de ce doresc turistii a.i. Cei pe care ii plimba sa fie foarte multumiti. Recomandam sa aveti macar o bere rece cu voi in barca.
- gazdele - foarte de treaba, comunicativi, deschisi, muncitori.

- peretii dintre camerele unde am dormit noi sunt din gips-carton, se aude cam tot de la vecinii de camera (in 2 nopti din cele 8 cat am stat noi, au mai fost si alte persoane cazate).
Comentariu util ?
18 voturi 16 voturi
CONTACT
Gheorghe
0745 *** ***
vezi numărul de telefon
Solicită cazare